MIÉRT IRISIMO?

Az IRISIMO az összes kínálatban lévő márka hivatalos forgalmazója. Kínálatunkban több, mint 50 világmárka található. A karórák többsége a raktárkészletünkön van. A  megrendeléseket a beérkezésük napján szállítjuk ki (munkanapokon 12.00 óráig), és azok a következő munkanapon kerülnek kézbesítésre (GLS általi kézbesítés esetén).

Az IRISIMO–nál képzett munkatársak dolgoznak, amelyek készen állnak megfelelni a kérdéseit és segíteni a választásnál. A www.irisimo.hu–n az otthona kényelméből, a hét bármelyik napján vásárolhat, és a megrendelése folyamatáról e-mailben fogjuk Önt tájékoztatni.


Áru csak a hivatalos forgalmazóktól
A www.irisimo.hu teljes árukínálata az adott márka hivatalos forgalmazójától származik. Az árut nem vásároljuk másodlagos külföldi forrásokból. Ezért mindig biztos lehet abban, hogy ha bármilyen gondja van a nálunk vásárolt áruval, ezt ügyesen orvosolni tudjuk. Az egész árukészletre 24 hónapos garanciát vállalunk (CITIZEN karórákra a garancia 60 hónap!)


Az összes megrendelés a mi raktárunkból van kiszállítva
Az összes megrendelést a mi raktárunkból szállítjuk ki. A megrendeléseket nem szállítjuk semmilyen gyártói vagy beszállítói dropship rendszeren keresztül.


Az órák többsége a raktárunkon van
Az órák, amelyek „RAKTÁRON“ szóval vannak jelölve a mi raktárunkon vannak. Semmilyen esetben sem használunk olyan jelöléseket, mint: „raktáron a külső raktáron“, „raktáron a beszállítónál“ és hasonlókat.


Gyors kézbesítés a következő munkanapon
Az órákat és az ékszereket, amelyek „RAKTÁRON” szóval vannak jelölve még a megrendelés beérkezése napján szállítjuk ki (munkanapokon 12:00 óráig), és ezek a következő munkanapon kerülnek kézbesítésre (GLS általi kézbesítés esetén).


12 hónapos határidő az áru visszaküldésére vagy cseréjére
A vásárlónak a a fogyasztó és a vállalkozás közötti részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendelet alapján joga van indoklás nélkül elállni a vásárlástól, mégpedig 14 napon belül az áru átvételétől számítva. Ez viszont nem minden! Az IRISIMO-nál a nem használt, összes tartozékával rendelkező árut a vásárlástól számított 12 hónapon belül küldheti vissza vagy cserélheti ki.


Ingyenes csat hossz alakítás
INGYENES csat hossz alakítás szolgáltatást nyújtunk. Elég, ha a megrendelésében a megjegyzés rovatban feltünteti a csuklója kerületét, vagy egyszerűen a méretet, amelyre szeretné, hogy a csatot beálítsuk.


Csomagolás
Az összes terméket az adott gyártó eredeti csomagolásában szállítjuk. Ezek leggyakrabban dobozok, néhány ékszernél ajándék táskák lehetnek.


Az áru eredetisége
A kínálatunkban lévő összes áru 100 %-ban eredeti. Nem értékesítünk hamisítványt vagy használt árut. Az összes árut csakis az adott márkák hivatalos forgalmazóitól vásároljuk.


Professzionális személyzet
Bármilyen kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba. A mi képzett munkatársaink mindig megpróbálnak segíteni Önnek az összes kérdésben.


Ingyenes VIP szerviz
A szavatosság keretein felül ingyen tesz szert: Mechanikus sérülések javítására, elemcserére, nyomás vizsgálatra, karkötő/szíj igazításra. Feltételek teljes szövege: VIP szerviz


Meghosszabbított garancia
29.990 Ft feletti értékű óravásárlás esetén automatikusan 12 hónappal meghosszabbított garanciára tesz szert a törvényes, 24 hónapos garancia lejárta után. Részletek: Meghosszabbított jótállás