Mit árul el rólad a karórád? Praktikus férfi vagy pozőr vagy?

Michal Pindura 0 2017.03.01

Čo o tebe povedia tvoje hodinky? Si praktický muž alebo pózer?

Nem titok, hogy a mai férfiak úgy tekintenek karórájukra, mint divat-kiegészítőre, az outfitjük részére. Bár gyakorlatilag mindig ugyanarról az óráról van szó, mint száz évvel ezelőtt, az elsődleges feladatukból, ami egy időkijelző szerkezet volt, az idő múlásával úgy, mint más kiegészítők is, véleményt kifejező eszközzé váltak, és a személyiség típus egészen megbízható jellemzőjévé. És mit árul el az ön karórája önről? E rövid kalauzunkban lehet, magára ismer.

Timex

Ön egy pragmatikus férfi, aki számára mindennek értelme kell, hogy legyen. A karóra az ön számára lényeges, de nem a legfontosabb stílus elem. Nem tartozik azon emberek csoportjához, akik az órájukon keresztül hamisan mutogatják „gazdagságukat“ és közben három jelzálogot törlesztenek a bankban. Tőlük eltérően ön tud pénzt költeni magára és olyan hasznos dolgokra, melyek igazán megörvendeztetik önt.

TIMEX TW2P83900

A képen látható modell: Timex Originals Waterbury TW2P83900

Sportos karórák

Ön az örökös versenyzők közé sorolható, a versenyszellem az ön büszkesége és gyengéje is egyben. Miután megkötött egy fontos üzletet, máris indul leúszni a mindennapi kilométereit, futni egy jót vagy beletaposni a bicikli pedáljába. Mindenben, amit csinál, igyekszik a legjobb lenni, és ha ez csak egy kicsit is lehetséges, soha nem hagyja ki a lehetőséget, hogy összemérje képességeit a haverjaiéval.

LUMINOX AUTHORIZED FOR NAVY USE A.N.U 4241

A képen látható modell: Luminox Authorized For Navy Use A.N.U 4241

Karórák széles szíjjal

Békesség, nyugalom, de főleg „itt én vagyok az úr“. A széles szíj általában azt jelenti, hogy az óra is hatalmas, messziről látható és felettébb merész. Ön is pontosan ilyen. Mindenhol, ahol megjelenik, azonnal fel kell, hogy figyeljenek önre. Környezetének mintha ezt mondaná: „Nézzenek rám, jól nézzenek, és ne vegyék le rólam a szemüket.“

 POLICE PL13400JSB/02

A képen látható modell: Police PL13400JSB/02

Svájci karóra bőrszíjjal

Ez egyértelmű, ön testben és lélekben is egy ínyenc és jelölt a felső tízezerbe való gyors bekerülésre. Bár aranyból készült drága karórát is megengedhetne magának, ön a minőséget és hagyományt részesíti előnyben, mely sosem megy ki a divatból. Ezen két tulajdonság nagyos sokat jelent az ön számára. Ön nem excentrikus, nem is könnyelmű, szereti a jó ételeket, a kellemes társaságot és tudja, hogy a társaság szereti önt.

Rolex

Ez egy nehéz kaliber és az égig törő ego. Ön sikeres, nagyon sikeres, a kenyérre valót kemény biznisszel keresi meg. Felsőbbrendűnek érzi magát és ezt az olyan emberekkel, akikről nem túl jó véleménnyel van, alaposan érezteti is. Minden eddigi leírt érvényes önre, ha csak az ön Rolex-ét nem egy kiskorú kínai fiú rakta össze egy csésze rizsért. Amennyiben ön hamisítványokat visel, akkor a helyzete rosszabb, mint a kisrácé.

Rolex Oyster Perpetual Datejust

Nem hord karórát

Lelkiismeretesen válogatja a hulladékot, elektromobilról álmodozik – ön egy ökológus típus, és azzal, hogy nem visel órát, kifejezi a természethez való viszonyát. Mit is kezdene vele? Az órákat és perceket az iPhonjáról is leolvashatja, az üres csuklóját egy trendi bőrkarkötő díszíti. A barátai azt gondolják önről, hogy túl sok engedményt tesz, de ön akkor érzi magát a legjobban a világon, ha egy darab hús helyett humuszt eszik, és azon időt, melyet mások arcuk simára borotválására szánnak, ön a becsületesen gondozott szakálla kezelésére szenteli.

Zápästie bez hodiniek

Amennyiben valamelyik jellemzésben magára ismert, vagy esetleg ismer jobb jellemzést, ossza meg velünk a kommentekben a facebook oldalunkon.

 

Illusztrációk: www.chrono24.com

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás