Valentin-napi tippek: valljon szerelmet egy különleges karórával

Michal Pindura 0 2017.02.01

Valentin-napi tippek: valljon szerelmet egy különleges karórával

Még most – most volt itt a Karácsony és máris közeledik a következő ünnep, mely kicsit közelebb hoz egymáshoz. Viszont Valentin-napon, eltérően a Karácsonytól, nem csak a családi összetartásról és a kivilágított fenyő melletti kellemes időtöltésről van szó, hanem az igazi, hamísítatlan szerelemről. Mikor máskor, ha nem február 14-én kell kimutatni a szeretett személynek, hogy a szíve nyitott iránta. Mennyire bátor ahhoz, hogy ezt elmondja annak, akiről nem bírja levenni a szemét, de eddig még egy szót sem szólt hozzá. És milyen érzelmeket táplál az együttöltött évtizedek után azon személyhez, akivel már sok mindent megélt, de minden egyes megbotlás még közelebb hozta önöket egymáshoz? Ezt nevezzük igazi szerelemnek.

Tudjuk, hogy a szerelem, és az, amit jelképez, inkább a tettekről szól, mint a szimbólumokról, viszont birtokolni valamit, ami nap, mint nap, óráról órára… egyszerűen mindig, amikor szüksége van rá, emlékeztetheti önt az egymás iránti kötelékre, valami speciálisat rejt magában.

ESPRIT ajándék szett

Már jó pár éve annak, hogy először adtunk szerelem-ajándéktippeket önöknek Valentin-nap előtt – karórákra. Ez idő alatt nem sok minden változott. A szerelmesek napján ajándékozott karóra körbefogja csuklóját, mint egy forró ölelés, és amíg len nem csatolja, önnel marad. Társává válik, segítőjévé és idővel pótolhatatlan részévé. Azokban az időkben így képzeltük el a karóra Valentin-napi küldetését és hasonlóképpen gondoljuk most is.

Valami viszont mégis más. Az órás márkák viselkedése megváltozott. Míg régebben az igyekezetük csúcsát a mindig népszerű ajándék szettek képezték, melyekben a karórán kívül nyakláncot, fülbevalót vagy karkötőt is talált a stílusos kazettában, most a gyártók elkezdték tudomásul venni, hogy az emberek Valentin-nap alkalmából többet szeretnének. És itt nem az ajándékok mennyiségére gondolunk.

A piacon feltűntek a Valentin-napi limitált kiadású karórák, melyekre alkotóik minden évben extra nagy gondot fordítanak. Mindnyájuk nevében említsük meg a Tissot céget. A hölgyeknek szánt „szerelmes” modelljei már az ősidők óta a tiszta érzelmek és romantika jelképei voltak. Finom gyöngyházas számlapjukon csiszolt gyémántokból kialakított szívecskék, mintha fúvott üvegből készült relief szívek vagy elegáns, „Love“ feliratot kialakító tetszetősen átfonott szalag jelentek meg. A Valentine edíciók külsején a lakkozott szíjak – sőt, a tavalyi Pinky sorozatban vörös és hosszabbított szíjak – voltak a hab a tortán.

Amennyiben a fenti sorokban nem talált semmilyen említést a férfi karórákról, ezt külön szándékkal tettük. Legalábbis így szerettünk volna rámutatni arra a tényre, hogy a férfi csuklókra szánt, Valentin-napi üzenetet magában hordozó modellekből nagyon kevés van (ha egyáltalán létezik ilyen). Szerencsére, ezen a területen is jobb idők következnek. És ebben is a Tissot a ludas.

Uraim, nem kell aggódni. Senki sem fogja kényszeríteni önöket, hogy rózsaszín, szívecskékkel díszített digitális karórát viseljenek. Épp ellenkezőleg. Amennyiben a szebbik feleik esélyt adnak a Svájciaknak, akkor egy disztingvált, szinte öltönyhöz illő klasszikussal lesznek megajándékozva, melyben semmi sem túlzott, semmiből nincs sok, se kevés. A Tissot Everytime Desire új modelljei a példa arra, hogy akarattal a lehetetlen is lehetséges. Miről is van szó? Első sorban az órák Swiss Made komplexitásáról. Ne várjon egy batyu funkciót, azokért a T-Touch időmérőkhöz kell menni a Tissot-nál, de egy társadalmi dizájnt 316L jelölésű nemesacélból készült vékonyka tokkal, szinte megkarcolhatatlan zafír üveggel és példásan olvasható, szemcsés alappal rendelkező számlappal. Az Everytime Desire modellek fénypontját az áruk képezi. A legexkluzívabb, arany PVD bevonattal rendelkező teljes acélkialakítású változat a maga 256,- eurójával nem fogja felborítani Valentin-napi költségvetését.

Valentín 2017: Tissot Everytime Desire, pánske

Kým sa opýtate, čo má kolekcia Everytime Desice dočinenia s&nbMielőtt megkérdezné, mi köze van az Everytime Desire kollekciónak a Valentin-naphoz, ne felejetse el megnézni, hogy a férfi modellek mellett nem talál-e olyat is, amit a hölgyeknek szántak. Természetesen talál. És épp erről van szó. Ajándékozzák meg egymást olyan egyedi karórákkal, melyeket ugyanúgy, mint önöket, valami összeköt. Hogy a kölcsönösséget az órák hasonló dizájnjában vagy szerkezetük ketyegésében fogja e fellelni, nem annyira lényeges. Fontosabb, hogy az órát szeretettel ajándékozza és viselje.

Foto:instagram.com/kevinbarablog, instagram.com/joyce_972

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás