Sportosan sikkes és egyben elegáns. A Tissot a 2018-as év újdonságaival célozza meg a női szíveket

Michal Pindura 0 2018.07.22

Športový šik alebo elegancia? Tissot útočí na dámske srdcia novinkami pre rok 2018

Öntsünk tiszta vizet a pohárba, hány olyan nőt ismer, aki a szerkezet típusa szerint választja ki a karóráját? Elenyésző a számuk. Viszont, nincs olyan nő a környezetünkben, amelynek ne szerezne örömöt a minőség, a kiváló dizájn és legfőképp az elismert márka. A Tissot a női modellek kialakításánál ezért sem nehezíti a munkáját a büszkeségével, a Powermatic 80 automatákkal, inkább mindennap viselhető quartz modelleket tervez, amelyeket lenyűgöző részletekkel, és több, mint szolid vízállósággal ékesít. A hölgyeknél, akik hétköznapi órák tömkelegével rendelkeznek, ez már hosszú évek óta gyönyörűen beválik. A 2018-as Tissot Flamingo és PR100 Lady Sport Chic modellek folytatják a jól bevált utat.

TISSOT FLAMINGO 2018

Dámske hodinky Tissot Flamingo pre rok 2018

Az elegáns Flamingo kollekcióban a közelgő nyárral négy új változat jelent meg. Az ezüst árnyalatok híveinek a fényezett rozsdaálló acélból készült két változat fog kedvére tenni és a királyiszín rajongóinak szívét pedig az arany, illetve rózsaszín-arany árnyalatú PVD-vel kezelt változatok örvendeztetik meg. Amennyiben nem zavarja az enyhén magasabb ár, akkor el lesz ragadtatva az újratervezett gyöngyházfényes számlaptól, amely központi részét vékonyka, a tok színével egyező keret, és kerületét tizenkét, az órák számait helyettesítő csiszolt gyémánt díszíti. Az előkelő benyomást kihangsúlyozza úgy az óraszíj aszimmetrikus felfogatása, mint maga a szíj is. Melyet folyamatosan kisebbedő gyűrűk és diszkrét elemek kombinációjából alakították ki, amelyeknek köszönhetően az óra egy stílusos ékszerre emlékeztet.

Tissot Flamingo T094.210.33.116.01

Ahogy arra már céloztunk, a szerkezetet elem hajtja. Amiről viszont nem beszéltünk az az, hogy az óra az elem élettartamának végét jelző funkcióval is rendelkezik. Amennyiben már önnel is megtörtént, hogy reggel fel akarata csatolni kedvenc óráját és akkor észlelte, hogy az elem felmondta a szolgálatot, akkor az EOL (End Of Life) funkciótól el lesz ragadtatva. Természetesen, ez nem mentesíti az elemcserétől, de legalább előre be tudja tervezni az órásműhely felkeresését.

Tissot Flamingo T094.210.33.116.00

Az egyszerű divat karóránál ezen a helyen már csak azzal foglalkoznánk, milyen típusú viselethez illik. A Tissot Flamingo 2018 viszont nem csak a külsőjével tűnik ki. Amit kínál, az a zafír üveg felülmúlhatatlan tartóssága, a legmagasabb minőségű nemesacél és a kielégítő, 50M/5ATM szintig terjedő vízállóság. A következő bónusz az órakarkötő hosszának mikró korrigálásának lehetősége. Az egyes szemek ugyanis annyira aprók, hogy lehetővé teszik a karkötő szinte milliméteres pontosságú csuklóra való beállítását.

Tissot Flamingo T094.210.11.126.00

Nem kevésbé csúcsminőségűek a számlapot díszítő gyémántok. A Top Wesselton kategóriáról van szó, ami azt jelenti, hogy tisztaságuk, fényük és színük megfelel a szigorú ékszerkritériumoknak. A Tissot azt is garantálja, hogy kizárólag törvényes forrásokból származnak.

TISSOT PR100 LADY SPORT CHIC

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.22.116.00

Ön is azokhoz a hölgyekhez tartozik, amelyek tökéletesen akarnak kinézni függetlenül attól, mit csinálnak, és hol tartózkodnak? Akkor a Tissot második újdonságát pontosan önnek szánták. A Flamingo modellekkel ellentétben a PR100 Lady Sport Chic karórák sportosabbak és valamivel termetesebbek. Sőt, a 36 milliméteres átmérőjükkel nagyobbak, mint az összes előző női PR100 modell, beleértve az automata változatot is, amely átmérője csak 34 milliméter volt. A méret növekedése a női és a férfi karórák közti határtörlés trendjének szellemét követi, amelyről egy nem túl régi cikkünkben is írtunk.

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.11.121.00

Ellentétben a Flamingo sorozattal, a PR100 modelleknél a gyémántok nem kötelező részei a számlapnak. Választani lehet a luxusabb, tizenkét darab gyémánttal berakott és gyöngyházfényes alapú kialakítást, vagy a sugaras mintájú alapra applikált, klasszikus lumineszcens indexekkel ellátott változatot is.

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.11.031.00

A karóra dinamikusabb jellegét nem csak a lumineszkáló elemek hangsúlyozzák, de főleg a vízállósága, amely 100M-ig terjed, és ideális társsá teszi az alkalmanként űzött vízisportokhoz. Ugyanakkor viszont érvényes, hogy küldetését magabiztosan teljesíti az esti, elegáns viselettel való kombinációban is.

Felkeltette a figyelmét a svájci precizitás és a stílusos nőies dizájn lenyűgöző ötvözete? Tekintse meg a Tissot Flamingo és PR100 Lady Sport Chic 2018-as újdonságokat a boltunkban.

Forrás: Tissot

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás