Tissot Bella Ora Picolla újdonságok – svájci szépségek találó olasz nevekkel

Michal Pindura 0 2016.10.16

Novinky Tissot Bella Ora Picolo - švýcarské krásky s výstižnými italskými jmény

Olaszországot és az Olaszokat sok mindent miatt irigyelhetjük. Kezdhetnénk a művészi és architektonikus műemlékekkel, a sajtokkal, Alpokkal és a terjedelmes felsorolást a gasztronómiával és remek földrajzi elhelyezéssel (ha nem számoljuk a földrengéseket) fejeznénk be. A svájci Tissot márka legújabban arra próbál minket rávenni, hogy azon nemzettől, mely Michelangelo-t, Pavarotti-t, illetve Marconi-t adta az emberiségnek, még valamit irigyeljünk… a nyelvét, az olasz nyelvet. Annak elismeréséhez, hogy benne van a romantika és bizonyos folytonosság a Tissot Bella Ora Picolla három újdonsága vezetett el.

Mondja már meg, mely másik nyelven hangzana szebben a megnevezésük? Small Beauty Time, Kicsi szép idő… az olasz nyelv nélkül nem lenne az igazi. Csak az képes tolmácsolni ezen órák finom attraktivitását és példásan, a barokk stílusban gömbölyített vonalait úgy, hogy a végeredmény ne legyen esetlen. 

TISSOT TISSOT BELLA ORA PICCOLA T103.110.17.053.00TISSOT BELLA ORA PICCOLA T103.110.11.033.00

Azon dolgokra, melyekre nem jellemző a felszínesség, az Angoloknak van egy kifejező szólásuk: „The devil is in the detail” („Az ördög a részletekben lakozik”). A Bella Ora Picolla hármas csoportra, mely jelenleg a Tissot kínálatunkat díszíti, ezen állítás szóról szóra igaz. Dizájnját, melyet 316L-el jelölt nemesacélból (sebészeti acél) készült 24,4 x 27,2 x 7,73 mm-es apró ovális tok, tematikus domborulatú zafír üveg és a koronába beültetett fényesített kaboson alkotják, nem lehet más jelzővel illetni, mint hogy fényűző. 

TISSOT BELLA ORA PICCOLA T103.110.33.113.00

Sima sziluettje, mindenféle esztétikai túlkapás nélkül, áthalad a számlapra is, mely elosztásával másolja a tok formáját. A vasútvonal stílusú percenkénti skálának, a római számoknak (ideális összhangban az olasz megnevezéssel), levél formájú mutatóinak és az apró, másodperceket kijelző szubszámlapnak köszönhetően, történelmi jelleget olt. És szerintünk, ez felettébb jól illik az olasz névvel támogatott elegáns külalakhoz. Együttvéve így egy rafinált, rendkívül elegáns és főleg időtálló karóra jött létre, mely a kialakítástól vagy színkombinációtól függetlenül pompásan mutat.

Hogy konkrétabbak legyünk, kínálatunkban jelenleg a Bella Ora Picolla modell három verziója érhető el: a T103.110.17.053.00 összeköti a nyers felületű tokot a fekete számlappal és fekete textilszíjjal; a T103.110.11.033.00, mely a fekete számlapot fehérrel helyettesítette és a textilszíjat pedig ötsoros acélkarkötővel; és végül a legdrágább és egyben legelbűvölőbb T103.110.33.113.00, mely teljes mértékben profitál a gyöngyházas számlap varázsából és a tokon és karkötőn használt arany PVD bevonatból. 

Tissot Bella Ora Picolla karórák jellemzői

A szépségen kívül, minden variánsra jellemző a híres svájci minőség, támogatva a Swiss Made ETA Normflatline 980.153 quartz szerkezettel, mely jelzi a lemerülő (gyengülő) elemet (EOL) és ehhez adekvát, 30M/3ATM mértékű vízállósággal rendelkezik.  

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás