Síel, teniszezik? Bővítse ki sportfelszerelését egy HEAD karórával

Michal Pindura 0 2017.03.12

Síel, teniszezik? Bővítse ki sportfelszerelését egy HEAD karórával

Novak Djokovic, teniszező, Christine Scheyer, síelő, Laura Massaro, professzionális squash játékos… A sportvilág eme csillagait egy dolog köti össze – a Head márka termékei iránti határtalan bizalom. Most ön is csatlakozhat a világbajnokok és fiatal tehetségek társaságához. Egy pillanat, azt mondja, hogy már rég tulajdonosa egy Head teniszütőnek vagy sílécnek? Annál jobb. Ebben az esetben minimum egy okkal több a sportfelszerelése bővítésére. Amennyiben ezen osztrák márka rajongói közé tartozik, remek ajánlatunk van az ön számára – Head karóra.

Head férfi karóra

Az 1950-ben alapított osztrák cég már hosszú ideje a legjobbak közé tartozik a prémium sportfelszerelések gyártásában és értékesítésében, mint a cipők és ruházat főként az ütős-, téli- és outdoor sportokhoz. Hasonlóan az emberek százezreihez a földön, biztosan önök közül is sokan tulajdonosai és aktív használói a márka valamelyik termékének, mely síléc orrát ábrázoló logója rámutat Howard Head, az amerikai repülőgépipar mérnökének hozzájárulására a síelés fejlődéséhez és az általa kifejlesztett laminált fémből készült modern szendvicses síléckonstrukcióra. Lehetséges, hogy nélküle a mai síelés teljesen másképp nézne ki.

Head Heritage férfi karóra

Valamivel később, az akkor már sikeres vállalkozás, részleges eladásának következményeként a Head/AMF cég kezébe, elkezdett tevékenykedni a tenisz területén is. A Head itt is azon tapasztalatokból merített, melyeket a síelés területén szerzett meg. A legendás teniszezővel, Arthur Ashe-vel (utána nevezték el a centerpályát a Flushing Meadows területén, ahol minden évben megrendezésre kerül az US Open Grand Slam tenisztorna) közreműködve 1969-ben fejlesztette ki a forradalmi kompozit ütőt, mely alacsony súlyát az alumínium és műanyag kombinációjával érte el. A következő fontos mérföldkő a fehér sport történetében az első grafit-titán teniszütő, a Head Titanium Tennis volt.

Head Freeride sportkaróra

A márka erejét, mely az ütők gyártását a múlt század 80-as éveinek végén átköltöztette az osztrák Kellenbach-ba, a fenomenális játékosok teljes listája dokumentálja, akiknek segített a címek eléréséhez. A legismertebbek közé André Agassi és Steffi Graf, volt világelsők tartoznak. Ma már mindketten aktív közreműködői a teniszütők fejlesztésének.

Az előző sorokban azoknak önök közül, akiknek a Head termékekre egyetlen rossz szavuk sincs, valószínűleg semmi újat se mondtunk. De őszintén, azt tudták, hogy a Head portfóliójában karórák is szerepelnek? Gyártásukat ugyan licencszerződéssel egy feltörekvő olasz cég, az Aion Time biztosítja, melyet 2013-ban alapítottak Milánóban, viszont a minőséget a jelenlegi tizenkét modellsorozatnál a Head szüntelenül felügyeli.

Head Slalom férfi karóra

Érthető és szintén el is várható, hogy a síeléshez és teniszhez való kötődést, mely a márka DNS-ét képezi, a Head az óráiba is igyekezni fog átemelni. Hogy hol szerezte az egyes sorozatok elnevezéséhez az inspirációt – például a Downhill, Avalanche vagy a Match point – nem kíván külön magyarázatot. Ami viszont érdemelne pár szót, az a látható törekvés az órák felszereltségének hozzáigazításához azon sportokhoz, melyek inspirálták. Szeretne egy példát? A Downhill modellekhez pulzus- és BMI mérő pánt is jár; az Avalanche modellek hőmérsékletet, légnyomást és tengerszint feletti magasságot mérnek; a Super-G egy fejlett Split funkcióval rendelkező stopperrel van felszerelve; a Half Pipe a G-Shock-okkal inspirálva egy hatalmas gyanta tokkal demonstrálja adottságait… És így tovább, tudnánk még folytatni.

Head Open férfi karóra

A Head márka kínálatában a tisztán sportos darabok mellett sportosan elegáns és városinak mondható „tenisz“ kollekciók is fellelhetők, melyek nevei Heritage, Advantage, Matchpoint és Top Spin. A még be nem mutatott Advantage smart újdonságok kivételével, melyek a telefonhoz való drótnélküli csatlakozás lehetőségével rendelkeznek, mind stílusos kronográfok, nemesacélból készült férfiasan dimenzionált tokkal, lumineszcens mutatókkal, ásványi üveggel és megbízható japán szerkezettel a Hattori üzeméből. A kiválasztott modellek predesztinációját a sportos tevékenységekre a 100M/10ATM-ig terjedő vízállóság is támogatja.

A Heritage sorozatnál az acélelemek faszegmensekkel való kiváltása egy olyan egyedi megoldás, mely nem túl gyakori az úszásra szánt karóráknál. A modern trendeket követő férfiak számára a Head az utazós Open modelleket készítette, melyek népszerű, több színkombinációban készülő szövet szíjakhoz vannak csatolva.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás