Mi vezetett a márkaváltáshoz? 3 ok, amiért IRISIMO-ra változunk

Michal Pindura 0 2020.08.31

Mi vezetett a márkaváltáshoz? 3 ok, amiért IRISIMO-ra változunk

Miért a márkaváltás?

1. Ok

A proKarórák.hu egy sikeres, karórákat értékesítő webáruház, amely 2013 óta működik a magyarországi piacon. A kínálata ékszerekkel, divat kiegészítőkkel, szemüvegekkel és a jövőben további divatárukkal való bővítése után követelménnyé vált ezt a viszonylag széles árukínálatot egy olyan márka alá vonni, amely a jelenlegi állapotnak és a jövőbeni terjeszkedésnek sem állít felesleges korlátokat.

2. Ok

A második, nem kevésbé praktikus ok az volt, hogy a céget egy márka alá vonjuk, mivel a több piacon való részvétel bizonyos buktatókat hordoz magában az értékesítő - szállító kapcsolatban. Az üzleti név egyesítése lehetővé teszi a márka egyértelmű kommunikációját és a prémium áru eladásának feltételét is képezi.

3. Ok

A harmadik ok tisztán vásárlóorientált. Valószínűleg minden vásárlóra hatással van a tudat, hogy a bolt, amelyből vásárol, egy nagyobb egész része, hogy bizonyos háttérrel rendelkezik, és így több komfortot és emelt szintű szolgáltatást tud nyújtani.

Miért IRISIMO?

A név és a vállalati identitás megváltoztatására irányuló döntésnél jelentős súlya volt annak a ténynek is, hogy a társaság több országban, több név alatt tevékenykedik. Magyarországon ez a proKarórák.hu, és pl. Romániában a proCeasuri.ro. És bár a magyarországi piac fontossága óvatosságra intett, a márkanév megváltoztatását véglegesítő igen gyakorlatilag azonnal elhangzott, miután a márkaváltás már sikeresen végbement a proHodinky.cz (Csehország) és a hodinky.sk (Szlovákia) webáruházak az IRISIMO családhoz való csatlakoztatásával. A helyi márkák egyetlen nemzetközi márkanév alá való egyesítése, amellyel időközben megismerkedtek a Horvát, a Szlovén és a Litván vásárlók is, a jövőre nézve úgy tűnt, hogy az egyetlen módja annak, hogy a közép-európai régió elismert globális szereplőjévé váljon.

Pontosan az egyesítés szükségessége miatt esett a választás egy eredeti, egyetemesen használható névre, amelyet könnyű kiejteni és még könnyebb megjegyezni, és amely tükrözi a társaság filozófiáját. Itt mindig az első helyen van a vásárló, aki a stílusos karóráknak és ékszereknek köszönhetően mindig kitűnhet.

Az új inspiráló név ötvözi a szivárvány mitikus istennőjének, Írisznek a nevét, aki egy csillogó fátyolban van ábrázolva, és azon ritka pillanatot, amelyben mindenki a környéken felfigyel a kínált divat kiegészítők egyikével ékesített személy mámorító szépségére, ízlésére és stílusára. Az IRISIMO-nak egy álomhelynek kell lennie, ahol mindenki megtalálja a saját egyediségét, megszabadul az unalmas sztereotípiáktól, és ahol jól fogja magát érezni.

Fedezze fel kivételességét. Ne feledje, a változás 2020. szeptember 15-én érkezik.

 

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás