Inaktív

Ez a termék jelenleg nem elérhető. Érdeklődés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a(z) info@irisimo.hu e-mail címen vagy a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. Ellenőrizni fogjuk a termék elérhetőségét és kapcsolatba lépünk Önnel.

Érdekelheti önt:

A KERBHOLZ márkájú női karórát a német precizitás jellemzi, mely a gömbölyített élekben és fa egyedi rajzolatában nyilvánul meg. Kerek fehér számlapját rózsaszín-arany mutatók díszítik. A számlap védelméről a nem kívánt sérülésekkel szemben minőségi ásványi üveg gondoskodik. Stílusos világosbarna karkötője, mely fából készül, a hipoallergén tulajdonságának köszönhetően nagyon praktikus.

Alaptulajdonságok

Márka KERBHOLZ
Kollekció HINZE
Modell 599554
Szín barna
Táplálás elem
Vízálloság 30M/3ATM
Üveg ásványi
Rendeltetés női
Típus analóg
Súly 25 g

Szíj

Anyag fa
A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk
Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Anyag fa
Forma kerek
Átmérő 38 mm

Csomagolás

  • eredeti KERBHOLZ csomagolás
  • hivatalos garancia
  • ingyenes tisztítókendő

Miért érdemes a irisimo.hu-n vásárolni?

  • Csak eredeti órák, ékszerek, szemüvegek és kiegészítők
  • Gyors kiszállítás 24 órán belül
  • Az órák, ékszerek, szemüvegek és kiegészítők többsége raktári készleten van
  • Ingyenes óraszíj igazítás
  • 10 éves tapasztalat
  • VIP szerviz
  • Meghosszabbított garancia

Funkciók részletes leírása

Óratok anyaga: fa

Az óragyártásra használt fa többsége certifikált fenntartható erdőgazdálkodásból származik. A felső réteget természetes olajok és viaszok használatával kezelik. Az így kezelt felső réteg tartós tulajdonságokat szerez, főleg fokozott víz- és nedvességállósságot.

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Szíj anyaga: fa

Az óragyártásra használt fa többsége certifikált fenntartható erdőgazdálkodásból származik. A felső réteget természetes olajok és viaszok használatával kezelik. Az így kezelt felső réteg tartós tulajdonságokat szerez, főleg fokozott víz- és nedvességállósságot.

Vízálloság: 30M/3ATM

A 30M/3ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre alkalmasak (autómosás, eső). A 30M/3ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi

Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafírbevonatos üveg még nagyobb ellenállósságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Termékértékelés

Még nincs értékelés.

Kérdés a termékhez

Még nincsenek kérdések.

A vásárló a fogyasztó és a vállalkozás közötti részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendelet alapján, 14 napon belül a termék átvételétől számítva, indoklás nélkül jogosult elállni a vásárlástól.

Ez viszont nem minden! A proKarórák.hu-n a megvásárolt terméket a megvásárlásától számítva egészen 12 hónapig küldheti vissza. A 12 hónapos határidőben való visszaküldésre ugyanolyan feltélek érvényesek, mint a 14 napos határidőnél.*

*A visszaküldés és a csere pontos feltételeit a Megrendelés törlése és az áru visszaküldése szekcióban találja.