Olvasmány férfiaknak: 10 ötlet a Nemzetközi nőnap megünneplésére

Michal Pindura 0 2017.02.26

Olvasmány férfiaknak: 10 ötlet a Nemzetközi nőnap megünneplésére

Azok a nők… mit is kezdenénk nélkülük? Dolgoznak, gondoskodnak rólunk, szeretettel vesznek körül bennünket. Mindez elég is, nem gondolja? Kétséget kizárva, legalább egyszer egy évben minden nőnek, királynőként kéne éreznie magát. Erre jobb alkalmat, mint a Nemzetközi nőnap, melynek dátuma minden férfi emlékezetébe mélyen be kéne, hogy legyen vésve (vagy legalább is beírva a naptárja első oldalára), aligha talál.

Március 8-nak olyan napnak kéne lennie, amikor a nők teljesen kivételezettek – kivételesek önmaguk számára és kivételesek számunkra, férfiaknak. Ez hogyan is kivitelezhető? Próbálkozhat egy tökéletes ajándékkal. Számtalan ötlet létezik, de hogyan is tudhatná meg, hogy melyik az igazi? Amennyiben véletlenül még nincs világos elképzelése arról, hogy is tisztelhetné meg az életében jelenlévő nőket, engedje meg, hagy inspiráljuk ötleteinkkel. Mindegyik képes mosolyt varázsolni a nők arcára. Nincs más hátra, csak a választás.

1. Legyen figyelmes és engedje neki, hogy a fáradtságos nap után pihenjen egyet
Egy hosszú hektikus nap után megörvendeztetni magunkat egy csésze illatos kávéval vagy minőségi teával a nappali kanapéján vagy egy közeli meghitt kávézóban, és közben a kisujjunkat sem mozdítani, remek ötletnek bizonyul. Amennyiben még tovább szeretne menni, hívja meg a szeretett hölgyet egy lenyűgöző kilátással bíró luxus hotelben elköltött vacsorára. Esetleg erőltesse meg magát és saját kezűleg főzzön, süssön valami finomat, vagy készítsen akár csak apró falatkákat. Már az is elég, hogy figyelmes férfinek titulálják.

Mozi- vagy színházjegyek

2. Mozi- vagy színházjegyek
Remek választás, amennyiben az ön kedvese ezt a fajta kikapcsolódást kedveli. Míg moziba naponta akár kétszer is el lehet menni, a színházi előadás kiválasztását ne bízza a véletlenre. Jó tudni, hogy szíve választottja inkább a musicalokat szereti vagy a komolyabb zsánereket részesíti előnyben. De ez önnek, mint igazi férfinak, biztosan már a kisujjában van.

3. A wellness fogadás a tutira
Amennyiben a csésze kávéra a kikapcsolódási skálán két pontot ad, akkor a wellness az abszolút telitalálat. A wellness központok által kínált különböző procedúrák természetesen nem ingyenesek, de ha csatlakozik, akkor ön is kényeztetheti magát egy masszázzsal vagy pezsgőfürdővel.

4. Fürdőszoba dekorációk
Miért mérne hosszú utat a wellnessbe, ha otthona melegében is kialakíthatja? Egy rohanással teli nap után az illatos, habos fürdő a gyertyák pislákoló fényében, tökéletes módja a lazításnak. Eltekintve attól, hogy ön a helyzet ura – ön választja ki a fürdősó illatát, ön dönt arról, hogy a kád szélére el-e helyezi a pezsgővel és eperrel töltött kristálypoharat…

Egy jó könyvvel semmit sem ronthat el

5. Egy jó könyvvel semmit sem ronthat el
A könyv csodás ajándék. Nincs helyhez kötve. Asszonykája a benne lévő történekbe beleolvashat munkába menet, az ebédszünetben vagy akár este az ágyban. Beszélgetés közben kérdezzen rá, mit olvasna szívesen, esetleg kérjen tanácsot a könyves boltban. Legjobban viszont akkor tesz, ha átnézi a polcot, ahol a könyveit tartja. Azonnal tisztán fogja látni, milyen zsánerű könyvet kell választania.

6. Konyhai „eszközök“
Párjának a konyha a második otthona? Rendszeresen kóstolgatnak otthonukban még ismeretlen ételeket? Ebben az esetben jó úton jár ahhoz, hogy a Nemzetközi nőnapon ötösre vizsgázzon. Nézzen utána valamilyen dizájnos terítésnek, sütésre vagy főzésre szánt újdonságnak vagy minőségi edénykészletnek. Garantáljuk önnek, hogy a szakboltokban azt sem fogja tudni, merre kapja tekintetét hamarébb.

7. Új frizura, kozmetikai eljárás, ruhák…
Melyik nő ne szeretne tetszeni önmagának vagy a környezetének? Játsszon divattanácsadóra és vigye el egy utazásra a szépség és a trendek birodalmába. Erre minden jobbnak tartott bevásárlóközpontban több tucat lehetőséget talál. Amennyiben azon férfiak közé tartozik, akik bírják szusszal, akkor ne maradjon a kávézóban, csatlakozzon ön is, és vásároljon. Meglátja, a siker garantált.

8. Valami exkluzív a csuklóra
Természetesen lehetne az egy karkötő is, de mi valami jobbat ajánlunk – az elegáns női karóra ideális ajándék minden alkalomra, beleértve a Nemzetközi nőnapot is. Gyönyörűen kiegészíti az outfitet, kiemeli a női szépséget és egy biztos pontot is jelent, melyre mindig támaszkodni lehet, ha az időérzék megtartása a tét.

Valami exkluzív a csuklóra

Bízzon a saját ízlésében és megérzéseiben. Mi illik hozzá jobban, az egyszerűbb vagy a díszesebb darabok? Valamelyik fashion márkát vagy inkább a svájci precizitást fogja megvillantani? Mindenesetre, a divatházak karórái mindig telitalálatot jelentenek. Michael Kors-al és Marc Jacobs-al nem lehet melléfogni, a bestsellerek közé tartoznak a Festina és az Esprit modelljei is.

Mivel ajándékba vásárolja a karórát, nem az ára a fontos, hanem az, hogy fog-e tetszeni. Amennyiben sejtelme sincs, milyennek kellene lennie, hagyatkozzon a férfi józanészre. Általában az arany középút a legfelkapottabb – elegáns modellek, melyeket formális és kevésbé formális alkalmakon is viselni lehet.

9. A csillogásból sosem elég
Úgy érzi, hogy a hölgy, akit március 8. meglepni készül olyan, mint egy szarka? Szereti a csillogó és fényes dolgokat? Akkor ez egyértelmű – az ajándékválasztásnál a hajpánttól az övekig húzódó határok között lavírozhat. Minden, amit ott talál megengedett és örvendetes. Minél csillogóbb a kiegészítő, annál jobb.

A csillogásból sosem elég

A mi ötletünk egy előkelő fülbevaló – természetesen márkás és időtálló. Pontosan ilyeneket talál a Skagen márka kínálatában. A dizájnőrök kombinálták benne a szintetikus gyöngyöket a tetszetősen formázott sebészeti acéllal, mely aranyra vagy ezüstre van színezve. Nem helyeztek el rajtuk felületes logókat, sem kirívó elemeket. Amennyiben viszont mégis ilyet szeretne, akkor a Guess márka szortimentjében kutatgasson.

10. Virágcsokor
A top tíz Nemzetközi nőnapra szánt ajándékötlet közül nem hiányozhatnak a virágok. Tulipánok, rózsák, orchideák… A virág univerzális ajándék, ami habár tűnhet egérútnak a nehéz helyzetből, nos, mi viszont nem ismerünk olyan hölgyet, aki ne örülne meg egy nagy virágcsokornak.

A Nemzetközi nőnap egy olyan ünnep, mely temérdek lehetőséget kínál arra, hogy megmutassa az életében jelenlévő hölgyeknek, hogy nélkülözhetetlenek. Biztosak vagyunk abban, hogy ötleteink egyikével, önnek ez sikerülni is fog.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás