TOP 9 időtálló karóra valódi hölgyeknek

Michal Pindura 0 2017.05.28

TOP 9 időtálló karóra valódi hölgyeknek

Időtállóság ide, időtállóság oda. A lifestyle magazinok oldalai is csak úgy hemzsegnek az időtállóságtól. Nem szeretnénk kritikának alávetni az újságíró kollégáinkat – ez nem is lenne megalapozott -, de a mágikus időtállóság szó gyakori használatával azt érték el, hogy ma már minden második termék és minden második outfit ezen jelzőt viseli, pedig csak az igazi örökzöldeket vagy az éveken át tartó klasszikusokat illeti meg.

Amennyiben nem olvassa rendszeresen órás blogunkat, biztosíthatjuk önt, hogy az időtállósággal nem nagyzolunk. Ellenkezőleg, úgy állunk hozzá, mint a ritka sáfrányoz, melyet csak akkor lehet kiélvezni, ha óvatosan bánunk vele. Ugyanis csak így értékelhető az értelme az órák jellemzésében. És teljesen mindegy, hogy sportos férfi kronográfokról vagy stílusos, hölgyeknek szánt fashion darabokról beszélünk.

Ma egy kis kivételt teszünk. De csak azért, mert az összes női karóra, amelyet ma bemutatunk, a nőiesség, az elegancia, a kifinomult ízlés, de mindenekelőtt az időtállóság megtestesítője. Nem talál köztük egyetlen modellt sem, mely szépsége vagy működőképessége korlátozva lenne a múló divatszezonok által. Ezen órák többek ennél, időtállóak. Ez az egyiknél a dizájnból adódik, másiknál a szerkezetből és van, amelyiknél a főszerepet a mindennapi, a leendő tulajdonosok szükségleteire orientálódott használhatóság játssza.

Engedje magát inspirálni a hamisítatlan időtállósággal:

MONDAINE A669.30305.11SBC

MONDAINE A669.30305.11SBC

A vörös, nyalóka formájú mutató már legenda. Ha meglátja valamelyik vasútállomáson, már előre tudjuk, hogy Svájcba került, és élvezi az ottani közösségi közlekedés pontosságát. Ebben a klasszikus karórában egy energikus vörös bőrszíjjal és minőségien kidolgozott csiszolt nemesacélból készült tokkal van kiegészítve.

SKAGEN SKW2436

SKAGEN SKW2436

Ami kicsi, az szép. És mi hozzá fűzzük, hogy ami egyszerű, az még szebb. A Skagen márka mindig is a dizájn letisztultságának elkötelezett híve volt és az SKW2436-os modellben bemutatta, hogy a józan megjelenés nem jelent sterilitást. A mesh szíj és a tok arany felületkezelése ötletesen lett kiegészítve a vörös és sárga árnyalatával a másodpercek segédszámlapján.

TISSOT COUTURIER T035.210.16.011.00

TISSOT COUTURIER T035.210.16.011.00

A fehér örök, és ha finom, krokodilbőrre emlékeztető bőrszíjjal, zafír üveggel és 100M-ig terjedő vízállósággal egészítjük ki, akkor kezdheti élvezni a Tissot Couturier modell luxusát. Enyhén sportos, de a valódi hölgyeknek is néha bizonyítaniuk kell, hogy a (munka-, bevásárló-) teljesítményeket magas sarkú cipőben is lehet teljesíteni ????

CASIO COLLECTION LTP 1234L-1A

CASIO COLLECTION LTP 1234L-1A

Ha a fehér időtálló lehet, akkor a fekete még inkább. Nem létezik más szín, mely VIP belépővel rendelkezik az elismert dizájnőrök minden kollekciójába. A Casio Collection karórában a hagyományos dizájn alapjává vált, mely kisebb módosításokkal már több évtizeden át visszatér, és még mindig van mit mutatnia. Nappali viseletre, de társadalmi eseményekre is – itt mindenhol könnyedséggel érvényesül a szögletes, de közben legömbölyített tok, mely kontrasztot képez a számlappal és a szíjjal.

TIMEX EASY READER TW2R23900

TIMEX EASY READER TW2R23900

Ennél az óránál az időtállóság nem az ezüst és az arany trendi kombinációjában rejlik, hanem abban, milyen kényelmet képes nyújtani viselőjének. Fehér számlapja kitűnően olvasható, és az óra eleve bármilyen városi viselet részévé válására van rendelve. A fő adu ászt viszont máshol találjuk. Míg a női modellek többsége éjjel használhatatlan, ennél elég „megkoppintani” a koronát és a számlapot elönti az Indiglo technológia zöld fénye. Ügyes és praktikus, nem igaz?

CALVIN KLEIN BODY K4G23626

CALVIN KLEIN BODY K4G23626

Karóra vagy luxus karkötő? Ezen elegáns modell lenyűgöző kivitelezése és tökéletes megmunkálása azonnal kiszakítja önt az átlagosságból. Viselje az órát a csuklóján, mint egy ékszert és minden pillanatban őrizze idejét. A láncszemek, melyek a nemesacélból készült karkötőt alakítják, nagyon stílusos és eredeti hatást keltenek.

DOXA CALEX 460.15.052.10

DOXA CALEX 460.15.052.10

A valódi hölgyeknek szánt időtálló karórák milyen TOP 9-es listája lenne ez, ha hiányoznának belőle a gyémántok? A svájci Doxa Calex modellben nyolc csiszolt gyémánt kíséri a rózsaszín-arany árnyalatban tündöklő római számokat. Az óra exkluzivitását a számlap központi zónájában látható hullámos minta és a keményített zafír üveg hangsúlyozzák ki.

DANIEL WELLINGTON 0601DW

DANIEL WELLINGTON 0601DW

Akár tetszik valakinek, akár nem, a Daniel Wellington márka a nem túl régi múltjának ellenére kultusszá vált. Az órái maga az időtállóság. Egyszerűek és egyben végtelen lehetőségeket nyújtanak külsejük hozzáigazítására a cserélhető textilszíjak segítségével. Lehetnek elegánsak, nem feltűnőek és provokatívak is. Csak az ön hangulatától függ.

CERTINA DS PODIUM C025.207.36.038.00

CERTINA DS PODIUM C025.207.36.038.00

Most kockáztatunk, de aki nem kockáztat, nem is nyer, nem igaz? Mi ugyanis hisszük, hogy a valódi hölgyek számára nem mindegy, hogy órájuknak van-e lelke vagy nincs. Ebben a Certina-ban egy precíz mechanikus szerkezet ketyeg, mely azon kívül, hogy jellegzetes susogó hangot ad ki, melyre az elemre működő szerkezetek sosem lesznek képesek, a svájci órásmesterek kézügyességének és az őket világhírűvé tevő mesterségnek a mintája.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás