ROSEFIELD – stílusos női karórák New York energiájával és Amszterdam szellemével

Michal Pindura 0 2018.02.25

ROSEFIELD - stílusos női karórák New York energiájával és Amszterdam szellemével

Amikor már biztosak voltunk benne, hogy a női karórakínálatunkat gyarapítani fogják a fiatal holland Rosefield márka modelljei, elgondolkodtunk rajta, hogy is tudnánk őket a legkifejezőbben bemutatni. Mai blogunk elején használhattunk volna különböző frázisokat és üres dicsérő szavakat, de ezek az órák nem ezt érdemlik. Valami eredetit szerettünk volna, ami ide csalogatná és felkeltené az önök figyelmét. És akkor eszünkbe jutott az órák után a második legnagyobb szenvedélyünk – a főzés. A Rosefield karóráknak ugyanis van egy közös pontja a főtéssel. Amennyiben kellő figyelmet szentel neki és a hozzávalókat szeretettel és kreativitással kombinálja, akkor az eredmény nem is lehet más, mint csodálatos.

A Rosfield karórákon a szíjcsere egyszerű és gyors

Ha már bevetettük a minőségi hozzávalókat, illő volna megmagyarázni, mi a jelentőségük a rapid módon növekvő márkával kapcsolatban, amelyet a jelenlegi igazgató, Christiaan Bekker nem egész négy évvel ezelőtt alapított. Nos, a jelentőségük több, mint szimbolikus. A Rosefield márka esetében a legjobbak ötvözete, amit az utánozhatatlan hangulattal zsúfolt Amszterdam és New York városa nyújtani tud. A multikulturális Amszterdam az a város, ahol a Rosefield márka 2014-ben megszületett és a kozmopolita New York pedig az inspiráció kimeríthetetlen forrását jelenti a dizájnőrök számára. Ön szerint, e két „alapelemből“ létre tudna jönni valami átlagos?

A Rosefield karórák több szempontból is rendkívüliek. Először is, időtállóak. A minimalizmus, az érzéssel adagolt ötletesség és a korabeli divatesztétika kombinációja garantálja dizájnjuk tartósságát, amely ugyan tiszteletben tartja a divattrendeket, de nem függ tőlük.

Másodszor, rákényszerítik önt arra, hogy változtassa meg az órákkal kapcsolatos álláspontját. Készítőik célja, hogy a vásárló hölgyek olyan karórát kapjanak, amely szinte mindig máskép tud kinézni. A könnyen cserélhető bőrszíjak és karkötők rendszerének köszönhetően a Rosefield karórával kísérletezhet és a kedvétől vagy az éppen viseletes outfitjétől függően új kombinációt próbálhat ki. Amennyiben mégis egy teljesen más órát szeretne, a Rosefield ezt lehetővé teszi. Christiaan Bekker szerint a hölgyek szeretnék, ha több karórájuk lenne, amelyeket gyakrabban tudnak cserélgetni, de nem szeretnének sok pénzt költeni rájuk. A 90-től 110 EUR-ig terjedő ár válasz a kívánságaikra.

Minden nap más és más Rosefield karórája lehet

És harmadszor, a Rosefield a fashion karórák azon ritka kategóriájába tartoznak, ahol az ár nem fontosabb a minőségnél. Kizárólag japán quartz szerkezettel rendelkeznek és a bőr, amelyből a szíjak készülnek, többnyire Olaszországból származik. Magas minőségű a vékonyka profilú tokkidolgozás, amely szinte egybeolvad a csuklóval.

A Rosefield karórákat főleg az áttekinthetőség és a lazaság jellemzi. Dizájnjukat a pasztellszínek uralják hasonló árnyalatokkal, mint amelyeket az impresszionista festő, Claude Monet használt szeretettel a művein. Ezen márka modelljeinek stílusát, egyszóval, csak sokoldalúnak lehetne nevezni, amely megfelel a napi és az alkalmi viseletre is, mindkét rá ható város feltűnő női aspektusaival. Ez tükröződik a jelenlegi hét széria mindegyikében, amelyek főleg New York ismert helyei alapján lettek elnevezve.

Ismerkedjen meg velük közelebbről:

THE WEST VILLAGE

Rosefield The West Village karóra

A West Village modelleket a Manhattan azonos nevű része inspirálta, amelyben nagyobb mértékben jelenik meg az európai építőművészet. Az órák karcsú tokkal és szatén bőrszíjjal rendelkeznek. Ismertető jelük a közvetlenül a szíjakra húzott fém részletek.

THE TRIBECA

Rosefield The Tribeca karóra

A 33 milliméter átmérőjű finom Tribeca modelleket a vékonyabb csuklójú hölgyeknek szánják, akik az abszolút minimalisztikus dizájnt részesítik előnyben. Bőr- vagy mesh szíjas változatokból lehet választani.

THE SEPTEMBER ISSUE

Rosefield The September Issue karóra

A 2017-es ősz/tél kollekcióból származó órák a csiszolt számlapoknak és a Clemence bőrből készült, luxus hatást keltő szíjaknak köszönhetik vintage bájukat. A Rosefield márka művészeti igazgatója eredeti fém applikáció felhasználásával tette őket különlegessé. Ez az egyetlen kollekció, amelyben a dátumkijelző funkció is fellelhető.

THE MERCER

Rosefield The Mercer karóra

A híres vásárlási úticél pulzáló életével megtöltött karórák. Őket is a józan egyszerűség uralja, amelyben kitűnnek az ezüsttől, az aranyon keresztül egészen a sötét fekete árnyalatokban tündöklő mesh szíjak.

THE UPPER EAST SIDE

Rosefield The Upper East Side karóra

Melyik Szex és New York sorozat rajongó nem ismerné az Upper East Side-ot? New York történelmi részét, gyönyörű lakóházakkal és egyenruhás portásokkal, amely dekadenciával és presztízzsel van túlfűtve. Ezen kollekció, csak 7 milliméter vastag karórái elegánsan tagozott, nemesacélból készült karkötőket és attraktív gyöngyházfényes számlapokat kínálnak.

THE BOWERY

Rosefield The Bowery karóra

Amennyiben kedveli a bohém stílust, amelyben nem kell követnie a divatszabályokat, de ugyanakkor a klasszikustól sem szeretne eltávolodni, akkor a 38 milliméteres Rosefield Bowery modelleket szeretni fogja. Minket főleg a világos szürke és rózsaszín, valódi bőrből készült steppelt szíjakkal ellátott modellek bűvöltek el.

THE GRAMERCY

Rosefield The Gramercy karóra

És a legjobb a végére – egy karóra abból a kollekcióból, amely egy kis manhattani magánpark, a világ divattervezőinek otthona után kapta a nevét. A szélesebb kerületű tokok az ízléses szemcsés struktúrával rendelkező szíjakkal és a letisztult számlapokkal ugyanolyan lenyűgözőek, mint az olasz architektonikus elemek és a Gramercy-ben álló épületek neogótikus stílusa.

Megfeledkeztünk valamiről? Hát, persze. Amennyiben a blogunkban leírtaktól több információt szeretne kapni, akkor ajánljuk önnek a Rosefield márka nagyszerű Instagram fiókját. Ötletek és tippek százait találja meg benne arra, hogyan alakíthatja az órát a stílusához.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás