Sunday Rose – a tucat-divat már nem IN, ettől az órától kecsességet, nőiességet és pozitív kisugárzást kölcsönözhet

Michal Pindura 0 2017.01.18

Sunday Rose – a tucat-divat már nem IN, ettől az órától kecsességet, nőiességet és pozitív kisugárzást kölcsönözhet

Kecses, mint a tavaszi réten repdeső pillangó, bájos, mint a vadrózsa szirmai, varázslatos, mint a szitakötő ragyogó szárnyai. A Sunday Rose ugyanúgy élő, mint ön. A cseh vállalkozónő, Jasněna Vláhová (JVD, Lacerta, Loser) által 2016-ban alapított márka megfizethető órái elsősorban fiatal lányoknak készültek, de a könnyen megjegyezhető dizájnjukkal és fesztelen eleganciájukkal azokat a nőket is képesek megszólítani, akik tudják, mit akarnak.

Sunday Rose SUN-A02

Sunday Rose modellek, a kecsességüknek és attraktív megjelenésüknek köszönhetően, könnyen beilleszkednek viselőjük stílusába és kifejezik annak személyiségét és beállítottságát. Ehhez nem kis mértékben hozzájárul a gyengédség és játékosság, amivel magukra vonzzák környezetük figyelmét. A Sunday Rose karóra olyan hölgyek csuklójára illik, akik nem a tucat-divatot keresik, hanem bizonyos varázslattal és pozitív kisugárzással rendelkező termékeket. A márkának sikerült e tulajdonságokat belekomponálni a céges szlogenbe is „Fragile at hear“ – Szívében törékeny. Lehetne a nőiességet ennél jobban kifejezni?

Sunday Rose SUN-D03

Az egyes modellek három kollekcióba összpontosultak, melyek könnyen megjegyezhető elnevezéseket kaptak. Az Alive és a Classic szériák tökéletesen illeszkednek az aktuális óratrendbe, melyekre az acéltokok nagyobb, viszont még mindig nőies méreteik, a minőségi bőrből készült keskeny szíjak és az érdekesen kialakított számlapok jellemzők.

Sunday Rose Alive modellek

Az Alive sorozat különlegessége az eredeti foto-realisztikus motívumokban rejlik, melyek különböző természeti jelenségeket ábrázolnak, beleértve a virágokat, a pillangókat vagy a szitakötőket. A harmadik kollekció, a Darling, a többi közül, szubtilisebb tokkal emelkedik ki és a pasztell színekben játszó decens órákon kívül olyan darabok is megtalálhatók itt, melyek számlapjait a növényvilág motívumai díszítik.

Sunday Rose női karóra

Bár a Sunday Rose márka az érzékiségére épít, nem feledkezik meg termékei technikai minőségéről és megbízhatóságáról sem. Az összes modell keményített ásványi üveggel van ellátva és pontos japán kvarc szerkezet hajtja a Miyota-tól.

Foto: www.instagram.com/sundayrosewatches

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás