Puma 91138 Collide Digital – sport karóra félelmet nem ismerő embereknek

Michal Pindura 0 2017.01.04

Puma 91138 Collide Digital - sport karóra félelmet nem ismerő embereknek

Jelentkezzen az, aki még soha nem hallotta, hogy a Puma szoros kapcsolatot ápol a sportolókkal és magával a sporttal. Vagy tudja mit? Inkább szégyenében hagyja a kezét szépen mozdulatlanul. Viszont ilyen emberből nincs sok… ha akad egyáltalán. A német márkával, melyet az ugró pumás logó jellemez, nap, mint nap találkozunk a városban feltűnő reklámokon, a tévéképernyőkön, élő sportközvetítések közben, és sokan közülünk viseljük is a Puma-t.

Az igazság viszont az, hogy a Puma túlnyomóan a sok embert vonzó, nemes sportok által, mint a labdarúgás, tenisz, atlétika… képviselteti magát. És pont ez az. Eljött az idő megbontani a sztereotípiákat és alaposan bepiszkolódni! A PUMA COLLIDE 91138 DIGITAL új karóra erre szabályosan rávezet. 

PUMA 91138 COLLIDE DIGITAL BLACK GREY PU911381001

A robusztus férfi sport modellek, melyek több színben (fekete, vörös, katonai zöld) jelentek meg, aktív és főleg félelmet nem ismerő egyének számára készültek. A Puma kínálatában ezek tán a legkeményebb fickók. Ennek felelnek meg a tagozott műanyag tok méretei 47 x 15 mm, a kerület formája, mely teli van merevítő préselésekkel és valakit a tönkretehetetlen Casio „G“-kre emlékeztethet, és a szintén remek, 100M/10ATM-ig terjedő vízállóság, melynek köszönhetően már ezt-azt meg lehet tenni akkor is, amikor a körülmények nem épp ideálisak.  

PUMA 91138 COLLIDE DIGITAL ARMY GREEN PU911381002

A műanyag test és a szilárd övcsattal felszerelt hajlékony szíj rendkívül könnyűek, összesen csak 63 grammot nyomnak. A Puma mérnökei tekintettel voltak a balesetekre is, melyek a sportos lelkesedésben néha megesnek. Hogy csökkentsék a balesetek kockázatát, a digitális, többzónás inverz LCD kijelzővel (természetesen elektrolumineszkáló alulvilágítással) és remekül látható számjegyekkel ellátott számlapot rugalmas akril üveggel választották el a környezettől. Az akrilgyanta, azaz plexiüveg, ugyan nem magaslik ki keménységével, viszont az ásványi vagy zafír kristályoktól eltérően törés közben nem képez éles cserepeket és szilánkokat. Ezen okból például olyan órákhoz ajánlott, melyek az űrprogramok részét képezik. 

Puma 91138 Collide Digital, LCD kijelző részlet

Az újdonság fizikális paraméterei szolidak, és a funkciók szempontjából sincs szégyellni valója. Olyan, a sporthoz okvetlen szükséges funkciókkal rendelkezik, mint a stopper, az időzítő, nem hiányzik az előprogramozott naptár, duális idő és a hasznos, napi szinten használható riasztó. Az összes funkciót a szabályosan elhelyezett acél nyomógombok négyesével lehet irányítani, melyek széles kontaktfelülettel rendelkeznek, ami megkönnyíti az óra kezelését és vastagabb kesztyűben is biztosítja a funkciók biztos elérését.

Meggyőzte önt? Minket igen. Amennyiben még gondolkodik, hogy a jó benyomását nem fogja e rontani az ára, akkor biztosíthatjuk önt, hogy ez a veszély nem áll fent.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás