57.685 Ft
Kézbesítés várható időpontja: 3-4 munkanap RÉSZLETEK

12 hónapos határidőt nyújtunk az áru visszaküldésére, illetve cseréjére. Ezen határidő minden olyan vásárlónk számára értendő, aki a karórát vagy az ékszert ajándéknak vásárolta. Abban az esetben, ha a megvásárolt áru nem felel meg az elvárásoknak, 12 hónapos határidőn belül visszautaljuk Önnek a pénzt, vagy kicseréljük a terméket.
Többet szeretnék tudni: 12 hónapon belüli termék-visszaküldés feltételei

Jobb árat talált? Készítünk ajánlatot

Alaptulajdonságok

Márka BOCCIA TITANIUM
Modell 0337-04
Garancia 2 év
Szín fekete
Anyag titán
Fajta karkötő
Rendeltetés férfi
Csatolás típusa zsanérzár
Súly 42 g

Méretek

Szélesség 1,3 cm
Hosszúság 21 cm

Csomagolás

  • eredeti BOCCIA TITANIUM csomagolás
  • hivatalos garancia

Miért érdemes a irisimo.hu-n vásárolni?

  • Csak eredeti órák, ékszerek, szemüvegek és kiegészítők
  • Gyors kiszállítás 24 órán belül
  • Az órák, ékszerek, szemüvegek és kiegészítők többsége raktári készleten van
  • Ingyenes óraszíj igazítás
  • 10 éves tapasztalat
  • VIP szerviz
  • Meghosszabbított garancia

arukereso

Termékértékelés

Attila 2022.12.23
A fotó nem igazán, vagy csak részben adja vissza azt szépséget, amilyen ez az a karkötő valójában! Anyagából következően, szinte alig van súlya, szinte észre sem veszed egy idő után, hogy lenne bármi is a karodon. Egy egyszerű, nem hivalkodó, de annál elegánsabb ékszer amit bármilyen alkalommal viselhetsz! Mindenkor, és minden alkalomra tökéletes kiegészítő véleményem szerint! Ha hozzám hasonlóan a visszafogottabb eleganciát részesíted előnyben, akkor ne habozz, rendeled meg! De ha a kihívóbb stílust részesíted előnyben akkor is választhatod, mert ennek az ékszernek viselése azt sugallja, hogy letisztult és kifinomult az ízlésed! Szint mindig hordom, nagyon megszerettem! Nem bántam meg a vásárlást, nagyon jó döntés volt! A megrendeléssel és a kiszállítással sem volt semmi probléma! Minőségi ékszerhez méltó csomagolásban érkezett hozzám!

Kérdés a termékhez

Még nincsenek kérdések.

A vásárló a fogyasztó és a vállalkozás közötti részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendelet alapján, 14 napon belül a termék átvételétől számítva, indoklás nélkül jogosult elállni a vásárlástól.

Ez viszont nem minden! Az irisimo.hu-n a megvásárolt terméket a megvásárlásától számítva egészen 12 hónapig küldheti vissza. A 12 hónapos határidőben való visszaküldésre ugyanolyan feltélek érvényesek, mint a 14 napos határidőnél.*

*A visszaküldés és a csere pontos feltételeit a Megrendelés törlése és az áru visszaküldése szekcióban találja.