Karácsonyi kézikönyv: TOP 10 női dizájn karóra

Michal Pindura 0 2017.12.10

A rádióból karácsonyi énekek szólnak, az esti tereket ragyogó díszek világítják meg, a bevásárló központok tömve vannak… igen, közeledik a Karácsony. Várja már? Várja már az ajándékokat? Azt, hogy az év legszebb ünnepe a legjobb alkalom a kölcsönös ajándékozásra, nem kell külön megjegyezni. Mikor, ha nem Karácsonykor kéne azon személyeknek, akik egész évben örömmel töltenek el – akár csak a jelenlétükkel – kinyilvánítani, hogy kivételesek a számunkra? Jobb alkalom egyszerűen nem létezik.

Vianočný manuál: TOP 9 dámskych dizajnérskych hodiniek

Amennyiben úgy döntött, hogy teljes mértékben kihasználja ezt a lehetőséget, akkor lehet, hogy már önnek is eszébe jutott, hogy ez valami egyedülállót kíván, amitől a megajándékozott személynek úgymond leesik az álla. A jó hír az, hogy mi tudunk valami ilyennel szolgálni J. Mivel a hölgyeknek az előző cikkünkben már igyekeztünk segíteni a szeretett férjeik – sportolók számára való megfelelő óra kiválasztásával, most a férjeknek, barátoknak, fiúgyermekeknek nyújtjuk segítő kezünket, akik sejtik, hogy az életük hölgyei szépségre, eleganciára és csillogásra vágynak.

Biztosak vagyunk abban, hogy temérdek ilyen hölgy és lány van közöttünk. Amennyiben a nőnemű vásárlóink körében, akiket ezúton szívből üdvözlünk, egy kis Karácsony előtti közvélemény-kutatást végeznénk, amely csak egy kérdést tartalmazna: „Szeretné-e, ha valami exkluzív ajándék várná önt a Karácsonyfa alatt?“, meg vagyunk győződve arról, hogy az igen, a természetesen, az egyértelműen és a persze típusú válaszokat össze se tudnánk számolni. Ha már valami exkluzívról beszélünk, nem létezik jobb választás, mint egy eredeti dizájnőr karóra. Az okokból, hogy miért is gondoljuk így, több is van. Például. tiszteletben tartja a legújabb divattrendeket, egyedi, feltűnő és fényűző, de legfőképpen tudatja vele, hogy nagy gondot fordított a kiválasztására és a Karácsony nem csak egy kötelező kör az ön számára.

Természetesen, nem mindenkinek van teljesen pontos elképzelése arról, hogy most mi is a trendi. Mi viszont tökéletesen tisztában vagyunk vele. A Karácsonyi kézikönyv sorozatunk keretében ezért is állítottuk össze az önök számára, kedves uraink, a TOP 10 dizájnőr női karóra válogatásunkat. Tessék, itt vannak.

1. KOMONO WINSTON REGAL ALL RED W2267 – A VÖRÖS, EZ SZERELEM

1. KOMONO WINSTON REGAL ALL RED W2267 - A VÖRÖS, EZ SZERELEM

Itt vásároljon: KOMONO WINSTON REGAL ALL RED W2267

A vörös az erő és az energia színe. Ennél az óránál vörösebbet nem tud beszerezni. Elsőosztájú belga dizájnőrök tervezték, akik az isteni vöröset a formák abszolút letisztultságában hagyták kitűnni. Egyértelmű telitalálat… a vörösbe.

2. MARC JACOBS MJ1418 – FELTŰNŐEN NEM FELTŰNŐ

MARC JACOBS MJ1418 - FELTŰNŐEN NEM FELTŰNŐ

Amennyiben úgy véli, hogy inkább finomabb árnyalatokat kellene választania és egyúttal azt szeretné, hogy az óra ne vesszen bele az egyszerűségbe, akkor bízza magát Marc Jacobs-ra. Ez a modell hagyományos színű, de a meghosszabbított szíja és a számlapon elhelyezett plasztikus virágmotívum egy olyan ékességgé teszik az órát, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Itt vásároljon: MARC JACOBS MJ1418

3. CLUSE LA VEDETTE ROSE GOLD WHITE/PINK CL50010 – ALAPOSAN NŐIES

3. CLUSE LA VEDETTE ROSE GOLD WHITE/PINK CL50010 - ALAPOSAN NŐIES

A nőiesség az, amit a legjobban szeret az imádott nőben? Akkor hangsúlyozza ki azt egy rózsaszín-arany árnyalattal és romantikus, valódi bőrből készült szíjjal. Ezen kívül, a Cluse márka egy feltörekvő csillag, az óráiról még biztosan hallani fog.

Itt vásároljon: CLUSE LA VEDETTE ROSE GOLD WHITE/PINK CL50010

4. FESTINA TREND 20235/2 – ERŐS ÉS ENERGIKUS, PONTOSAN, MINT Ő

4. FESTINA TREND 20235/2 - ERŐS ÉS ENERGIKUS, PONTOSAN, MINT Ő

Egy karóra, amely éles kontrasztot alkot az előtte említett modellel. Már első ránézésre nagyobb, sportosabb és a szintetikus szíj fekete színének köszönhetően nagyon magabiztos hatást kelt. Viszont ugyanakkor lenyűgöző és nagyon attraktív, ami a csiszolt kövecskéknek köszönhető. A spanyol alkotók egyszerűen tudják, hogy mi az, ami tetszik a hölgyeknek.

Itt vásároljon: FESTINA TREND 20235/2

5. GANT DETROIT LADY GT035005 – TERMÉSZETES ÉS TARTÓZKODÓ

5. GANT DETROIT LADY GT035005 - TERMÉSZETES ÉS TARTÓZKODÓ

Minden alkalomra illő karóra. Nem feltűnő, de remekül fog szolgálni. A bőrszíj természetes színe összhangban van a klasszikus aranyszínű tokkal, de szerintünk a kecses mutatók mindent felülmúltak. Öröm ránézni.

Itt vásároljon: GANT DETROIT LADY GT035005

6. CALVIN KLEIN LIGHT K6L2S616 – EGYEDI ÉS VONZÓ

6. CALVIN KLEIN LIGHT K6L2S616 - EGYEDI ÉS VONZÓ

Valami egyedit tervez vásárolni? Azon hölgyek számára, akik szeretnek kitűnni és a saját útjukat járják, semmi jobbat sem tud szerezni. E Svájcban készített ékszernek a konvenciókhoz nem ragaszkodó módon megoldott karkötőjével, az elrejtett koronával és kitűnő stílusával van mit felajánlania a legigényesebb hölgyek számára is.

Itt vásároljon: CALVIN KLEIN LIGHT K6L2S616

7. ESPRIT TP90672 LIGHT GOLD TONE ES906722002 – CSUPA ARANY

7. ESPRIT TP90672 LIGHT GOLD TONE ES906722002 - CSUPA ARANY

Az aranyszín a gyengéje? Bingó! Ezen fiatalosan ható karóra sugarakba rendezett számlapjának ragyogását az arany tok és a lenyűgöző mesh szíj támogatja, amely úgy mutat, mintha arany fonalból lenne szőve.

Itt vásároljon: ESPRIT TP90672 LIGHT GOLD TONE ES906722002

8. DANIEL WELLINGTON BONDI DW00100190 – ATTRAKTÍVAN MINIMALISTA

8. DANIEL WELLINGTON BONDI DW00100190 - ATTRAKTÍVAN MINIMALISTA

Abban az esetben, ha a megajándékozni kívánt hölgy ruhatárát az „egyszerűségben a szépség“ krédó szerinti dizájni józanság uralja, kerülje el a túldíszítést és inkább válassza a Daniel Wellington karóra felemelő minimalizmusát. A fehér kivitelezésben felettébb csinos.

9. LIU JO SPRINT TLJ1144 – SZABADJÁRA ENGEDETT ELEM

8. LIU JO SPRINT TLJ1144 - SZABADJÁRA ENGEDETT ELEM

Atlétikus és közben fényűző. Ez biztosan nem az a karóra, amely leméri a vérnyomást és a szívfrekvenciát. Viszont nagyon könnyen képes pulzus emelkedést okozni. Ötvöződik benne az olasz divatérzék a lila- és az aranyszín telt árnyalataival. A praktikus oldalát a rugalmas szilikon szíj képviseli, amely egységet alkot az óratokkal.

Itt vásároljon: LIU JO SPRINT TLJ1144

10. WENGER URBAN DONNISSIMA 01.1421.110 – FINOM ÉS ÉRZÉKI

10. WENGER URBAN DONNISSIMA 01.1421.109 - FINOM ÉS ÉRZÉKI

A nagy karórák népszerűek, de nem minden hölgy viseli szívesen. A városira hangolt és gyönyörűen apró svájci gyártású modellel szinte azonnali a szimpátia. Bájait osztogathatná, az elegancia csak úgy sugárzik belőle és a dizájnőrök a szeretet szimbólumát sem felejtették el, amelyet ügyesen belekomponáltak a harmadik óra számjegyébe.

Itt vásároljon: WENGER URBAN DONNISSIMA 01.1421.109

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás