Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals – a szezon legcsillogóbb órája téged és viseletedet is beragyogja

Michal Pindura 0 2017.10.08

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals F20331/1

Ha nyáron valamiben bővelkedünk, akkor az a napfény. Voltak napok – nem is olyan rég – amikor a forró napsugarak előtt a napernyők árnyékába bújtunk. Most, hogy eljött az ősz, csak nosztalgiával gondolhatunk vissza a hűs helyek keresésére és az égető forróságot illető időnkénti szitkozódásra. A napok rövidebbek és a Napocskából, amely mindig garantáltan javít a hangulatunkon, mintha kevesebb lenne… Neked is hiányzik? Amennyiben téged is kerülget az őszi melankólia és szeretnéd megleckéztetni, akkor exkluzív megoldásunk van számodra – a Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals női újdonságok.

E ragyogó kollekció még a nyáron született, amikor a spanyol márka dizájnőrei eltökélték, hogy az ősz zordságába olyan ragyogó fényt visznek, amilyet csak a csillogó Swarovski kristályok képesek varázsolni. És, hogy ebből a fényből van bőven! Összesen tizenhét, stílusos modell, amelyek számlapjai sűrűn rakott csiszolt kristályszemekkel vannak díszítve, és amelyek minden nehézség nélkül képesek kielégíteni minden hölgy divat utáni vágyát.

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals - a szezon legcsillogóbb órája téged és viseletedet is beragyogja

Választani az acél változatokból lehet, amelyek attraktív árnyalatokban készülnek, az ezüsttől, a sárgán keresztül, egészen a meleg rézszínig. Minket a keskeny mesh karkötőkkel ellátott darabok varázsoltak el, amelyek gyönyörűen kihangsúlyozzák az újdonságok fő vonzerejének csillogását, de nem kevésbé vonzóak a bőrszíjakkal ellátott modellek sem, amelyeket visszafogottabb árnyaltokban lehet elérni, mint a kék, a barna, a bézs és a fehér. A kialakítások változékonyságát főleg azon hölgyek fogják értékelni, akik az átlagos és ünnepélyesebb alkalmakra szánt kiegészítőkben a funkcionalitást és az utánozhatatlan bájt keresik.

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals

Mindez viszont a Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals modellekben csak a második helyen áll. Az első hely a számlapoké, amelyeken a miniatűr kristályok áradata ragyog. A Swarovski a csillogás mestere és a kristályai ilyen mennyiségben egyszerűen lenyűgözőek. Nem lényeges, hogy feketék, kékek vagy sárgák, a hatás tökéletes. Nem túlozunk, ha azt írjuk, hogy már rég nem került a kezünk közé olyan karóra, amely ilyen egyértelműen deklarálná a stílust, mint ezek a gyönyörűségek a Festina-tól.

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals F20331/2

A benyomást, amelyet az újdonságok számlapjai hagytak bennünk, csak fokozza az óra minimalista, hárommutatós elrendezése. Azt merjük állítani, hogy az indexek, illetve más, a tájékozódást elősegítő elemek csak csökkentenék az egész ünnepi előadás rátermettségét, amely főszerepében a Swarovski kristályok tündökölnek. Mi a logót is mellőznénk, de akkor, hogyan tudná meg a környezeted, milyen bámulatos karórát viselsz a csuklódon? ????

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals

A Festina a rafinált dizájnt és a hagyományosan minőségi kidolgozást egybecsomagolta a megbízható technikai paraméterekkel, élen a japán quartz szerkezettel, a keményített ásványi üveggel és az 50M/5ATM-ig terjedő vízállósággal.

Még mindig úgy érzed, hogy az ősz, bár bővelkedik a tarka színekben, csak a téli szürkeség előjele? Akkor tégy ellene valamit. A Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals újdonságok felragyogtatnak téged is és az outfitjeidet is.

Forrás: Festina

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás