Karóra, mint karácsonyi ajándék? Ezekkel a modellekkel egyetlen férfinak sem fog csalódást okozni

Michal Pindura 0 2016.11.30

Karóra, mint karácsonyi ajándék? Ezekkel a modellekkel egy férfinak sem fog csalódást okozni

És újra eljött. Egy év után újra az ajtónkon kopogtat a Karácsony, és most sokkal gyakrabban jut eszünkbe a kérdés, hogy: „mit is vegyek a férjemnek, feleségemnek, nagyinak vagy a legjobb barátnőmnek…, hogy tudják, fontosak számomra?“. Mivel garantált tanácsokkal, hogyan és mit vásároljon, tele az internet, mi sem szeretnénk elmaradni a többiektől.

Arra, hogy a legjobb, amit Karácsony előtt tehet, hogy időben gondol az ajándékok beszerzésére, már emlékeztettük önöket nemrég megjelent blogunkon. Bízunk benne, hogy így is tett J. Ezennel viszont nem is arról szeretnénk írni, milyen jó egy kis időtartalékkal rendelkezni és nem hagyni mindent a Szent este előtti pár napra, mikor is a karácsony előtti hajsza a csúcspontjához közelít és önnek már aligha lesz lehetősége visszaváltani a megvásárolt termékeket.

A közelgő legszebb ünnepe az évnek számunkra remek alkalom, hogy a proKarorak.hu-ban leporoljuk kedvenc sorozatunkat az órákról, melyeknek nem szabadna hiányozni az ön karácsonyfája alól. Több okunk is van, folytatni ezen cikkek írását: az idő halad, a trendek változtak, a technológiák fejlődtek… Az, ami tizenkét hónappal ezelőtt IN volt, az ma már a múlté, és ahhoz nem térünk vissza.

A Karácsony egy kivételes ünnep, mely különleges, minőségi és főleg eredeti órákat kíván. Mivel nem szeretnénk Gizikét a gőzekével keverni, a mai cikk főleg azoknak szól, akik férfiak számára szánt ajándékon törik a fejüket, tehát férjüknek, fiaiknak vagy unokáiknak. Mi tudjuk, hogy ez egyáltalán nem egyszerű. Még mielőtt bemutatnánk ajánlatunkat az órákra, melyek garantáltan megörvendeztetnek minden férfit, tegye fel magának a kérdést, hogy milyen típusú férfit szeretne megajándékozni. Egy koros úrról van szó? Aktív sportolóról? Őrült kamaszról? Vagy netán egy komoly üzletemberről? Jegyezze meg, hogy a helyes meghatározás fél siker.

Amennyiben már teljesen tisztában van azzal, hogy kinek a számára szeretné az órát megvásárolni és azzal is, hogy mennyit hajlandó költeni rá (nem csak az árról szól minden), akkor nem marad más, mint teret adni az egyes modelleknek, melyek áttekinthető kategóriákba vannak sorolva. Ezek a mi férfi csuklókra szánt karácsonyi favoritjaink:

KARÓRÁK OUTDOOR- ÉS SPORTRAJONGÓKNAK

Márkák: TISSOT T-TOUCH, CASIO PRO TREK, TIMEX EXPEDITION, LUMINOX

Ezeknek a férfiaknak szánt karórák robusztusosak, ellenállóak és funkcionalitásban és szerkezetileg is igazítva vannak a dinamikus életstílushoz és annak veszélyeihez, melyekkel találkozhatnak a sportnál és a természetben. Ajánlott, hogy legalább 100M/10ATM-ig legyenek vízállóak és meghatározott rendeltetésük szerint rendelkezzenek olyan funkciókkal, mint a stopper, az időzítő, esetleg a légnyomás- és a magasságmérő.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE VYZNÁVAČA ŠPORTU A OUTDOORU 

Felső sor:

Tissot T-Race Touch T081.420.97.057.07 Tour de France 2016

Casio Pro Trek PRW 6000Y-1A

Alsó sor:

Luminox Recon 8831.KM

Timex Expedition TW4B02900

KARÓRÁK A TECHNOLÓGIÁK SZERELMESEINEK

Márkák: CASIO G-SHOCK, CITIZEN, SEIKO, BERING

Tán a legattraktívabb kategória a férfiak számára. A technológiákkal, amelyekkel ezek a karórák szerelve vannak, hosszú órákig el lehet játszani, de legfőképp készek betölteni elsődleges feladatukat. A szoláris táplálás tehermentesít az elemcseréktől, a rádió vezérelt időszinkronizálás biztosítja az abszolút pontosságot és a gazdag szenzoros felszereltség segít az olyan értékek mérésében, melyekhez régen speciális műszerek voltak szükségesek.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE CHLAPA MILUJÚCEHO TECHNOLÓGIE 

Felső sor:

Casio G-S GW 9300DC-1

Citizen AT9036-08E

Alsó sor:

Seiko SSC425P1

Bering 34440-707

KARÓRÁK ELEGÁNS STÍLUSÚ FÉRFIAKNAK

Márkák: FESTINA, TOMMY HILFIGER, FOSSIL, CALVIN KLEIN

E férfiaknak nincs szükségük tömérdek funkcióra, sem az abszolút ellenállóságra. Sokkal fontosabb számukra a külalak és az, hogyan hatnak környezetükre. Felejtse el a piaci giccses karórákat. Inkább a letisztult, dizájnilag kifinomult divat márkákat ajánljuk figyelmébe – igen, a férfiak is szeretik a híres márkákat. És amennyiben az ön karácsonyi ajándékának várományosa kiismeri magát az órák világában, akkor egy tisztességes mechanikus karóra választása telitalálat lesz.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE ŠTÝLOVÉHO ELEGÁNA 

Felső sor:

Festina Automatic 6846/1

Fossil CH3034

Alsó sor:

Tommy Hilfiger 1791244

Calvin Klein CITY K2G271Z6

KARÓRÁK TÚLTERHELT MENEDZSEREK SZÁMÁRA

Márkák: CERTINA, TISSOT T-TREND, JUNKERS, CIMIER, VOSTOK

Pontosság mindenek felett! Egy menedzsernek vagy egy üzletembernek minden másodperc számít. Ezért olyan karórák közül ajánljuk kiválasztani a megfelelőt, melyeknek fő erényük a pontosság, több időzóna idejét is kijelzik és mindeközben olyan a kialakításuk, hogy jól illenek egy minőségi öltönyhöz. Vegye figyelembe az óra származási helyét is. A legértékesebbek a svájci, illetve német gyártású megjelöléssel rendelkező modellek.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE VYŤAŽENÉHO MANAŽÉRA

Felső sor:

Certina DS 8 C033.450.22.031.00

Tissot Couturier Automatic T035.428.36.051.00

Alsó sor:

Junkers Worldtimer 6892-2

Vostok YM86/565B288

KARÓRÁK KAMASZOKNAK

Márkák: POLICE, DIESEL, KOMONO, DANIEL WELLINGTON, CASIO G-SHOCK

A leglazább kategória, ahol nem kell aggódni a bátor méretek, az élénk színek és a jellegzetes minták miatt sem. Itt érvényes az, hogy minél több, annál jobb. Hallgasson kamasz gyermekére, hadd mondja meg ő, mi az, ami épp divatos, milyen karórákat viselnek az osztálytársai és ő maga milyet szeretne viselni. Elindulhat a túlméretezettség, a feltűnőség vagy a provokáció mentén. Eltekintve a dizájnos trendektől, ne feledkezzünk meg a sportolókról sem, akik elvárásait szintén könnyedén kiszolgálják ezek az órák.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE TÍNEDŽERAFelső sor:

Police PL14536JSB/12A

Diesel DZ4406

Alsó sor:

Komono The One Black W1904

Daniel Wellington 0203DW

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás