Lépjen be a glamour világába a Pierre Cardin Drouot női újdonságaival!

Michal Pindura 0 2016.04.17

Lépjen be a glamour világába a Pierre Cardin Drouot női újdonságaival!

A divat az Párizs. A Párizs az Pierre Cardin. Ezen állítás a múlt század ötvenes éveinek végétől érvényes, amikor is Pierre Cardin, mint Haute Couture tervező, elsőként vette a bátorságot és megtervezte a prêt-à-porter (vidd és hord) kollekciót. Ezen ellentmondásos lépés indította el a luxus divatházak átlagos emberekhez való közeledésének korszakát. 

A törekvés, hogy a prémium divat bekerüljön a mindennapi viseletbe, a ma 93 éves divatirányzat, a 21. században is folytatódik – bár ma már csak közvetve, a sokféle változatos kiegészítő engedélyezett gyártása által, melyek közül nem hiányozhatnak a karórák. 

PIERRE CARDIN DROUOT PC901872F01

Pierre Cardin az utolsó kollekciójában a glamour stílussal hagyta magát inspirálni.

A nők szépségét és báját bármelyik tavaszi modell ki tudná emelni, de mi most a három Drouot quartz újdonságnak adjuk a legnagyobb esélyeket.

A dizájnilag vonzó darabok egyenesen kéredzkednek a ruhák és a volános rövid ujjak társaságába. A kecses acél tok a női, 36 mm-es átmérővel, és a divatos, 30M/3ATM vízállóssággal mindhárom változatnál tükör-polírozott, a PC901872F04 és PC901872F03 Drouot páros ezen felül nemes hatást keltő PVD réteggel van kezelve, a sárga és vörös arany árnyalataiban.

PIERRE CARDIN Drouot PC901872F03

A Pierre Cardin márka érzékét az ízléses részletekhez nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ez különösen vonatkozik a tok egyenletes átmenetére az óraszíj felfogatásán keresztül, egészen a ritka hüllők bőrmintájával rendelkező lakozott óraszíjig. 

PIERRE CARDIN DROUOT PC901872F04

Az érzékiséget az óra arculatától sem lehet megtagadni – a tucatnyi csiszolt cirkóniummal kirakott kerületétől és a számlapjától. Az egyszerű, kísérő számok nélküli körindexeket kiegészíti az alap, mely a gondosan lerakott térkőre emlékeztető mintájával a párizsi sugárutak hangulatát idézi. A Pierre Cardin Drouot modellek glamour megjelenésének fénypontjai a gyönyörű levél formájú óra- és percmutatók.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás