A rózsaszín az új fekete. Inspirálódjon a TOP 5 rózsaszín karórával

Michal Pindura 0 2017.10.15

Ružová je nová čierna. Inšpirujte sa TOP 5 ružovými hodinkami

Hiába győzködnek bennünket arról, hogy a rózsaszínnek nincs helye az őszi ruhatárban, mi tudjuk, amit tudunk… A rózsaszín az egyike azon színeknek, amelyek sosem merülnek feledésbe, és amelyeknek úgy a lányos, mint a női gardróbokban meg lesz a helyük, függetlenül attól, mi az aktuális divat.

A rózsaszín, az állandó fehér vagy fekete színtől eltérően, nagyon sokoldalú. Mindnyájan szemrebbenés nélkül fel tudnánk sorolni legalább öt árnyalatát, élen a gyerek (baby) rózsaszínnel, a púderrózsaszínnel, a fukszia-, málna-, szederrózsaszínnel… Minden árnyalat más hangulatot és atmoszférát hordoz magában.

Annak ellenére, hogy a rózsaszínt közülünk sokan gyerekesnek, édesnek és naivnak tartják, biztos, hogy nem csak a kis hercegnőknek, akik szerelmesek a Hello Kitty-be, illetve a romantikus lelkeknek illik. A rózsaszín barátságos, optimista, gyengéd és játékos szín, amely gyönyörűen kihangsúlyozza a feketék, szőkék és vörösek úgy a munkahelyi, mint a hétköznapi viseletét. Mindenhol, ahol megjelenik, megnyugtat és ötvözi az ötvözhetetlen kombinációkat, de főleg, vonzóvá varázsolja a hölgyeket.

Ružová je farba tisícich tvárí

A rózsaszín tökéletesen illik a szürkéhez, a feketéhez, a barnához és az ezüsthöz is, szóval pontosan azokhoz a színekhez, amelyek egészen márciusig fogják uralni az utcákat és a bevásárló központokat. És legyünk őszinték, melyikünk ne szeretne a szürke egerek áradatában követésre méltó trendi jelenséggé válni? A rózsaszínnel ez könnyen, kevés erőfeszítéssel lehetséges.

Amennyiben nem szeretne fejest ugrani a rózsaszínbe, kezdje fokozatosan – például egy minőségi karórával. A megfelelően kiválasztott modell csodákra képes. Egyszerre lehet vele fiatalos, elbűvölő és professzionális. Minden öntől és a rózsaszín árnyalatától függ, amelyet kiválaszt. A következő sorokban bemutatunk néhány módszert, hogyan lehet a rózsaszín órát úgy hordani, hogy a legtöbbet tudja belőle kihozni.

BABY RÓZSASZÍN 👉 JUST CAVALLI LOGO JC1L008L0035

BABY RÓZSASZÍN - JUST CAVALLI LOGO JC1L008L0035

A rózsaszín ezen árnyalatában felleli a virágok és a kivirágzott kertek esszenciáját. A Just Cavalli márkájú karóra viszont a domináns rózsaszínben sem, amely az egzotikus hüllők bőrét imitáló szíjon helyezkedett el, nem veszített semmit a lázadó és az úgymond extravagáns kifejezéséből. Figyelje meg a részletesen kidolgozott koronát a gúla formájú fejjel és a villám szimbólumot a tizenkettedik óránál. Eredeti, nem? A farmerhez és a lenge blúzokhoz teremtett.

CUKORKA RÓZSASZÍN 👉 CASIO G-SHOCK GMA S110MP-4A3

CUKORKA RÓZSASZÍN - CASIO G-SHOCK GMA S110MP-4A3

Feltűnően rózsaszín és egyben decensen metallikus. Amennyiben vissza szeretne emlékezni a múlt század 80-as és 90-es éveinek fordulóján viselt divatra és a rózsaszín órát sportolásnál is használni szeretné, akkor ezzel célba ért. A cukorkás árnyalat ügyesen, optikailag kisebbíti az aránylag hatalmas karórát és csökkent látási viszonyoknál is jól láthatóvá teszi. A sok funkciónak köszönhetően a technológiai játékok rajongói is elégedettek lesznek.

MAGNÓLIA-RÓZSASZÍN 👉 CALVIN KLEIN CITY K2G236X6

MAGNÓLIA-RÓZSASZÍN - CALVIN KLEIN CITY K2G236X6

Tökéletes példa arra, hogy a rózsaszín is kelthet intelligens és elegáns hatást. A Svájcban gyártott modell a világhírű Calvin Klein-tól az egyszerűségből és az effektivitásból merít, amit a számlapon kialakított gillos minta kifinomultságával, a rózsaszín-arany árnyalatú tokkal és a valódi bőrből készült rózsaszín szíjjal tár elénk. Ideális karóra arra, hogy egyéniségét a legjobb fényben tüntesse fel.

PÚDER RÓZSASZÍN 👉 MICHAEL KORS MK2617

PÚDER RÓZSASZÍN - MICHAEL KORS MK2617

Így képzeljük el a fiatalság és az érettség megfelelő keverékét. A púder rózsaszínt nem véletlenül tartják a hollywoodi filmek legtöbbet foglalkoztatott színének. És ha ezt az attraktív árnyalatot Michael Kors ragadja meg és hozzácsatolja a tükörfényű tokot, amely kerületét két sor csiszolt kövecske díszíti, akkor az eredmény nem lehet más, mint tüneményes. De ne hagyja becsapni magát a finomságával, ezt az órát bátran viselheti akár úszás közben is.

MAGENTA-RÓZSASZÍN 👉 WENGER FIELD COLOR 01.0441.146

MAGENTA-RÓZSASZÍN - WENGER FIELD COLOR 01.0441.146

A rózsaszín lehet szórakoztató és kötetlen is. A svájci Wenger uniszex karóra magenta árnyalata már a vöröshöz közelít, amely dinamikus és energikus érzéseket kelt bennünk. A 100M/10ATM szintig vízálló modell üde, sportosabbra vett dizájnját az élesebbre formázott tok és a hajlékony szilikon szíj támogatja.

Nem sikerült választania az általunk ajánlott TOP 5 rózsaszín karórákból? Tekintse meg a kínálatunkban található összes rózsaszín modellt.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás