SKAGEN anita NŐi újdonságok – A 2015/2016 TÉLI szezon csillagai

Michal Pindura 1 2016.01.27

Dámské novinky Skagen Anita

Orion, Cassiopeia, Göncölszekér… A csillagok ősidők óta elbűvölik az embereket. Ha Ön is azon személyek közé tartozik, akik egy lehetőséget sem hagynak ki, hogy az éjjeli égbolton világító ezernyi világosabb és kevésbé világos kicsi fény között megtalálják az ismert csillagképek valamelyikét, kétség kívül tapasztalta már, hogy a tél különösen kedvez a csillagok megfigyelőinek. A levegő gyönyörűen tiszta, sokkal hamarább sötétedik. Az idei tél viszont a többihez viszonyítva valamivel még kedvezőbb a csillagokat kedvelő hölgyek számára. Az éjjeli égbolton ugyanis két új látványos csillagkép jelent meg: Anita SKW2385 és Anita 2391.

A kód megjelölés alatt nem rejtőzik semmi más, mint az amerikai Skagen márka szezonális újdonságai. A stílusos női modellek, 34 mm-es acéltokkal (vízállóság 50M/5ATM) kivitelezve az egyszerűbbek közé tartoznak, viszont bájosságukból nem veszítettek. Valamivel szigorúbb a tokjuk, annál jobban excellál csillagos számlapjuk.

Skagen Anita SKW2391 | proKarorak.hu

A fejünk fölött magasan elhelyezkedő csillagképektől eltérően, az ásványüveggel védett csillagformációk csodálatával nem kell várni alkonyatig. A csiszolt kristály szikrázása a legfényesebb napokon is vonzza a tekinteteket. Ha a Skagen Anita SKW2385 és Anita 2391 büszkeségét részletesebben megtekinti, és a ragyogó „csillagok” elhelyezkedését összehasonlítja a valóságos csillagtérképpel, előbb vagy utóbb rájön arra, hogy konstellációjuk nem felel meg semmilyen ismert csillagképnek. Ugyan a pedáns csillagászok ezt nem hálálják meg, viszont a divatos daraboknál teljesen másról van szó, nem igaz?

Skagen Anita SKW2385 | proKarorak.hu

A japán quartz Miyota szerkezettel felszerelt órát a tervezők széles mesh típusú szíjjal párosították össze. Az acél „szövet” gyönyörűen hajlékony, és elégségesen ellenálló és légáteresztő. A csillagújdonság biztonságos tartását a csuklón a könnyen tolható összehajtható csat biztosítja.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (1)

Chalouche Márta Kedves Eladó, Skagen Anita 2391-es silver égbolt órát szeretnék venni, tudnak segiteni? Üdvözlettel Chalouche Márta +36 30 455 2234