Gant Ridgefield – az óra, mely a repülésre rányomja a kötetlenség és a férfias elegancia sármját.

Michal Pindura 0 2016.06.26

Gant Ringfield | proKarórák.hu

Nyár, a fürdőkben vagy a medencék melletti bolondozás ideje, két hónap picit nyugodtabb életritmus és itt-ott egy kicsit lazább viselkedés. Mindannyian másként töltjük a nyarat. A forró napokra, melyek megörvendeztetnek, olykor megkínoznak, viszont más szemmel is lehet tekinteni. Az egyik szemléletmódot, mely szerint a nyarat előnyünkre fordíthatjuk, a Gant márka, a Ridgefield sorozat modelljei által mutatja nekünk.

Kezdjük elölről: nyár, a szabad ég alatti munkaértekezletek, illetve egy kávé vagy egy pohár bor melletti találkozók, a laza, de annál fontosabb estélyek az üzleti partnerek társaságában. Ezek éppen azok a szituációk, melyekben a Gant Ridgefield hat újdonsága szó szerint tündökölni fog. Órák, melyek egy egész sor eseményre illő kiegészítők, melyek emelik ezen események fényét az európai stílusú.

Gant Ringfield | proKarórák.hu

A 44 x 11 milliméter méretű tokkal ellátott modellek rafináltsága a kettős kisugárzásukon alapszik. Először a kötetlenségük tűnik fel – biztosan egyet fognak érteni, hogy az olasz bőrből készült, krokodil bőr mintával dombornyomott szíjakkal ellátott verziók sem keltenek képmutató vagy sznob hatást. Ez nagymértékben a hegyes, fehér lumineszkáló keverékkel feltöltött mutatók érdeme, melyeket a repülős modelleknél láthatunk gyakran. Másodsorban a telt színek – az arany, kék és barna – azok, melyek derűsebbé varázsolják az órák arculatát és együtt a fémes alappal és az alkalmazott indexek fazettáival, optikailag könnyítik a számlapot, melyet ásványi üveg véd.

Gant Ringfield | proKarórák.hu

A lezserségükben a gomba formájú irányító gombok is szerepet játszanak. Igaz, hogy nem a kronográf funkciót irányítják, az nem része a Gant Ridgefield óráknak, de azon ügyes megoldások, mint a 24-óras időkijelzés (a 9-edik óránál elhelyezett szubszámlap) vagy a multifunkcionális dátum, mely tájékoztat a hónap és a hét napjáról, egyenértékű, vagy akár még praktikusabban használható hiánypótlók. Ügyes részlet a hónap napjának megjelölése a vörös nyíllal ellátott átlátszó korong által.

Gant Ringfield | proKarórák.hu

A szubszámlapok említésekor, ezen órák elegánsabb énjükhöz érkezünk. A klasszikus külalakon kívül, melyet nem lehet figyelmen kívül hagyni, a szofisztikált sárm jegyeit kölcsönzi a gyönyörű keskeny órakerület és a szubszámlapok értékesnek ható kialakítása. Ezeken keresztül láthatók a japán quartz szerkezet részei és az is, hogyan mozgatja a mutatókat. A már említett dátumkijelző felett átívelő grandiózus hidacska sokkal értékesebb óra benyomását kelti.

Gant Ridgefield modellek pontosan azon divat kiegészítők, melyek dizájnjukkal épp egybeesnek a nyár emelkedett légkörével és kidolgozott részleteik pedig megoldják azon rejtvényt, hogy egy kimerítő munkanap után, mégis hogy lehet minden nehézség nélkül eltölteni egy kellemes vacsorát a kollégák vagy partnerünk társaságában

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás