TOP 5 stílusos karóra 60.000,- forint alatt

Michal Pindura 0 2017.05.17

TOP 5 stílusos karóra 60.000,- forint alatt

Ki ellenkezne, ha kevés pénzzel komoly haszonhoz jutna. Amennyiben éppen hitetlenkedő pillantást vetett a címre, melyben 60.000,- forint virít, és nem érti, mi közös van ebben az összegben, mely egyesek számára a fizetésének egyharmadát jelenti, és a kevés pénzben, itt az idő, hogy mindent a helyére tegyünk. A 60.000,- forint biztosan nem kevés. Másrészt viszont, a minőségi órák világában nem is túl sok.

60.000,- forintért ugyan nem kaphat meg mindent, ami csak eszébe jut, de ezen összegért így is szolid műhelyi kidolgozottságot és olyan, értékesebb anyagokat várhat az órától, mint a nemesacél, a titán vagy a zafír üveg. Ezeken felül még a stílusossághoz is joga van. Pontosabban egy rakás stílushoz. Hisz pont ebben a kategóriában nyomulnak egymás mellett az ismert fashion márkák darabjai, melyek az utolsó trendek szerint lettek megtervezve. Annyi van belőlük, hogy ha nincs pontos elképzelése arról, milyen órát is szeretne vásárolni és a későbbiekben büszkén viselni, akkor a megfelelő darab kiválasztásánál sok kellemes gondja akadhat ????

Nem mintha meg szeretnénk önöket fosztani tőlük – semmiképpen sem -, de azt gondoljuk, hogy kiemelni a véleményünk szerint legstílusosabb TOP 5 karórát 60.000,- forintig nem árthat. Ezek azok:

Fossil Jacqueline ES 3434

FOSSIL JACQUELINE ES 3434

A Fossil tán nem is tud olyan karórát gyártani, melynek nincs stílusa. Együttműködése a bloggerekkel és az ismert személyiségekkel láthatóan jó hatással van a modelljeikre. Az aktuális kollekcióban ez a viszonylag egyszerű, de annál könnyebben kombinálható darab is megjelent, mely attraktív gömbölyített tokkal és tagolt karkötővel rendelkezik. Mindez természetesen arany színben. A luxus szele a római óramarkerekkel és elegáns levél mutatókkal ellátott számlapot sem kerülte el.

Casio Edifice EFB 530L-2A

CASIO EDIFICE EFB 530L-2A

A japán órásmestereket nem csak a páncélozott és funkciókkal teletömött karórák teszik híressé. Az Edifice sorozatban talál szemet gyönyörködtető modelleket, melyek szinte kívánkoznak az öltönyhöz vagy más társadalmi viselethez. De szó sincs arról, hogy unalmasak lennének. 58.605,- forintért 100M-ig terjedő sportos vízállóságot, rendkívül kemény zafír üveget és praktikus kronográfot kap. Bónuszként bőrből készült szíjat, mely prémium krokodilbőrre emlékeztet és opaleszkáló számlapot, mely a királykéktől az antracit-szürkéig változtatja a színét.

Kerbholz Hinze Rosewood Cognac

TOP 5 štýlových hodiniek pod 200 €

Ötlet nélkül nem stílus a stílus. Az utánozhatatlan, fából készült karóra a német Kerbholz márkától az ökológia és a fenntartható gazdálkodás eszméjére épít. A nagyon dekoratív és magasan értékelt Dalbergia fából (melyet rosewood- vagy paliszanderfaként is ismerünk) készült tokkal rendelkező modell természetes, konyakra emlékeztető árnyalatokban tündöklő bőrszíjhoz van csatolva. Az óra vöröses-barna részei, a rózsaszín-arany színben játszó részleteknek is köszönhetően, gyönyörűen mutatnak.

Festina Extra 20250/2

TOP 5 štýlových hodiniek pod 200 €

A retro örök, ezt tán mindenki tudja. A Festina Extra vonal eljövetelével, mely reklámarcának Gerard Butler, hollywoodi színész vált, a retro stílus még kívánatosabb lett, mint bármikor azelőtt. A karóra tökéletes korabeli kivitelezése telis tele van a kivételes egységet alkotó apróságokkal. Mi sem tudjuk eldönteni, hogy a nemesacélból készült széthúzható „stretch” karkötővel birkóztak-e meg jobban vagy a boltozott, történelemmel inspirált számlap bűvölt el minket inkább, melyen sztárként ragyognak a központi dauphiné formájú arany mutatók és a dizájnos „crème de la crème“, a kis másodpercmutató formájában.

Tissot Everytime Desire T109.210.38.032.00

TOP 5 štýlových hodiniek pod 200 €

Ahogy azt az elnevezése is sugallja, ez az óra a kedvencévé válik tekintet nélkül arra, mikor és hol fogja viselni. A klasszikus, időtálló külső és a tiszta arculat nagyvonalú teret adnak a textilszíjakkal való kísérletezésre. Amennyiben kedveli a virágmintákat, akkor a világos nyomat az indigó alapon garantáltan tetszeni fog. És ez még nem minden. A Tissot egy hiteles márka, melytől mindig többet kap, mind csak az óra pompás külsejét. Örülhet a szinte megkaristolhatatlan zafír üvegnek és a felülmúlhatatlan svájci minőségnek is.

Foto: brandfield.de, instagram.com/kyntenerife, instagram.com/dolinskiwatchservice

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás