Nyáriasodjon az Esprit 2018-as tavaszi/nyári kollekció női újdonságaival

Michal Pindura 0 2018.05.20

Vyletnite sa s dámskymi novinkami Esprit z kolekcie jar/leto 2018

Ön is valami ötleteset keres a nyár előtt, amivel felélénkíthetné a ruhatárát és felkészülhetne a szórakozással és utazással teli napsütötte napokra? Vagy már ki is szemelte a trendi darabokat, amelyek elkísérhetnék önt a következő néhány hétben és hónapban és már csak a hab hiányzik a tortára, amivel stílusosan kiegészíti outfitjét? Amennyiben legalább egyszer igenlően bólintott, akkor tekintse meg az Esprit új, 2018-as tavasz/nyár szezonra kiadott modelljeit.

A márka, amely a 60-as évektől a laza, gondtalan életstílus és az autenticitás szinonimája, teljesen lenyűgözött bennünket az új női kollekciójával. A cég krédója „Segítünk önnek jól érezni magát, hogy jól nézzen ki“ szerint megtervezett karórák csordultig vannak az aktuális fashion trendekkel, amelyek közt a redukált egyenes vonalak, a minimalizmus és a feltűnőbb grafikai részletek uralkodnak.

A kínálat több mint hatvan modellje között, tisztelethelyet foglalnak el az ikonikus ESPRIT Houston modern interpretációi, amelyek új színekben, túldimenzionált logóval a számlapon és most először szofisztikált mesh karkötővel is tündökölnek. Az újragondolt klasszikuson kívül a dizájnőrök megvillantották magukat sok egyedin kidolgozott karórával is, amelyeket semmilyen más márkánál nem talál. Inspirálódjon ezen apró bemutatónkból:

ESPRIT-ES VINROSE BLUE ROSEGOLD POLISH ES1L032E0085

ESPRIT-ES VINROSE BLUE ROSEGOLD POLISH ES1L032E0085

A rózsaszín-arany, a sötétkék számlap és a négy csiszolt cirkónium izgalmas kombinációja egyszerűen ellenállhatatlan. Amennyiben fontos a kényelmes viselés, akkor ezen óra széthúzható karkötőjét imádni fogja.

ESPRIT-ES SPECTRUM PURPLE STRIPE ES1L035M0055

ESPRIT-ES SPECTRUM PURPLE STRIPE ES1L035M0055

Az egyenes vonalak elnyomása az egyik irányt képezi, amely felé az Esprit dizájnőrei haladtak. A kerekded formák egyszerűen menők és a bíborszínű akcentusokkal ellátott hordó formájú tokokkal kombinálva valóban jól mutatnak.

ESPRIT-ES HOUSTON BOLD BLACK ES1L046M0075

ESPRIT-ES HOUSTON BOLD BLACK ES1L046M0075

Erről beszéltünk! A legendás Esprit Houston modell új energiabombával. A játékosan szétszórt sokszínű logóval és a mesh szíjjal, amely alatt nem izzad a kéz, a nyári napokra teremtett karóra.

ESPRIT-ES DROPS 01 GREY BROWN ES1L032L0035

ESPRIT-ES DROPS 01 GREY BROWN ES1L032L0035

Etno stílusban díszíteni magunkat nem mindig jelenti azt, hogy egy rojtos, feltűnő, össze-vissza díszített poncsót dobunk magunkra. Rafináltabban is lehet ezt – egy átvarrott bőrszíj és gyöngy applikáció segítségével.

ESPRIT-ES MAGNOLIA SILVER MESH ES1L019M0075

ESPRIT-ES MAGNOLIA SILVER MESH ES1L019M0075

A kistükör egyetlen női retikülből sem hiányozhat. De mi lenne, ha a tükröt a csuklóján viselhetné? A Magnolia modellek a tükörfényezésű tokkal és számlappal emelkednek ki, amely nem csak a belső szépségét fogja visszatükrözni ????

ESPRIT-ES GRACE SILVER GREY ES1L026L0025

ESPRIT-ES GRACE SILVER GREY ES1L026L0025

A legragyogóbb a végére. Amennyiben élvezkedik a ragyogó kiegészítőkben, akkor ez a dekoratív, csillogó porral díszített számlap megvalósítja minden figyelemfelkeltésről szőtt álmát.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás