Inaktív

Ez a termék jelenleg nem elérhető. Érdeklődés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a(z) info@irisimo.hu e-mail címen vagy a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. Ellenőrizni fogjuk a termék elérhetőségét és kapcsolatba lépünk Önnel.

Érdekelheti önt:

Alaptulajdonságok

Márka TRASER
Kollekció P68 PATHFINDER GMT
Modell 109743
Garancia 2 év
Szín fekete / kék
Táplálás elem
Vízálloság 100M/10ATM
Üveg zafír
Számjegyek a számlapon indexek
Rendeltetés férfi
Típus analóg
Súly 123 g

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 16-22,5 cm
Szíj szélessége 24-22 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag nemesacél
Forma kerek
Átmérő 46 mm
Vastagság 12,5 mm

Csomagolás

  • eredeti TRASER csomagolás
  • hivatalos garancia

Funkciók

Dátum – a hónap napja, Duális idő, Trigalight
Funkciók részletes leírása

Miért érdemes a irisimo.hu-n vásárolni?

  • hivatalos jótállás alatti és jótállás utáni szerviz
  • saját raktár
  • szakmailag képzett személyzet
  • közel 20 éve működünk a piacon
  • expressz kézbesítés
  • ingyenes fémszíj rövidítés
  • vásárlók által igazolt áruház vagyunk
  • gravírozás és ajándékcsomagolás
  • ingyenes üdvözlőkártya
  • egyszerű termékcsere és visszaküldés
  • bonusové služby na vybrané produkty zadarmo
  • ingyenes bónusz szolgáltatások a kiválasztott termékekre
  • exkluzív termékek a kínálatunkban
  • biztonságos online fizetés
why_us

Funkciók részletes leírása

Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Duális idő

A fő időn kívül az óra lehetővé teszi egy alternatív idő kijelzését is. Ez olyan személyek számára ideális, akiknek más időzónában elő ismerősük vagy családtagjuk van, és egyszerűen szeretnék megtudni, hány óra van náluk.

Trigalight

Tríciumgázzal töltött üvegampullákat használó progresszív radiolumineszcens világítási rendszer. Az ampullák foszforral borított belső falaihoz ütköző elektronok aktivitása következtében intenzív fény keletkezik, amely fény 10 évig garantált. A svájci mb-microtec vállalat szabadalmaztatott technológiája.

Vízálloság: 100M/10ATM

A 100M/10ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra és snorkelingre alkalmasak, légzőkészülékkel való búvárkodásra nem. Az 100M/10ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

Termékértékelés

Miklós 2022.01.28
Remek óra, minőségi kidolgozás, gyönyörű design.

Kérdés a termékhez

Még nincsenek kérdések.

A vásárló a fogyasztó és a vállalkozás közötti részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendelet alapján, 14 napon belül a termék átvételétől számítva, indoklás nélkül jogosult elállni a vásárlástól.

Ez viszont nem minden! Az irisimo.hu-n a megvásárolt terméket a megvásárlásától számítva egészen 12 hónapig küldheti vissza. A 12 hónapos határidőben való visszaküldésre ugyanolyan feltélek érvényesek, mint a 14 napos határidőnél.*

*A visszaküldés és a csere pontos feltételeit a Megrendelés törlése és az áru visszaküldése szekcióban találja.