Inaktív

Ez a termék jelenleg nem elérhető. Érdeklődés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a(z) info@irisimo.hu e-mail címen vagy a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. Ellenőrizni fogjuk a termék elérhetőségét és kapcsolatba lépünk Önnel.

Érdekelheti önt:

Alaptulajdonságok

Márka BOCCIA TITANIUM
Modell 3164-02
Garancia 2 év
Szín ezüst
Táplálás elem
Vízálloság 50M/5ATM
Üveg zafír
Rendeltetés női
Típus analóg
Súly 28 g

Szíj

Anyag titán
Csatolás típusa Ékszeres csatolás
Szíj szélessége 9 mm
A szíj hosszát díjmentesen megigazítjuk
Útmutató a csuklója leméréséhez

Tok

Tok színe ezüst árnyalat
Anyag titán
Forma kerek
Átmérő 30 mm
Vastagság 6 mm

Csomagolás

  • eredeti BOCCIA TITANIUM csomagolás
  • hivatalos garancia

Miért érdemes a irisimo.hu-n vásárolni?

  • Csak eredeti órák, ékszerek, szemüvegek és kiegészítők
  • Gyors kiszállítás 24 órán belül
  • Az órák, ékszerek, szemüvegek és kiegészítők többsége raktári készleten van
  • Ingyenes óraszíj igazítás
  • 10 éves tapasztalat
  • VIP szerviz
  • Meghosszabbított garancia

arukereso

Funkciók részletes leírása

Óratok anyaga: titán

A titán nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint a nikkel és az ólom, allergiás betegek számára is alkalmas. Nem okoz semmilyen negatív bőrreakciót. Kemény, színálló és nagyon könnyű.

Táplálás: elem

Az órát elem működteti.

Szíj anyaga: titán

A titán nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint a nikkel és az ólom, allergiás betegek számára is alkalmas. Nem okoz semmilyen negatív bőrreakciót. Kemény, színálló és nagyon könnyű.

Vízálloság: 50M/5ATM

Az 50M/5ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre (autómosás, eső), de felszíni úszásra is alkalmasak,snorkellingre és búvárkodásra nem. Az 50M/5ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: zafír

Az óra zafír üvege laboratóriumból származik és a hidrogén és oxigén jelenlétében az alumínium-oxid (Al2O3) 2000 °C-nál való olvasztásával jött létre. A korund „körtébe” való kikristályosodás után felvágják, majd tovább alakítják a kívánt formára és méretre. A zafírüveg az órákban használt legkeményebb üveg. Az ásványok keménységskáláján a második helyen helyezkedne el a gyémánt után, így gyakorlatilag csak gyémánttal lehet megkaristolni. Egyetlen hátránya a törékenység.

Csatolás típusa: Ékszeres csatolás

Egyszerű felcsatolásról van szó, amely ékszer karkötők felcsatolására is szolgál. A szíj egyik részét beleakasztja a másik részbe.

Termékértékelés

Ferenc 2021.01.06
Nagyon meg vagyok elégedve, a feleségem sajnos fémallergiás, a titánon kívül semmit nem bír a bőre. Fontos szempont volt számomra hogy a szíj és az óraszerkezet teljes tokozása ebből a fémből legyen. Beleértve a hátlapot is. Nagyon örült neki, majdnem 20 éve nem tud elegáns órát hordani, így hatalmas öröm volt számára. A bolt a karácsonyi hajtás ellenére is rekord idő alatt leszállította a terméket. Bátran ajánlom mindenkinek. Az értesítések gyorsak, pontosak voltak, a számlát e-mailben megkaptam. Csak így tovább, gratulálok az egész csapatnak. :)
Ildikó 2019.07.08
Igényesen kialakított, elegáns megjelenésű termék. Ékszernek is beillik. Szépen ívelt, követi a csukló geometriáját.
Ibolya 2019.03.06
Nagyon szeretem Jó választás volt..
tibor 2018.07.26
Ajándék lett és nagyon dolbog a hölgy aki kapta.
Tamás 2016.01.06
A termékről megfelelő információ állt rendelkezésre. A termék minden tekintetben megegyezett a bemutatott képen szereplő órával. A csomagolás is kiváló volt, számlát és garancia jegyet is megküldték. A kiszállítás a vállalt határidőn belül megtörtént. Egy észrevétel: érdemes lenne belinkelni a Youtube-ról az órát bemutató videót, mert az még közelebbi képet ad a vásárlónak a termékről. Erről az óráról is van a youtube-on néhány perces videó, amely a márkanév és típus szám megadásával elérhető.

Kérdés a termékhez

Még nincsenek kérdések.

A vásárló a fogyasztó és a vállalkozás közötti részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendelet alapján, 14 napon belül a termék átvételétől számítva, indoklás nélkül jogosult elállni a vásárlástól.

Ez viszont nem minden! A proKarórák.hu-n a megvásárolt terméket a megvásárlásától számítva egészen 12 hónapig küldheti vissza. A 12 hónapos határidőben való visszaküldésre ugyanolyan feltélek érvényesek, mint a 14 napos határidőnél.*

*A visszaküldés és a csere pontos feltételeit a Megrendelés törlése és az áru visszaküldése szekcióban találja.