41.420 Ft *
33.820 Ft
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 33.820 Ft **
Raktáron 5+ db Akciós ár 2023.12.17-ig
Kézbesítés ideje: szerda 2023.12.13
Szállítási díj már 990 Ft -tól Szállítási lehetőségek

Jobb árat talált? Készítünk ajánlatot

Két beépített kamera

A videóhívásokhoz ideális elülső kamera mellett a Cally CL006 karórákban egy második – oldalsó – kamerát is talál. Elhelyezése azzal a céllal kerül kialakításra, hogy javítsa a távoli fotózás eredményét és javítsa az ergonómiát a környezet fotózása során.

BPA mentes

A piacon lévő kevés gyermek okosórák egyikeként a Cally CL006 modellek érvényes REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely garantálja, hogy nem tartalmaznak káros BPA anyagokat és más vegyületeket, amelyek károsíthatják a gyermekek érzékeny bőrét.

Még több kommunikációs lehetőség

A Cally karórák új generációja támogatja a népszerű WeChat és Google Translate alkalmazásokat. A WeChat segítségével gyermeke szöveges és hangüzeneteket küldhet. A Google Translate-nak köszönhetően egy neurális fordítószolgáltatás is elérhető közvetlenül az órában, amely segítségével néhány másodperc alatt szavakat vagy teljes dokumentumokat fordíthat le több mint 100 nyelvre.

Hosszú akkumulátor-élettartam

Felejtsd el a mindennapi töltést és az aggódást, hogy az óra a nap folyamán lemerül. Az 1000 mAh kapacitással rendelkező Li-Pol akkumulátornak köszönhetően a Cally okosóra körülbelül három nap normál használt után fogja igényelni a töltést.

Hívjátok egymást

A kétirányú hanghívások kezdeményezésének és fogadásának lehetősége kiváló út a gyermekeddel való kapcsolattartásra és arra, hogy mindig a közelében legyél, amikor szüksége van rá, vagy csak hallani szeretné a hangodat. Helyezz az órába egy SIM kártyát, amelyen engedélyezve van az adatátvitel és bármikor lépj kapcsolatba gyermekeddel. A nagy hangerővel rendelkező hangszóró megküzd a jelentősen hangos környezettel is. Az órába akár 30 telefonszámot lehet elmenteni, amelyek olyan személyekhez tartoznak, akik fontosak a gyermek számára.

Látni egymást mindig több

Szeretnéd látni, milyen környezetben és milyen társaságban tartózkodik a gyermeked? Hívd fel a beépített széles látószögű HD kamera felhasználásával és bizonyosodj meg arról, hogy biztonságban van. A kiváló minőségű mikrofon hűen közvetíti a környezet hangjait, így egy videóhívás segítségével enyhítheted az aggódó elmédet.

Idegen számok? Semmi esélyük!

Nem kívánod, hogy gyermeked idegen számokat hívjon, és hogy őt idegenek hívják? Egyszerűen tiltsd le az idegen számokat és csak azzal tud majd kapcsolatba lépni, akinek az elérhetősége el van mentve a telefonban.

Mindig kapcsolatban a szöveges és beszédüzenetek segítségével

Kommunikáljatok egymással, szórakozzatok, legyetek kapcsolatban. A szöveges és beszédüzenetek segítségével könnyen értekezhettek, ha nem lehetséges vagy nem alkalmas a telefonhívás. Küldjetek üzeneteket az alkalmazásból az órába, amelyről közvetlenül lehet rájuk reagálni.

Hol tartózkodik? A GPS segít

A gyermek felügyeleténél, amikor nincs velünk, nincs jobb segítő, mint a mozgás és pozíció GPS-es követése Wi-Fi támogatással. Az alkalmazás és térkép segítségével megtudod, pontosan hol tartózkodik. Kaphatsz értesítést is, mihelyt átlépi a biztonságos zóna határait, amelyeket te tudsz beállítani.

Alaptulajdonságok

Márka CALLY
Kollekció Kids 4G GPS Gen 2
Modell CL006
Garancia 2 év
Szín rózsaszín
Vízálloság 30M/3ATM
Kompatibilitás IOS / Android
Kijelző IPS / érintőképernyő
Alkalmazás nyelve EN / DE / SK / CZ / HU / PL / FR / ES / IT / SL / BG / FI / EL / RO / SV
Rendeltetés gyerek
Típus smart
Képernyőfelbontás 240x280 px
Akkumulátor kapacitás 1000 mAh
Belső tároló 4 GB
Akkumulátor működési ideje - standard üzemmód (napok) 3-4

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás

Tok

Anyag műanyag
Forma szögletes

Csomagolás

 • eredeti CALLY csomagolás
 • hivatalos garancia

Funkciók

Stopper, Riasztó/ébresztő, számológép, Lépésszámláló, Előreprogramozott naptár, Okos órák/smart órák, BPA mentes, Hívás, Fényképezés, Távoli fényképezés, Távoli lehallgatás, Videobeszélgetés, GPS lokalizáció, SIM kártya, SOS gomb, GEO kerítés, Hangfelvevő, Telefonkönyv, SMS-üzenetek, Órarend, Zenelejátszó, Videolejátszó, Ne zavarj funkció, Távoli kikapcsolás, Beépített elülső és oldalsó kamera, Translator
Funkciók részletes leírása

Miért érdemes a irisimo.hu-n vásárolni?

 • hivatalos jótállás alatti és jótállás utáni szerviz
 • saját raktár
 • szakmailag képzett személyzet
 • közel 20 éve működünk a piacon
 • expressz kézbesítés
 • ingyenes fémszíj rövidítés
 • vásárlók által igazolt áruház vagyunk
 • gravírozás és ajándékcsomagolás
 • ingyenes üdvözlőkártya
 • egyszerű termékcsere és visszaküldés
 • bonusové služby na vybrané produkty zadarmo
 • ingyenes bónusz szolgáltatások a kiválasztott termékekre
 • exkluzív termékek a kínálatunkban
 • biztonságos online fizetés
why_us

Funkciók részletes leírása

Óratok anyaga: műanyag

Többnyire kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú anyagot magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

Stopper

A stopper lehetővé teszi az időszakaszok mérését.

Riasztó/ébresztő

Az óra ébresztővel van ellátva, amelyet különböző időpontokra lehet beállítani. Az aktiválásánál az ébresztő hanggal jelez.

számológép

A számológép lehetővé teszi az olyan egyszerű műveletek használatát, mint az összeadás, a kivonás, a szorzás, az osztás.

Lépésszámláló

Beépített háromtengelyes gyorsulásmérőt kihasználó szenzoros sportfunkció. A lépésszámlálót manuálisan is el lehet indítani, vagy amikor gyaloglást, illetve futást érzékel, automatikusan elindul. A kijelző a lépések összámát és a lépések óránkénti számát mutatja, amellett, hogy lehetőségünk van a célérték 1.000-től 50.000 lépésig való beállítására, amely elérését egy hangjelzés kíséri. Az óra számlapja mutatja a gyaloglás folyamatát és figyelmeztet az elégtelen aktivitás esetén.

Előreprogramozott naptár

A kijelző az aktuális dátumot mutatja. Előreprogramozott, ezért elesik a rövid és hosszú hónap, és a szökőévek beállításának szükségessége. Az órák többségében ez a naptár 2099-ig van előreprogramozva.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

BPA mentes

A gyermekek biztonsága elsődleges. Biztosítjuk, hogy a karóra műanyag részei nem tartalmaznak BPA anyagokat, sem más vegyületeket, amelyek árthatnának az érzékeny gyermekbőrnek.

Hívás

A kétirányú hanghívásoknak köszönhetően kapcsolatba léphet a gyermekével és állandóan a közelében lehet.

Fényképezés

A beépített kamera segítségével fényképezhető a környezet vagy jó minőségű szelfik készíthetők.

Távoli fényképezés

Legyen tökéletes áttekintése arról, mit csinál gyermeke és hol van. Ezen funkció segítségével távolról aktiválhatja az óra kameráját, és azonnal megtekinthető fényképet készíthet.

Távoli lehallgatás

Szeretné tudni, mi történik a gyermeke környezetében? Indítsa el távolról az óra mikrofonját és mindent megtudhat.

Videobeszélgetés

Telefonáljon a beépített HD kamera segítségével, amely kiváló minőségű képet fog közvetíteni.

GPS lokalizáció

Lokalizálja gyermeke pozícióját a műholdas GPS technológia és a pontos koordináták segítségével.

SIM kártya

Az óra SIM-kártyanyílással rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefonszolgáltató adatainak és egyéb szolgáltatásainak elérését.

SOS gomb

Ha gyermeke veszélybe, vagy olyan helyzetbe kerül, amellyel nem tud egyedül megbirkózni, az SOS gomb megnyomásával vészjelzést küld egy előre beállított telefonszámra.

GEO kerítés

Határozza meg a pontos területet, amelyben gyermeke mozoghat. A kijelölt terület elhagyásakor értesítést kap a mobiltelefonjára.

Hangfelvevő

Remek funkció a feledékenyek számára. A belső memóriába hangjegyzetek, tanárok utasításai vagy bármilyen más hangok rögzíthetők és menthetők el.

Telefonkönyv

Határozza meg, ki hívhatja fel az órát. Az alkalmazásban hozza létre a telefonkönyvet és az idegen telefonszámok automatikusan blokkolva lesznek.

SMS-üzenetek

Nemcsak olvasni, de közvetlenül az óráról megválaszolni és új rövid szöveges üzeneteket is létre lehet hozni.

Órarend

Az alkalmazásban elkészítheti az iskolai órarendet és a gyermek bármikor ellenőrizheti az óra kijelzőjén.

Zenelejátszó

Az óra készen áll arra, hogy hordozható zenelejátszóvá alakuljon. A kiváló hangminőségről a beépített hangszóró gondoskodik.

Videolejátszó

A kedvenc videók lejátszásához nincs szükség táblagépre vagy mobiltelefonra. Töltse fel őket az órára, és azok mindig a gyermekénél lesznek.

Ne zavarj funkció

Azt szeretné, hogy gyermekét ne zavarják a barátai, amikor az iskolával kell foglalkoznia? Aktiválja az alkalmazásban ezt a funkciót és az óra nem lesz elérhető sem a bejövő hívásokhoz, sem az üzenetekhez.

Távoli kikapcsolás

Amennyiben úgy gondolja, hogy az óra zavarhatja vagy elvonhatja gyermeke figyelmét, távolról bármikor kikapcsolhatja.

Beépített elülső és oldalsó kamera

Az óra két kamerával van felszerelve. Az elülső videóhívásokhoz és szelfi készítéshez ideális, az oldalsó a környezet fényképezéséhez és távoli fényképezéshez is használható.

Translator

A Google Translate szolgáltatás pár másodpercen belül készen áll segíteni a szavak vagy egész dokumentumok fordításában több mint 100 nyelvre.

Vízálloság: 30M/3ATM

A 30M/3ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre alkalmasak (autómosás, eső). A 30M/3ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

Termékértékelés

Még nincs értékelés.

Kérdés a termékhez

Még nincsenek kérdések.

A vásárló a fogyasztó és a vállalkozás közötti részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendelet alapján, 14 napon belül a termék átvételétől számítva, indoklás nélkül jogosult elállni a vásárlástól.

Ez viszont nem minden! Az irisimo.hu-n a megvásárolt terméket a megvásárlásától számítva egészen 12 hónapig küldheti vissza. A 12 hónapos határidőben való visszaküldésre ugyanolyan feltélek érvényesek, mint a 14 napos határidőnél.*

*A visszaküldés és a csere pontos feltételeit a Megrendelés törlése és az áru visszaküldése szekcióban találja.

Ajánlott tartozékok

CALLY TG-CALLY-GEN2
Raktáron
3.000 Ft
CALLY BAND CL006strap
Raktáron
3.760 Ft
CALLY BAND CL005strap
Raktáron
3.760 Ft
CALLY BAND CL004strap
Raktáron
3.760 Ft

* Ez az ár, amelyen a gyártó eladásra kínálja a terméket, vagy amelyet a gyártó a végfelhasználók számára ajánlott árként jelöli, és amelyen az általában értékesítésre kerül.

** Ez referenciaár, azaz a legalacsonyabb ár, amelyen a termék a kedvezményt megelőző 30 napban a kereskedő által értékesítve volt.

33.820 Ft