Esprit Dive Master újdonságok: búvárstílus mindennapokra

Michal Pindura 0 2016.05.15

Esprit Dive Master újdonságok: búvárstílus mindennapokra

A búvárkodás olyan szenvedély, mely, ha egyszer rabul ejti Önt, nem tud róla többet lemondani. Eléggé lehetséges, hogy a víz alatti hallgatag világ olyannyira hatalmába keríti Önt, hogy a száraz földön is kapcsolatban szeretne vele maradni, a mindennapok szürkeségében, mikor az emelkedő nitrox buborékokkal összefüggő hobby előtt előnyt élveznek a munkahelyi, illetve más kötelezettségek. Magára ismert az előző mondatokban? Akkor az Esprit  épp az Ön számára gyártotta a búvárkülsejű Dive Master újdonságokat.

Az amerikai márka számolt azzal, hogy az Ön felszereltsége tartalmazza a digitális búvár számítógépet, mely a professzionális és amatőr búvárok felszereléséből is már rég kiszorította a klasszikus analóg órákat. Ezért az ESPRIT TP10883 BLACK ES108831002 és az ESPRIT TP10883 NIGHT ES108831001 quartz modellek ideje azonnal a neoprénből a civil öltözetbe való átöltözés után következik be. Ebben a kompozícióban olyanok, mint hal a vízben. Külalakra mindenük megvan, amit egy búvárórától elvárna. Kontrasztos kerület kihangsúlyozott 15-perces skálával, mely a merülésnél vagy dekompressziónál való idő visszaszámlálására szolgál, fluoreszcens keverékkel feltöltött példamutatóan nagy indexek, és ugyanígy módosított széles mutatók. Még a másodpercmutatónak is kijutott a luminoforból!

Esprit Dive Master - TP10883 BLACK ES108831002, TP10883 NIGHT ES108831001

A megnevezett búvárrészletek mindegyikénél akaratlanul is ismételgetni kell magunkban, hogy ezek nem az igazi mélységekbe szánt órák. Még ha nehéz is elhinni, az Esprit Dive Master úszó vízállóságának maximuma 100M/10ATM. Annál jobban díjazható a tervezők mesteri munkája, melynek köszönhetően az irodába is be tudja csempészni a búvár hangulatot, ahol a vízzel való érintkezés éppen csak a mosdóknál vagy az ivóvíz automatáknál jöhet szóba. Ezen pszeudobúvár órákból való remek benyomást még fokozza a hullámos mintával díszített számlap, mely a fodrozódó vízszintre emlékeztet.

A 44×13 mm-es méretekkel rendelkező acéltokhoz, mely a modelltől függően eredeti állapotban van meghagyva vagy fekete PVD réteggel van bevonva, kellemes tapintású rugalmas műanyag óraszíj van csatolva. Könnyű karbantartani, a csuklón nem csúszkál, és a beeső fényt nem tükröző matt fekete színe a búvárórák további aspektusát képezi.

Raktárunkon jelenleg megtalálható mindkét variáns: az ESPRIT TP10883 BLACK ES108831002 piros akcentusokkal kombinálja a fényezett tokot, az ESPRIT TP10883 NIGHT ES108831001 a változatosság kedvéért a fekete PVD-re voksolt sárga tájékoztató elemekkel.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás