231.600 Ft *
208.440 Ft
Utolsó darab
Kézbesítés ideje: szerda 2024.03.20
Ingyenes szállítási lehetőség Szállítási lehetőségek

Minden karóra egyedi lehet. Használja ki a lézeres gravírozás szolgáltatásunkat és igazítsa a karórát a saját kívánságához vagy ízléséhez. A gravírozás pontos formáját és elhelyezését a kosárban kell megadni. Minden javaslatot konzultálni fogunk önnel, hogy az eredmény a lehető legjobb legyen.
Feltételek:
1. A gravírozott terméket nem lehet visszaváltani.
2. Előre fizetés szükséges.
Szállítás: 3 napon belül a javaslat jóváhagyásától számítva. Szeretnék többet megtudni

Az IRISIMO webáruházban vásárolt karóra esetén, ahol az fel van tüntetve, automatikusan és INGYENESEN tesz szert a garancia 12 hónappal történő meghosszabbítására.
Többet szeretnék tudni: Hosszabbított garancia feltételei

A garancia keretein felül a vásárló ingyen tesz szert:
- az óra mechanikus sérüléseinek javítására 1 éven belül *
- az elem cseréjére
- vízállóság nyomáspróbájára
- az óraszíj megigazítására

* a vásárlástól számított első 12 hónapban való olyan mechanikus sérülés esetén, amely lehetetlenné teszi vagy gátolja az óra funkcionalitását. Ilyen esetben átfizetjük a javítással kapcsolatos kiadásokat az óra vételárának 20 %-ig.
Többet szeretnék tudni: VIP szerviz feltételei

12 hónapos határidőt nyújtunk az áru visszaküldésére, illetve cseréjére. Ezen határidő minden olyan vásárlónk számára értendő, aki a karórát vagy az ékszert ajándéknak vásárolta. Abban az esetben, ha a megvásárolt áru nem felel meg az elvárásoknak, 12 hónapos határidőn belül visszautaljuk Önnek a pénzt, vagy kicseréljük a terméket.
Többet szeretnék tudni: 12 hónapon belüli termék-visszaküldés feltételei

Jobb árat talált? Készítünk ajánlatot

Alaptulajdonságok

Márka TRASER
Kollekció P66 TACTICAL MISSION
Modell 104147
Garancia 2 év
Szín fekete
Táplálás elem
Vízálloság 200M/20ATM
Üveg zafír
Számjegyek a számlapon arab / indexek
Rendeltetés férfi
Típus analóg
Súly 96 g

Szíj

Anyag textil
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 16-23,5 cm
Szíj szélessége 22 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag Üvegszálakkal erősített műanyag / nemesacél
Forma kerek
Átmérő 45 mm
Vastagság 12 mm

Csomagolás

  • eredeti TRASER csomagolás
  • hivatalos garancia

Funkciók

Dátum – a hónap napja, Dátum – a hét napja, Trigalight
Funkciók részletes leírása

Miért érdemes a irisimo.hu-n vásárolni?

  • hivatalos jótállás alatti és jótállás utáni szerviz
  • saját raktár
  • szakmailag képzett személyzet
  • közel 20 éve működünk a piacon
  • expressz kézbesítés
  • ingyenes fémszíj rövidítés
  • vásárlók által igazolt áruház vagyunk
  • gravírozás és ajándékcsomagolás
  • ingyenes üdvözlőkártya
  • egyszerű termékcsere és visszaküldés
  • bonusové služby na vybrané produkty zadarmo
  • ingyenes bónusz szolgáltatások a kiválasztott termékekre
  • exkluzív termékek a kínálatunkban
  • biztonságos online fizetés
why_us

Funkciók részletes leírása

Óratok anyaga: Üvegszálakkal erősített műanyag

Az öntött, üvegszálakkal erősített módosított poliamidot, összehasonlítva a hagyományos műanyagokkal, nagy szilárdság és keménység jellemzi. Az egyéb előnyei közé az óraszerkezetben való felhasználáshoz tartozik az alacsony súlya és az abszolút antimágnesesség is.

Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: textil

Az óraszíj textilből készül. Könnyű és jól alkalmazkodik a csuklóhoz.

Dátum – a hónap napja

A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Dátum – a hét napja

A hét aktuális napjának kijelzése. A napok rövidítése angol nyelvűek (ritka esetekben a hét napja németül vagy más nyelven kerül kijelzésre).

Trigalight

Tríciumgázzal töltött üvegampullákat használó progresszív radiolumineszcens világítási rendszer. Az ampullák foszforral borított belső falaihoz ütköző elektronok aktivitása következtében intenzív fény keletkezik, amely fény 10 évig garantált. A svájci mb-microtec vállalat szabadalmaztatott technológiája.

Vízálloság: 200M/20ATM

A 200M/20ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák úszásra, snorkelingre, de légzőkészülékkel való búvárkodásra is alkalmasak. A 200M/20ATM az ISO 6425 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is. A búvár modelleknél utólag elvégzésre kerül a karóra sós vízzel szembeni ellenállóképességének, és a túlnyomással való megbirkozási képességének (dekompresszió szimuláció) tesztelése.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

Termékértékelés

Még nincs értékelés.

Kérdés a termékhez

Még nincsenek kérdések.

A vásárló a fogyasztó és a vállalkozás közötti részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendelet alapján, 14 napon belül a termék átvételétől számítva, indoklás nélkül jogosult elállni a vásárlástól.

Ez viszont nem minden! Az irisimo.hu-n a megvásárolt terméket a megvásárlásától számítva egészen 12 hónapig küldheti vissza. A 12 hónapos határidőben való visszaküldésre ugyanolyan feltélek érvényesek, mint a 14 napos határidőnél.*

*A visszaküldés és a csere pontos feltételeit a Megrendelés törlése és az áru visszaküldése szekcióban találja.

* Ez az ár, amelyen a gyártó eladásra kínálja a terméket, vagy amelyet a gyártó a végfelhasználók számára ajánlott árként jelöli, és amelyen az általában értékesítésre kerül.

208.440 Ft