Inaktív

Ez a termék jelenleg nem elérhető. Érdeklődés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a(z) info@irisimo.hu e-mail címen vagy a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. Ellenőrizni fogjuk a termék elérhetőségét és kapcsolatba lépünk Önnel.

Érdekelheti önt:

Alaptulajdonságok

Márka HUAWEI
Kollekció HUAWEI WATCH GT 2 Pro
Modell 55027850
Garancia 2 év
Szín szürke
Táplálás vezeték nélküli töltés
Vízálloság 50M/5ATM
Üveg zafír
Kompatibilitás IOS / Android
Kijelző érintőképernyő / always on / AMOLED
Alkalmazás nyelve EN / DE / SK / CZ / HU / PL / FR / ES / IT / HR / SL / BG / ET / FI / EL / LT / LV / RO / SV
Rendeltetés férfi
Típus smart
Képernyőfelbontás 454x454 px
Akkumulátor kapacitás 455 mAh
Belső tároló 4 GB
Sport üzemmód > 100
Akkumulátor működési ideje - standard üzemmód (napok) 14

Szíj

Anyag bőr
Csatolás típusa standard felcsatolás
Szíj szélessége 22 mm

Tok

Anyag kerámia / titán
Forma kerek
Átmérő 47 mm
Vastagság 11 mm

Csomagolás

  • eredeti HUAWEI csomagolás
  • hivatalos garancia

Funkciók

Barométer (260 / 1.100 hPa), Bluetooth hívás, Viharriasztás, Légzőgyakorlatok, Golf edző, GPS navigáció, Intelligens ébresztés, Fényerősség , Kaloriméter, Lépésszámláló, Menstruációs naptár, A vér oxigénellátásának mérése, Szívműködés mérése, Stressz mérése, Alvás monitoring, NFC, Értesítések, Időjárás előrejelzés, A számlap dizájnjának testreszabása, recovery Time (regenerációs idő), Okos órák/smart órák, Sport üzemmód, Figyelmeztetés a tétlenségre, Figyelmeztetés a rendszeres folyadékpótlásra, VO2 MAX, Napkelte/napnyugta funkció
Funkciók részletes leírása

Miért érdemes a irisimo.hu-n vásárolni?

  • hivatalos jótállás alatti és jótállás utáni szerviz
  • saját raktár
  • szakmailag képzett személyzet
  • közel 20 éve működünk a piacon
  • expressz kézbesítés
  • ingyenes fémszíj rövidítés
  • vásárlók által igazolt áruház vagyunk
  • gravírozás és ajándékcsomagolás
  • ingyenes üdvözlőkártya
  • egyszerű termékcsere és visszaküldés
  • bonusové služby na vybrané produkty zadarmo
  • ingyenes bónusz szolgáltatások a kiválasztott termékekre
  • exkluzív termékek a kínálatunkban
  • biztonságos online fizetés
why_us

Funkciók részletes leírása

Óratok anyaga: kerámia

A kerámia fő előnye a magas keménység és a színmegtartó tulajdonság. Keményebb, mint a nemesacél, ezért nagyon magas a karcállósága. Antiallergikus, ezért minden bőrérzékenyebb személy számára alkalmas. Fő hátránya a törékenység – erős ütésnél repedés/törés következhet be.

Óratok anyaga: titán

A titán nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint a nikkel és az ólom, allergiás betegek számára is alkalmas. Nem okoz semmilyen negatív bőrreakciót. Kemény, színálló és nagyon könnyű.

Táplálás: vezeték nélküli töltés

Óraszíj anyaga: bőr

A bőr az óraszíjak gyártására használt legkedveltebb anyagok közé tartozik. Elegáns hatást kelt, nem hűt és nagyon könnyen alkalmazkodik a csuklóhoz.

Barométer (260 / 1.100 hPa)

A speciális szenzor méri a levegő nyomását és a lemért értékeket az óra kijelzőjén mutatja. A mérés terjedelme 260/1000 hPa. A kijelzőegység 1 hPa. A kijelzőn az atmoszférikus nyomást grafikon is mutatja. A grafikonban a változások rendszeres intervallumokban automatikusan bejegyzésre kerülnek. A grafikon változásai alapján könnyen meg tudja állapítani az időjárás változását.

Bluetooth hívás

Kezdeményezzen vagy fogadjon hívásokat közvetlenül az órájáról. A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően az óra helyettesíti a vezeték nélküli kihangosítást, így a kezei szabadon maradnak, és teljes mértékben az éppen végzett tevékenységre koncentrálhat.

Viharriasztás

Az atmoszférikus nyomás hirtelen változása esetén az óra hangjelzéssel figyelmeztet a közeledő vihar veszélyére.

Légzőgyakorlatok

Oldja fel a feszültséget és csökkentse stressz szintjét. Indítsa el a légzőgyakorlatokat, kövesse az óra kijelzőjén megjelenő utasításokat, és nyerje vissza békéjét.

Golf edző

GPS navigáció

Az óra beépített GPS navigációval rendelkezik.

Intelligens ébresztés

Fényerősség

Kaloriméter

A karóra kiszámolja az edzés közben elégetett kalóriát.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

Menstruációs naptár

A vér oxigénellátásának mérése

Szívműködés mérése

A beépített optikai szenzor segítségével méri a szívműködést egészen a maximális 220 ütés/perc értékig. Rögzíteni és megjeleníteni az elérni kívánt szívfrekvencia beállításához szükséges aktuális pulzust, a minimális és maximális frekvencia kiértékelését, az aktuális pulzus zóna grafikus indikációját és a szív működésének grafikonját is lehetséges.

Stressz mérése

Alvás monitoring

Aktiválás után figyeli és rögzíti a kiválasztott testfunkciókat alvás közben. A mozgás- és a pulzusérzékelőből kapott adatok alapján elemezhető az alvás folyamata és minősége az alkalmazásban, és felfedezhető a reggeli fáradság lehetséges oka is.

NFC

Az NFC (Near Field Communication) vezeték nélküli technológia érintés nélküli fizetést vagy gyors csatlakozást tesz lehetővé más hasonló felszereltségű eszközökhöz.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

Időjárás előrejelzés

Az óra az atmoszférikus nyomás változásainak alapján előrejezli a néhány következő órában várható időjárást.

A számlap dizájnjának testreszabása

Egyszerűen és gyorsan változtassa meg a számlap külsejét. A lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok és csak önön múlik, hogy a kedvenc fényképét vagy egy luxus karóra számlapjának dizájnját használja fel.

recovery Time (regenerációs idő)

A Regenerációs idő megmutatja, hogy a testednek mennyi időre van szüksége az edzés okozta stresszből való felépülésre. Az érték az edzés időtartamán és intenzitásán alapul, csakúgy, mint az általános fáradságon, amely akkumulálódik akár alacsonyabb intenzitású edzéseknél is. A Regenerációs idő összeadódik, ha a következő edzésedet a Regenerációs idő lejárta előtt teljesíted. A pontosan megadott regenerációs idő biztosítja számodra, hogy soha ne edzed magad túl, de a maximális hatékonysággal fejlődj.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Sport üzemmód

Figyelmeztetés a tétlenségre

Az óra a mozgásérzékelőkből kapott adatok alapján figyelmezteti a mozgás szükségére, a tervezett napi energiakiadás elérése érdekében.

Figyelmeztetés a rendszeres folyadékpótlásra

Az óra rendszeres intervallumokban figyelmezteti a szervezet hidratálásának szükségére, biztosítva az edzés optimális feltételeit.

VO2 MAX

A VO2 MAX vagy az oxigénfogyasztás maximális sebessége az aerob teljesítmény egyik legfontosabb mutatója. Relatív sebességként kerül megjelenítésre, amely az elfogyasztott oxigén mennyiségét mutatja milliliter/testtömeg-kilogrammban egy perc alatt. Minél magasabb az érték, annál több oxigén jut az izmokba.

Napkelte/napnyugta funkció

Az előre beállított koordináták segítségével kiszámolja és megjeleníti a napkelte és a napnyugta időpontját.

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

Ez a termék nem orvostechnikai eszköz, nem betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgál. A rögzített adatok és a monitoring eredményei csak tájékoztató jellegűek.

Termékértékelés

Még nincs értékelés.

Kérdés a termékhez

Még nincsenek kérdések.

A vásárló a fogyasztó és a vállalkozás közötti részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendelet alapján, 14 napon belül a termék átvételétől számítva, indoklás nélkül jogosult elállni a vásárlástól.

Ez viszont nem minden! Az irisimo.hu-n a megvásárolt terméket a megvásárlásától számítva egészen 12 hónapig küldheti vissza. A 12 hónapos határidőben való visszaküldésre ugyanolyan feltélek érvényesek, mint a 14 napos határidőnél.*

*A visszaküldés és a csere pontos feltételeit a Megrendelés törlése és az áru visszaküldése szekcióban találja.