A tavasz TOP 8 fashion trendje. Hangolja össze az óráját a következő hónapok divatjával

Michal Pindura 0 2018.04.01

TOP 8 fashion trendov jari. Skombinujte hodinky s tým, čo sa bude nosiť v najbližších mesiacoch

Tavaly szeptembertől, amikor is New Yorkban a divat Mekkájában, megrendezésre került a rangos Fashion Week, már annyi idő telt el, hogy aligha emlékszik még arra valaki, mivel mutatkoztak be a résztvevő dizájnőrök. Velünk ellentétben, akiknek néha még arról sincs sejtelmünk, mit veszünk fel holnap reggel a munkába, ők már több, mint fél évvel ezelőtt pontosan tudták, mit kéne viselnünk most tavasszal, hogy viseletünk cool, trendi és in legyen.

A kivétel erősíti a szabályt, miszerint nem minden kezdeményezés, amelyet a tervezői elit a New York-i divatünnepen bemutat, be válik, a többihez viszont a többségünknek egyszerűen nincs elég bátorsága (illetve a bátorság felett győzedelmeskedik az önfenntartási ösztön). De még akkor is, ha a divatimpulzusok sokaságát alaposan megszűrnénk, még mindig annyi lehetőségünk maradna, hogy szinte lehetetlen, hogy mindegyikkel inspirálni tudjuk magunkat a ruhatárunk tavaszi felfrissítésénél.

Hogy segítsünk a döntésben és megspóroljunk néhány kilométert, melyet a boltokban futnának, összeállítottuk a TOP 8 fashion ötlet listáját, amelyek mögött a híres NYFW áll. És ez még nem minden! Mindegyikhez úgy igyekeztünk női karórát választani, hogy tavasszal az outfitje ne csak trendi, de tökéletes harmóniában és teljes összhangban legyen.

1. ÉTERIKUS LILA + FESTINA DREAM 20243/4

Éterická fialová + Festina Dream 20243/4

Míg a pasztell árnyalatok tavasszal egy kicsit sem különlegesek, itt van egy érdemtelenül figyelmen kívül hagyott szín, amely úgy fog tavasszal felragyogni, mint semmi más. A lenyűgöző lila, az ibolyák színe Michael Korst, Tom Fordot és Victoria Beckhamet is elbűvölte. Garantáljuk, hogy ön is enged a kísértésének.

2. JUSS BE A JÁTÉKBA + CASIO BABY-G BGS 100GS-7A

Dostaň sa do hry + Casio BGS 100GS-7A

Pontosan erre vártunk. A dermesztő tél után a tavasz az az időszak, amikor mozgósítjuk az erőinket és belevetjük magunkat a sportolásba… vagyis, ha mégse, legalábbis szeretnénk úgy kinézni J Alexander Wang és Baja East a kosárlabda dresszeket és a sportos kabátokat részesítik előnyben, amelyek gondoskodnak az energiaáradatról.

3. ÉLVEZZÉK A SZIVÁRVÁNYT + CALVIN KLEIN ALLIANCE K5R33B4H

Vychutnajte si dúhu + Calvin Klein Alliance K5R33B4H

Változatos színek, játékosság és jó kedv. Ezek az asszociációk akkor jutnak eszünkbe, amikor az égen megpillantunk egy szivárványt. Akár többé, akár kevésbé burkolózik a szivárványos árnyalatokba, biztos lehet benne, hogy olyan dizájnőr óriások elismerését nyerné el velük, mint Carolina Herrera vagy Oscar de la Renta.

4. RAGYOGÓ MÁMOR + ESPRIT TP10960 SILVER TONE ES109602005

Trblietavé opojenie + Esprit Tp10960 Silver Tone Es109602005

A flitterek, a fém applikációk és a fémfelülettel ellátott műanyag elemek fénye nem csak az ünnepélyes outfitekkel fog ötvöződni idén tavasszal. Anna Sui, Libertine és Victoria Beckham is a cipőkre vitték át a csillogó elemeket. A körömcipők, a sneakersek és a bokacipők is így különleges szikrára tettek szert.

5. ĽADVINKY OPÄŤ NA VÝSLNÍ + DANIEL WELLINGTON 0502DW

Ľadvinky opäť na výslní + Daniel Wellington 0502DW

Hihetetlen, de az övtáskák és a különböző deréktáskák újabb reinkarnációjukat élik meg (már hányadikat is?). Ez a „Kardashian csajnak“, Kendall Jennernek köszönhető, akinek az ízlése nem hagyta hidegen Marc Jacobsot, Noon by Noort vagy Public schoolt.

6. MINT EGY HERCEGNŐ + TISSOT LADY HEART POWERMATIC 80 T050.207.37.017.04

Ako princezná + Tissot Lady Heart Powermatic 80 T050.207.37.017.04

Ahhoz, hogy Pamella Roland előkelő hercegnős ruhája a mindennapjaink részéve váljon két évszázaddal kéne visszamennünk az időben. De mi akadályoz meg abban, hogy legalább egy pillanatra majdnem igazi nemes hölggyé váljunk? Nos, bevállalja velünk?

7. A ROJTOK ÚJRA ÉLNEK + MARC JACOBS MJ1418

Strapce stále živé + Marc Jacobs MJ1418

Bár ősszel a rojtoknak már nem jósoltak hosszú jövőt, mégis itt tündökölnek teljes szépségükben. A lengő anyag- vagy bőrdarabokat több csúcstervező is megkedvelte, beleértve Calvin Kleint, Monset, vagy Ully Johnsont. Szerintünk a 2018-as tavasz első számú sztárja!

8. FŐLEG ÁTTETSZŐEN + DKNY CROSSWALK NY2171

Hlavne priesvitne + DKNY Crosswalk NY2171

Nem kell mélyen kivágott és nagyon hosszú hasítékkal rendelkező ruhákat viselnie ahhoz, hogy valamivel többet mutasson a szépségéből és szexepiljéből. Az eljövendő hetekben részesítse előnyben az áttetsző anyagokat, ahogy azt Prabal Gurung vagy Jason Wu mutatják.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás