Hogy kell kinéznie egy nyári karórának? Pontosan így.

Michal Pindura 0 2018.06.10

Hogy kell kinéznie egy nyári karórának?

Mindenki tudja, milyen is a nyár. Elbűvölő időszak, amelyet a meleg, a nyugalom, a lenge rövid ujjú ruhák és… a mojito jellemez ???? Ki az, aki nem örömmel várja? Úgy, ahogy nem szabad alábecsülni a kirándulás előtti csomagolást, legalább ugyanakkora bűn, ha nyár előtt csak a ruhák vásárlására összpontosít és a keresőjéből kihagyja az órákat.

A gondosan összeállított nyári viselet a megfelelően kiválasztott karóra nélkül nagyon szegényes. És, ahhoz, hogy ne legyen így, nem kell varázspálca. Elég, ha a vásárlásnál eszébe jut ez az öt garantált tipp:

1. HELYEZZE ELŐNYBE A VILÁGOSABB ÁRNYALATÚ SZÁMLAPOT

A sötét színek az őszhöz és a télhez illenek, a nyárnak fényre van szűksége. Ez érvényes a ruhákra, és érvényes a karórákra is. A nehézkes sötét tónusukkal ellentétben, a világos színek könnyed hatással vannak az emberekre. És nyáron erről van szó. Jó irányban halad tehát azokkal a modellekkel, amelyek számlapjain a bézs, a világos szürke, illetve a champagne árnyalat uralkodik.

2. A TEXTILSZÍJAK A NYERŐK

Nyáron a textil szíjak a menők

Ahhoz, hogy a kedvenc karórájából egy nyári „kabriót“ varázsoljon, nem kell mindjárt a cseréjére gondolni. A június és augusztus közötti időszakra egyszerűen cserélje a bőr- vagy az acélszíjat egy levegősebb textilszíjra. Választhat a közkedvelt NATO, amely cseréjénél nem kell a barettekkel (rugós végű tengelyekkel) manipulálni vagy a klasszikus nylonszíj között. A textilszíjak egyik előnye a könnyű kombinálhatósága a ruházattal – minden pólóhoz választhat egy színben hozzáillő szíjat.

TIPP: az acélszíjat cserélje mesh szíjra. Hasonlóan a textilhez, a meshen keresztül is áramlik a levegő és a kéz nem izzad alatta.

3. A KISEBB TOK A TUTI VÁLASZTÁS

Tuti tippünk nyárra a kisebb tok

Várható, hogy nyáron az órája a rövid ujjaknak köszönhetően jobban szem előtt lesz. A tanácsunk a következő: az óratok átmérője ne legyen túl nagy. Ha általában 42-es átmérőt visel, nyugodtan csökkentse két milliméterrel. Most is minden a levegősségről szól és azon terület csökkentéséről, amely alatt a trópusi napokon izzadhatna a keze. A másik ok, hogy megelőzze az aránytalanságot a robusztus karóra és a könnyed viselet között.

FIGYELEM: a kisebb átmérők nem érintik a sportos karórákat. Azok, ellentétben a társasági modellekkel, praktikus funkciót is képviselnek, amelynél néha minden milliméter számít.

4. ARANY, EZ A NYÁR

A következő a nyári sztárok közül az aranyozott, vagy – ha megengedheti magának – az arany tokos karóra. Az aranyszín a napot idézi, előkelő és kiválóan illik a nyári outfitekhez. Az aranyszabály viszont az, hogy engedi kitűnni az aranyat és elkerüli a dizájnos túldíszítéseket, hogy ne változzon egy komikus figurává, mint amilyeneket a hip-hop stílusú klippekben láthattunk. Más szóval: mindent mértékkel.

5. ÜDÍTŐ SZÍNEKET

Ha már másképp nem megy, akkor nyáron a színes akcentusok az óráján is gondoskodhatnak a felüdülésről. De mindig emlékezzen arra, hogy az élénk színeket is ellenőrzés alatt kell tartani. Azon karóra, amelyet feltűnőbb színekbe öltöztettek, az outfitjének csak egy része szabad, hogy legyen, nem pedig az, amelyik uralja azt.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás