Dobogtassa meg a szeretett személy szívét egy luxus karórával. Valentin-napra teremtették

Michal Pindura 0 2017.02.08

Dobogtassa meg a szeretett személy szívét egy luxus karórával. Valentin-napra teremtették

Már tudja, mi felejthetetlennel lepi meg kedvesét az idei Valentin-napon? Anélkül, hogy választ várnánk, újra megkérdezzük: mit szólna ahhoz, hogyha a szerelmesek ünnepének emelné a fényét egy luxus karórával, így téve jelentőségteljessé. Remek ötlet, nem gondolja? Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy már ön is elgondolkodott azon, hogy valami különlegessel kényezteti el kedvesét, akkor olvasson tovább. Van az ön számára néhány biztos tippünk, melyeknek köszönhetően 2017. február 14. egy felejthetetlen nappá változik.

Még mielőtt belekezdene a luxus karóra kiválasztásába, összpontosítson a márkára. Keresse meg a megfelelőt, melynek stílusa és dizájnja legjobban megfelel önnek, illetve a lehetséges megajándékozottnak. Az ízlés megbecslése a siker alapköve és ez a drága órákra is vonatkozik. Ha már megemlítettük az árat, gondoljon arra, hogy kínálatunkban nem talál olyan luxus modelleket, melyekre egy egész éven át kéne spórolnia. Viszont az összes karóra, melyet be fogunk önnek mutatni, mind rendelkezik egy sajátossággal – a díszdoboz nyitásakor, például valamilyen lágy zene és a gyertyafény pislákoló lángja mellett, csak leplezetlen lelkesedést és a dicsérő szavakat fogja hallani szerelmétől és teljesen biztos, hogy elnyeri édes jutalmát is…  

LUXUS KARÓRÁK HÖLGYEKNEK

Michael Kors

A Valentin-nap egyértelműen egyes számú favoritja. A luxus áru kiváló gyártója, melyet a stílusos retikülök tették híressé. Lehetősége van választani a teljes színskála színeiből olyan modelleket, melyeket könnyű kombinálni a többi kiegészítővel. Michel Kors-nál az arany árnyalatai viszik a prímet és az órás alkotásaiban nagyon gyakran találkozunk csiszolt kristállyal vagy cirkóniummal. Mi többet kívánhatna egy nő, kinek gyengéi a csillogó kis apróságok?

Michael Kors Parker MK6403

Az összes említett tulajdonságot megtalálja a Michael Kors Parker MK6403 újdonságában. Kombinálja a rózsaszín-arany árnyalatban tündöklő nemesacélból készült óratokot és karkötőt a hatásos magenta színű számlappal és a ragyogó kövecskék sokaságával. Mi így képzeljük el a kivételes alkalmakra megfelelő karórát.

MICHAEL KORS BRECKEN MK6368

Michael Kors kínálatában, természetesen univerzálisabb, elegáns modellek is találhatók, melyek készek betölteni a mindennapi kiegészítő szerepét és egyben rafináltan kiemelnek minden viseletet.

Esprit

Azon hölgyeknek, akik kapcsolódnak a természethez és a mindenhol jelenlévő romantikához az Esprit karórától eláll majd a lélegzetük. Ezen fiatalos márka modelljeinek számlapjain megtalálhatók a lehulló levelek, a virágok, a vidáman repdeső pillangók és a csillagos égbolt elbűvölően feldolgozott motívumai. Ez mind acélkarkötők vagy pasztellszínű bőrszíjak kíséretében, és, természetesen, rózsaszín-, illetve sárgaarany árnyalatban.

ESPRIT TP10892 LIGHT GREY ES108922004

Az Esprit TP10892 Light Grey ES108922004 egy gyengéd és egyben játékos dizájnú fantasztikus karóra, melybe a formatervezők belekomponálták az Esprit márka termékeire jellemző kislányosságot. Biztosítjuk, hogy a hölgy, aki ezen órát viselni fogja, soha nem fog hiányt szenvedni környezete figyelmében.

ESPRIT TP10934 BEIGE ES109342002

A klasszikus, kevésbé díszítetett alternatívákat egyszerűbb számlapok jellemzik, viszont, szinte mindig, valami olyasmivel jönnek, amivel kiemelkednek a tömegből. Engedje, hogy inspiráljuk!

Calvin Klein

Letisztultság és extravagancia. Ilyenek a Calvin Klein karórák. Ezen ikonikus tervező a konvenciókhoz nem ragaszkodó formákkal és váratlan megoldásokkal szereti felkorbácsolni az érzelmeket. Amennyiben egy magabiztos hölgy számára válogat karórát, aki tudja, mit akar, és aki jelenségével bárhol, ahol megjelenik, feltűnést kelt, a Calvin Klein modellekben biztosan megtalálja a magáét.

CALVIN KLEIN SNAKE K6E23646

Bár a CK karórák az elsőosztájú svájci minőségre támaszkodnak, gyakran megtörténik, hogy azok egyedi kialakításának köszönhetően a Swiss Made megjelölést észre sem veszi. Vajon ki is összpontosítana rá, amikor olyan modell áll ön előtt, melynek karkötője kígyóbőrre emlékeztet? A Snake széria karórái jellegzetesek, szokatlanok és rendkívül érdekesek és ez annak köszönhető, hogy az ellentmondásos állatminták száz százalékban divattá változtak.

CALVIN KLEIN SUPREME K6C2X646

A viseletből származó diametrálisan eltérő érzés előidézésére – mondjuk formálisabb öltözethez – Calvin Klein más darabokkal is rendelkezik. Komolyabb és korporatívabb hatást keltenek a Minimal, illetve a Supreme kollekció darabjai.

LUXUS KARÓRÁK URAKNAK

Certina

Aligha kezdhetnénk jobbal a férfiak számára szánt fejezetünket a luxus Valentin-napi karórákról, mint a Certina-val. A svájci etalon magas minőségben gyártja modelljeit, klasszikus külsővel és kézzel fogható férfiassággal. A márka választéka az órakészítésük történetének során híressé vált területről magába foglal időtlenül elegáns és sportos időmérőket is, melyek életeleme a víz – a nagyon mély víz. Annak érdekében, hogy ellen tudjanak neki állni, a mérnökök, DS – Double Security megjelölés alatt, több javítást is integráltak a konstrukciójukba.

CERTINA C029.807.16.031.60 HIMALAYA SPECIAL EDITION

Ez viszont nem csak a tisztán sportos modellek kiváltsága. Ragyogó példa erre az előkelő speciális kiadás, a DS 1 C029.807.16.031.60 HIMALAYA, mellyel a Certina az 1960-ban a himalájai Dhaulágirí csúcs meghódításának expedíciójában való részvételéről emlékezik meg. A mechanikus, automatikusan felhúzódó karóra, melynek hátlápjába a világ hetedik legmagasabb hegyét gravírozták, pontosan az, amit minden jól szituált férfi szeretne a csuklóján viselni.

CERTINA C034.417.11.047.00

A dinamikusabb és aktívabb életstílussal élő férfiak számára a Certina a DS Podium racing kronográfok több változatát készítette el, melyek Precidrive technológiával rendelkező extrémen pontos szerkezete csak ± 10 másodperc eltérést mutat egy év alatt.

Casio

Arról, hogy a luxus karórák nem kell, hogy csak rideg kiegészítők legyenek, a japán Casio márka legmagasabb modellsorozatai tanúskodnak. Ne háborodjon fel, inkább tekintse meg a G-Shock és Edifice szériák legújabb modelljeit.

CASIO EQB 600D-1A2

Míg az elsőben a tönkretehetetlen és funkcionálisan abszolút legyőzhetetlen harcosok uralkodnak, a GWG 1000 és GWN Q1000; a sportosan-elegáns Edifice sorozatot jelenleg az acélos utazók előkelősége, az EQB 600 uralja, mely drótnélküli hálózaton keresztül a legkisebb gond nélkül veszi át az információkat a pontos időről es az időzónáról az okos telefonból. Ráadásul, azon időzónát, melyben a karóra viselője tartózkodik, az égszínkék, glóbusz formájú 3D-s kijelzőn ábrázolja.

CASIO GWG 1000MH-1A MAHARISHI

Még mindig nem elég remek önnek? Akkor azt ajánljuk önnek, hogy vegye szemügyre a Mudmaster GWG 1000MH-1A MAHARISHI modellt közelebbről. Ezen exkluzív karóra harmadik kiadásában, mely a Maharishi brit márka és annak formatervezője, Hardy Blechman közreműködésével jött létre, ötvözi a tökéletes funkcionalitást a tartós, magasan minőségi divattal, mely tiszteletben tartja a környezetet. Amennyiben kedvese városi típus és az ellenálló dolgokat helyezi előnybe, akkor nincs min gondolkodnia.

Tommy Hilfiger

A férfiaknak is vannak kedvenc divattervezőik. Tommy Hilfiger számukra az egyik csúcs. Éppen ezen amerikai divatmárka karóráinál kezd érvényesülni az elérhető luxus kifejezés. Amennyiben egy 24 – 45 év közötti férfi számára keres ajándékot, a Tommy Hilfiger nevű kultuszt elkerülni nagy hiba volna.

TOMMY HILFIGER 1791248

A Tommy Hilfiger karórákat üde, kevésbé pompás dizájn jellemzi, melyet a klasszikus „Made in USA“ sportos akcentussal szőttek át. Az egyes modellek készítésénél az elsőosztájú kinézetre helyezik a hangsúlyt, de nem maradnak háttérben a technikai szempontok sem. Jó példa minderre, az acélból készült multifunkcionális Cool Sport 1791248 karóra, mely számlapján a részletes dátumot és a 24-órás formátumú időkijelzőt egy gyűrű egészít ki, mely a prémium autók vagy a jacht enteriőrök faberakásaira emlékeztet.

TOMMY HILFIGER 1791218

Annak, hogy Tommy Hilfiger ugyanolyan jól, ahogy sportos karórákat, úgy öltönyhöz társítható darabokat is tud készíteni, ékes bizonyítékai az acélból készült „dress“ modellek: az arany George 1791218 és az ezüst Ultra Slim 1710351.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás