Az idei első karóra értékelésért járó engedményes utalványt kapja…

Michal Pindura 0 2017.02.12

Akik már felfigyeltek versenyünkre, tudják, hogy ily módon rendszeresen jutalmazzuk vásárlóink igyekezetét, akik a proKarórák.hu webáruház valamelyik termékéhez csatolták értékelésüket és minél aprólékosabb leírásukat.

Értékelni az órát valóban megéri. Ezennel Szüllő Reginának Szigetvárról érte meg időt szánni a CASIO LA 670WEL-2A modell aprólékos leírására. Szívből gratulálunk!

Miért jutalmazzuk az értékelések szerzőit? Ez egyszerű. A kifejező felhasználói recenziók és személyes tapasztalok gyakran segítenek az új óra kiválasztásánál, miközben nem egyszer segítenek megelőzni a nem megfelelő vásárlásból adódó csalódást.

Értékeljen ön is karórát a kínálatunkból és a következő sorsolásnál lehet, épp önre fog mosolyogni a szerencse. Nem tudja hogyan is kezdje? Engedje, hagy inspiráljuk önt az aktuális nyertes által írott CASIO LA 670WEL-2A női digitális karóra értékelésével és leírásával.

“Az órát kiskamasz lányom számára rendeltem, születésnapi ajándéknak. Mindenképpen olyan órát kerestem, ami nem túl drága, hiszen iskolába fog járni benne, viszont márkás és megbízható legyen. Fontos szempont volt, hogy a mozgékony, sportos kamasz lánykám kezén is biztonságban legyen, ezért kerestem cseppálló és viszonylag strapabíró órát, ami mégis csinos és divatos. Ebben az órában mindezt megtaláltam. A stopper, és ébresztő funkciók könnyen kezelhetők, és nagyon jó szolgálatot tesznek egy mindig késésben lévő kamasz életében.  Az újra divatba jött retro dizájn az én kamaszkoromat idézi. A kisméretű számlap és a keskeny szíj miatt nem túl hivalkodó, egy laza farmeros outfit mellé tökéletes kiegészítő, én is szívesen viselem, ha kölcsönkapom a tulajdonosától. A webáruház előtt is le a kalappal, mert némi probléma adódott a rendeléssel, amit nagyon rugalmasan megoldottak, és időben tudták szállítani az órát a születésnapra, amivel így nagy örömet szereztünk. Köszönjük!”

Ne habozzon, írja meg és töltse fel ön is értékelését. Hogy az öné lesz-e a legjobb, az 2017. június 30. fog kiderülni.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás