Új Police karóra kolekció. Gótikát, steampunkot, de örökzöld eleganciát is kínál

Michal Pindura 0 2017.01.25

Pánske hodinky Police Mystery

El nem hinné, de a karórákról írni, néha, igazán nehéz feladat. Nem, mintha védekeznének vagy leírásuk fizikai munkával járna, de némelyik modellek sokféle képen képesek ellenállni. Valamelyikből hiányzik az ötlet, a másik dizájnilag nem sikerült a legjobban, a következőnél a viselés vagy irányítás komfortja sántikál és speciális esetekben az összes felsorolt nyavalya egy karórában találkozik… egy szóval katasztrófa. Persze, léteznek olyan modellek, – és hála istennek ezekből van több – melyeknél az ujjak szinte maguktól mozognak a billentyűzeten. Ezekről informálni számunkra szenvedély és kellőképpen élvezzük is. Kínálatunkban ugyanis megjelentek az avantgárd olasz Police márka férfi, női és unisex újdonságai és ezt a pillanatot, amikor ezeket bemutatjuk önöknek, alig bírtuk kivárni.

FÉRFI POLICE ÚJDONSÁGOK

Kezdjük a számosabb, tisztán férfi és unisex enklávéval. A modellek, melyeket a Police 2016 ősze/tele előtt, illetve annak szezonjában küldött a boltokba, azt bizonyítják, ami erről a márkáról jól ismert. Karóráiknak kerül, amibe kerül, tökéletesen kell mutatni. Azon cég órás ágazatában dolgozó formatervezőinek, mely több, mint harminc éves létezése alatt világszerte kultikussá vált a korban és lélekben fiatal emberek körében, már a kisujjukban vannak a tömeges „wow efektus” eléréséhez vezető módszerek. Kreációik ámulatba ejtik önt kolosszális méreteikkel, merész motívumaikkal, illetve formáikkal, melyek nem mindennaposak a karórák világában. A férfiak, akik számára az óra az egetverő magabiztosságukat és bátorságukat kifejező divatkiegészítő, nem fognak csalódni a Police új karóráiban.

Police Copperhead férfi karóra

Ha az újdonságokban rendet kéne raknunk, akkor négy csoportra osztanánk őket:

GÓTIKUS

Ide nem kell sok szó. A stilizált koponyák és keresztek motívumai már hosszabb ideje a Police gyengéjét képezik. És most sem mondott róluk le. A Predator széria karóráinak számlapján a koponya domborzati ábrázolása dominál, mely öt tartóoszlopra van rögzítve. Amennyiben azt gondolja, hogy ezzel befejeződött, akkor nagyon téved. A konstrukció felettébb hatásos – a számlap egy része nyitott, és amikor az órát felcsatolja a karjára, akkor a koponya körül az ön saját bőre fog látszódni. Ahogy mondtuk, hatásos! Ha csuklóján kelta keresztet szeretne viselni és egy nagy adag, mintha csak részben felületkezelt, rozsdaálló nemesacélt, akkor a Mystery sorozat rejtélyes modelljeit ajánljuk önnek.

Police Predator férfi karóra

STEAMPUNK

A Police márka családi ezüstje. A steampunk stílussal ihletett karórák, vagyis melyekben a sci-fi illetve fantasy, a poszt-apokaliptikus környezet és a régmúlt technológiák játsszák a főszerepet, ideális választás azon férfiak számára, akik nem félnek olyasmit viselni, amivel kitűnnek környezetük szürke egyformaságából. A Copperhead, Bushmaster vagy Armor vonalak túlméretezett modelljei magas minőségben vannak kivitelezve, tisztességes természetes bőrből készült szíjakkal párosították őket és specialitásuk a két időzónás időkijelzés (duális idő).

Police Copperhead és Bushmaster férfi karórák

ELEGÁNS

Igen, a Police ért a szinte öltönyös eleganciához is. Az utolsó kollekciójukat viszont a négyzetes jelzővel illetik. A férfi Vantage és az unisex Skyline X szériákban minden az éles szögek és az egyenes vonalú külalak körül forog. Az 50M/5ATM-ig vízálló tokok téglalapalakúak, és görbületük a csukló formáját másolja. A dizájnilag józanabb Skyline X modellek szempontunkból inkább női, mint férfi termékek, viszont azon bizonyítékok hiányában, melyek az egyik vagy a másik oldalra billenthetnék a mérleget, férficsuklón is el tudjuk képzelni.

Police Skyline X unisex karórák

SPORTOS

Ahogy az a sportórákra illik, a Contest és Scrambler modell sorozatokat legfőképpen a dinamikusság és hatalmasság jellemzik. Viszont tisztán sportos paramétereket és funkciókat várni a Police márkától azt jelenté, hogy nem tud túl sokat a termékeiről. Ezek helyett frissesség, divatosság és sajátos, utánozhatatlan stílus áll a rendelkezésére. A Scrambler modelleknél külön felhívjuk a figyelmet a multifunkcionális dátumra és a 24-órás formátumú időkijelzésre, a Contest elnevezésű testvéreinél pedig a beépített, flexibilis műanyagból készült mintázott szíjra és a számlap tankönyvekbe illő olvashatóságára.

Police Contest és Scrambler férfi karórák

NŐI POLICE ÚJDONSÁGOK

A Police női karórák fejezete jelentősen szerényebb, már ami a mennyiségüket illeti, de e hátrányukat megnövelt  vonzóságukkal kompenzálják. E cikkünk írása idején a Celebration két időtálló fashion modellje alkotta, melyek aranyra színezett acéltokokkal és hófehér vagy élénk borvörös sima bőrszíjjal büszkélkednek. Mindkét modell nagyon kifinomult hatást kelt és ez a fényezett „dauphné“ mutatóknak és különösen az indexeknek – arany ágyba beültetett csiszolt cirkóniumoknak – köszönhető. Véleményünk szerint ezek egyértelműen az utóbbi pár év legjobban sikerült női újdonságai és minden viseletet képesek pár szinttel megemelni.

Dámske hodinky Police Celebration

Foto: instagram/mahavir_royal_accessories, instagram/policelifestyle, data.gioiapura.it

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás