Gravírozás

Használja ki az óra egyedi testreszabásának lehetőségét már 11490 HUF-ért. .
A felület lézeres gravírozásának köszönhetően a karóra bizonyos részeire szöveget, grafikai motívumot vagy stilizált fényképet lehet elhelyezni, amelyek minden karórából utánozhatatlan példányt varázsolnak.


Gravírozni gyakorlatilag az óra bármely fémrészére lehet, amely nem volt utólagosan felület kezelve (pl. aranyozás), és amelyen nem található más, a gyártásból származó gravírozott információ. A gravírozás tipikusan a hátlapra, a tok oldalára, a koronára és a csatra kerülhet. A kívánsága szerinti gravírozott szöveg ezeken a helyeken helyezhető el.

Mi a menete?

Egészen egyszerű:
1. Amennyiben igényli a szolgáltatást, a termék leírásánál, a „Kosárba“ gomb mellett, pipálja ki a gravírozást.
2. A kosár első lépésében előzetesen megadhatja a gravírozás szövegét.

A vásárlás befejezése és az óra, ill. a gravírozás teljes összegének bankszámlánkra történő kifizetése után kapcsolatba lépünk önnel. Kölcsönös konzultáció alapján elküldjük a gravírozási javaslatot. Amint jóváhagyja a javaslatot, három munkanapon belül (amennyiben a választott karóra a raktárunkon van), a gravírozás feldolgozásra kerül.

A szolgáltatás általános feltételei:

1. Gravírozás
- a szolgáltatás ára 11490,- HUF ÁFA-val
- a gravírozott karórát nem lehet visszaküldeni és cserélni sem
- a bankszámlánkra történő előzetes fizetés szükséges

2. Eladó
- IRISIMO s. r. o., Besztercei út (Bystrická cesta) 5633/16A, 034 01 Rózsahegy (Ružomberok), Szlovák Köztársaság, KSH jel: 46569014, bejegyezve a Zsolnai (Žilina) Járási bíróság Cégjegyzékében, Részleg: Sro, Betét szám: 56258/L

3. Vevő
- természetes vagy jogi személy, aki karórát vásárol a www.irisimo.hu weboldalon