Mi történt a Lambretta márkával? Az új Cielo 34 női kollekcióban oly módon mutatkozott meg, mint eddig még soha

Michal Pindura 0 2017.05.07

Mi történt a Lambretta márkával? Az új Cielo 34 női kollekcióban oly módon mutatkozott meg, mint eddig még soha

Felejtsen el mindent, ami volt, és nyisson tiszta lapot. Ne féljen, nem egy motivációs kézikönyvet húztunk elő a fiókból, nem is fogjuk megpróbálni megváltoztatni az életét. Viszont találóbb bevezető mondat ehhez a cikkünkhöz, amelyben a Lambretta márka női kollekcióiból származó tavaszi/nyári újdonságokat fogjuk önöknek bemutatni, nem jutott eszünkbe.

Ez annak az árbevételnek köszönhető, amilyennel az órás márkáknál nem találkozunk gyakran. Amennyiben önök is úgy emlékeznek a Lambretta órákra, mint különcökre, melyek formája sok kilométeres távolságot tart a dizájnőr cégektől, itt az ideje megváltoztatni a véleményünket. Elhiheti, az egyik órás fashion csemege fogja követni a másikat.

Lambretta Cielo 34 modellek

De mindent csak szépen sorban. Abban az esetben, ha a Lambretta márkával eddig főleg az utazásai során találkozott és nem is sejtette, hogy a tipikus, pasztellszínekben tündöklő, fürge robogókon kívül más termékekkel is foglalkozik ezen olasz vállalkozás, lehet jól fog jönni az az információ, hogy a licenc gyártásnak köszönhetően, nem csak az olaszországi szűk utcácskákban száguldozva élvezheti ki a legendás motorbiciklik kötetlen szellemét.

Az órák gyártására való licencet már régebben megszerezte a Capella Industries svéd társaság. Igaz, ez nem annyira fontos, de épp ezen társaság tervezői voltak azok, akik a 2017-es tavaszi szezon előtt megfeszítették magukat egy hősies teljesítményre. A csúnya kiskacsákból (ne vegyen minket teljesen komolyan, a Lambretta karórák sosem voltak csúnyák, csak valami hiányzott belőlük) ma gyönyörű, stílusban bővelkedő hattyúkká lettek, melyet minden lány, illetve hölgy, aki kedveli a nem túlkomplikált kiegészítőket, szívesen fog viselni.

Lambretta Cielo 34

A nem túlkomplikált az, ami a Lambretta összes újdonsága közül a Cielo 34-es szériában összpontosult darabokat fejezi ki a leginkább. Mivel közöttük is találhatók különbségek, szétválasztjuk őket az egyszerű bőrszíjakkal párosított karórákra és azokra, amelyek a finom acélszövetet – a meshut – részesítették előnyben.

Lambretta Cielo 34, fehér számlap

A bőrszíjas quartz modelleket – amelyekhez sok színárnyalatban lehet hozzájutni a feketétől a menta zöldig – nyugodtan, egy csepp futurizmussal kiegészített, a klasszikus elegancia megtestesítőinek is nevezhetjük. A karórák tökéletesen nőies átmérőjű tokjai az utolsó, igazán új trendhez tartoznak, melyben tükröződik a törekvés a dizájn közvetlenségére. A tokok tükörfényűek, mindenféle díszítés mentesek és ezüst, illetve az attraktív arany árnyalatok párosának valamelyikével színezett PVD bevonattal vannak kezelve. Remek, hogy a formatervezők a szíjtartó lábacskáknál sem mondtak le a megjelenésük letisztultságáról… Igen, jól látja – ott sincsenek. A tartók közvetlenül a tokba vannak beépítve, aminek köszönhetően gyönyörű kör alakú sziluettel rendelkeznek. Az egyetlen dolog, ami kiáll belőlük, a viszonylag nagy recézett korona.

Lambretta Cielo 34, vörös számlap

A második elem, ami nagymértékben hozzájárul a Lambretta Cielo 34 karórák letisztult dizájnjához, a számlap. A szélétől a középig mérsékelten csésze alakú, és a lejjebb beültetett központi zónával is csészére, illetve tányérra emlékeztet. Itt található, a logó társaságában, a megfelelően jellegzetes mutatók hármasa – kettő szögletes az órák és percek megjelölésére és a harmadik, élesen csúcsolt, a másodpercek számára. Hasonlóan a szíjakhoz, az ásványi üveg által védett számlapok is a sugár-kidolgozású árnyalatok széles skáláját kínálják. A mi ízlésünkhez az alap variánsok állnak a legközelebb, melyekben fehér számlapon arany mutatók forognak.

Lambretta Cielo 34 Mesh Swarovski

Ahogy az lenni szokott, minden családnak meg vannak a maga legjobbjai. A Cielo 34 kollekcióban ezek a mesh szíjakkal ellátott elegáns modellek és főleg azok exkluzív változatai, melyeket az óramarkereket helyettesítő tizenkét Swarovski kristály díszíti. Ezen kifejezetten női modellekkel, melyek megfelelnek az elérhető luxus kifejezés szigorú kritériumainak, az outfitjeibe az olasz sárm nagyra értékelt eszenciáját juttatja, és olyan ragyogást, mellyel a figyelemfelkeltés olyan természetes lesz, mint az, hogy benne egy előkelő, de nem túldíszített kiegészítőre tesz szert, amely illik úgy az ünnepélyes, mint a kevésbé formális alkalmakra is.

Foto: instagram.com/lollishop_pl

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás