Calvin Klein tartja az irányt – a 2017-es év nyári újdonságai a városi stílust és a minimalizmust ünneplik

Michal Pindura 0 2017.06.25

Calvin Klein tartja az irányt - a 2017-es év nyári újdonságai a városi stílust és a minimalizmust ünneplik

Amennyiben azt a három dolgot kellene kiemelnünk, amely tetszik a Calvin Klein márkában, akkor az a svájci gyártmány, a nem túldíszített letisztult dizájn és a nagyon rövid idő, amely az újdonságok bemutatásától, azok boltokba való kiszállításáig telik el.

A leírtak az utolsó pontig érvényesek az idei évre és az aktuális szezonra is. A Swiss Made felirat ott van, ahol kell, a minimalizmus is feltűnőbb változások nélkül maradt és a sebesség, amellyel az új modellek a vásárlókhoz kerülnek tán még valamivel markánsabb. Míg a többi márka nem sieti el, és az ágazat legfontosabb eseményén (egyértelmű, hogy a Baselworldon) bemutatott újdonságokat csak a nyár végén küldi ki a boltokba, addig Calvin Klein semmire sem vár. A nyári szezon már teljes iramban dübörög, fel kell díszíteni a valódi CK minőséggel, amely a fashion karórák világában igazán ritka jelenség.

A bázeli nagyvásáron Calvin Klein eredeti modellek sokaságával villogott, amelyek által a már létező kollekciókba nyári örömökkel telített friss szellőt fuvallt és temérdek lehetőséget, hogyan lehetne feldobni a következő hónapokat. Ezt, a már hagyományos módon precízen felépített, fiatalokkal készített kampány is igazolja*, akik a tipikus fekete-fehér fürdőruhákban lezseren pózolnak a túlnyomóan városi környezetben – a Calvin Klein karórák itt úgy érzik magukat, mint hal a vízben és ez is az, ami a legjobban áll nekik.

Annak érdekében, hogy ne nyújtsuk túl hosszúra a cikket, két reprezentatív szériát választottunk az újdonságok közül, a CITY-t és a MINIMAL-t, melyeket a dizájnőrök oly módon alakították ki, hogy a lehető leghűebb módon adják vissza a városi atmoszférát és mindeközben megtartsák azt, amit a vásárlók imádnak rajtuk – az egyszerűségüket és a külsejük józanságát.

CALVIN KLEIN CITY

Az aktualizált City kollekció a férfiaknak és nőknek egyaránt kínálja a kifinomultságot és a svájci pontosságot. Az óramodelleket az időtállóság és a modern életstílussal rendelkező emberekhez alkalmazkodó dizájn jellemzi. A fényezett nemesacélból készült tokok körkörösen csiszolt, illetve hullámos mintával díszített számlappal vannak kombinálva.

Calvin Klein City K2G2G1Z3

Calvin Klein City K2G2G14L

Calvin Klein City K2G2G14P

Calvin Klein City K2G2G14X

Calvin Klein City K2G231G6

Calvin Klein City K2G231VN

Calvin Klein City K2G231XH

Calvin Klein City K2G231XH

Érdekesség, hogy Calvin Klein vette a bátorságot és az uraknak az antracitszürke és ezüst alapok mellett feltálalta a mélyebb tónusokat: a sötétkéket, az olíva-zöldet és a vörös-lilát. Ezzel ellentétben a hölgyeket lágyabb és könnyebben kombinálható pasztell árnyalatokkal kényeztette: a baba kékkel, a homokszínűvel, a vajszínűvel és az acél szürkével. Kivitelezésük szerint az egyes modellek tagolt, csiszolt középszegmensekkel díszített karkötőkhöz vagy természetes bőrhöz kapcsolódnak.

CALVIN KLEIN MINIMAL

Szerintünk a szezon legjobban sikerült darabjai. A vintage karórák által könnyedén ihletett dizájn a márka túlméretezett logójára támaszkodik, mely a számlap egész területén szétfeszül. Ez bizonyos kockázatot jelent, a nagy CK betűk éles konfliktusban állnak a kollekció elnevezésével és nem biztos, hogy ezt mindenki, aki számára fontos a dizájn letisztultsága, értékelni fogja. De hisz tudja, aki nem kockáztat, az csak ritkán nyer ????

Calvin Klein Minimal, modely pre sezónu jar/leto 2017

Calvin Klein Minimal K3M21BZ6

Calvin Klein Minimal K3M211T3

Calvin Klein Minimal K3M211WL

Calvin Klein Minimal K3M211Z6

Calvin Klein Minimal K3M221G6

Calvin Klein Minimal K3M2112Z

Calvin Klein Minimal K3M21526

Nyolc kromatikus kivitelezés áll rendelkezésre, melyek 316L jelölésű nemesacél karkötővel, bőr-, illetve rugalmas szilikon szíjakkal vannak ellátva, ezzel biztosítva a maximális kényelmet a viselésüknél. A minőségi szerkezetek sem merültek feledésbe. A City modellekhez képest a „maximális minimalizmus“ nevében ugyan elveszítették a másodpercmutatót, de ez semmit sem változtat svájci származásukon – konkrétan az ETA gyárából származó 901.001 kaliberekről van szó.

*Megjegyzés a margóra: csak kérjük, ne vegyen belőlük példát és mielőtt a medencébe ugorna, ne felejtse az órát lecsatolni a csuklójáról – vízállóságuk általánosan 30M/3ATM, ami azt jelenti, hogy a nyári fesztiválokon egy futó záport sérülésmentesen túlélnek, de többet nem.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás