A proKarórák.hu IRISIMO-ra változik. Mire Számíthatnak a vásárlók?

Michal Pindura 0 2020.08.24

A PROKARÓRÁK.HU IRISIMO-RA VÁLTOZIK. MIRE SZÁMÍTHATNAK A VÁSÁRLÓK?

A proKarórák.hu webáruház jelentős változáson fog átesni szeptemberben. A  magyarországi óra- és ékszerpiacon való hét éves működése és az anyavállalat 15 éves fennállása után a márkanév IRISIMO-ra változik. Az új név mellett új logó és egy megújított weboldal is bemutatásra kerül.

15 év hosszú idő minden webáruház életében, amelynek során több nagyobb vagy kisebb változásra is sor kerül. Ez vonatkozik a proKarórák.hu áruházra is. A karórák és ékszerek értékesítésének szegmensében sikeresen kiépített társaság rendkívül eredményes időszakot tudhat maga után. Egy bevásárló központban működő kis boltból egy sikeres márkává nőtte ki magát, amely több ezer elégedett vásárlóval rendelkezik és több európai országban tevékenykedik. Mivel a márka tulajdonosai az eredeti karóra és ékszer választékot az egyre bővülő napszemüveg és egyéb divat kiegészítők kínálatával egészítette ki, a proKarórák.hu elnevezés egyre szűkebbé vált a gyors tempóban terjeszkedő webáruház számára.   

MIÉRT PONT IRISIMO AZ ÚJ NÉV?

A név és a vállalati identitás megváltoztatására irányuló döntésnél jelentős súlya volt annak a ténynek is, hogy a társaság több országban, több név alatt tevékenykedik. Magyarországon ez a proKarórák.hu, és pl. Romániában a proCeasuri.ro. És bár a magyarországi piac fontossága óvatosságra intett, a márkanév megváltoztatását véglegesítő igen gyakorlatilag azonnal elhangzott, miután a márkaváltás már sikeresen végbement a proHodinky.cz (Csehország) és a hodinky.sk (Szlovákia) webáruházak az IRISIMO családhoz való csatlakoztatásával. A helyi márkák egyetlen nemzetközi márkanév alá való egyesítése, amellyel időközben megismerkedtek a Horvát, a Szlovén és a Litván vásárlók is, a jövőre nézve úgy tűnt, hogy az egyetlen módja annak, hogy a közép-európai régió elismert globális szereplőjévé váljon.

Pontosan az egyesítés szükségessége miatt esett a választás egy eredeti, egyetemesen használható névre, amelyet könnyű kiejteni és még könnyebb megjegyezni, és amely tükrözi a társaság filozófiáját. Ebben mindig az első helyen vannak a vásárlók, akik a stílusos karóráknak és ékszereknek köszönhetően mindig kitűnhetnek. 

Az új inspiráló név ötvözi a szivárvány mitikus istennőjének, Írisznek a nevét, aki egy csillogó fátyolban van ábrázolva, és azon ritka pillanatot, amelyben mindenki a környéken felfigyel a kínált divat kiegészítők egyikével ékesített személy mámorító szépségére, ízlésére és stílusára. Az IRISIMO-nak egy megálmodott helynek kell lennie, ahol mindenki megtalálja a saját egyediségét, megszabadul az unalmas sztereotípiáktól, és ahol jól fogja magát érezni.

Ezen okból is jelentős módon változott a webáruház dizájnja, amelyben a légiesség, a letisztult vonalak és az áttekinthetőség dominál. Az egyszerű, és egyben maximális mértékben funkcionális külső nem vonja el a figyelmet az egyedi termékektől és lehetővé teszi az egyszerű válogatást.

AZ ÚJ KORSZAK AZ IRISIMO NEVET VISELI

A névváltozással egy új korszak kezdődik az ügyfélszolgálatban, változik a weboldal és a logó, de mindeközben megmarad minden jó, amit a vásárlók eddig is értékeltek, és amihez hozzá szoktak.

Mi minden változik:

- internetcím | www.irisimo.com/hu
- e-mail cím | info@irisimo.hu
- márkalogó
- webshop dizájn
- a termékválaszték sokkal szélesebb lesz

Ami változatlan marad:

- az árak nem változnak, és ha mégis, akkor csak csökkennek
- expressz szállítás az áru 24 órán belüli kézbesítésével
- prémium szolgáltatások
- személyes szolgáltatás
- eredeti áru
- a bejelentkezési adatok és a rendelési előzmények érvényben maradnak

A VÁLTOZÁS MILYEN MÓDON BEFOLYÁSOLJA A VÁSÁRLÁST

A válasz egyszerű - abszolút sehogy. Továbbra is egy megbízható, hivatalos kereskedőtől vásárol, akinek fontos a törvény által meghatározott minimális kereteken felüli biztonságos vásárlás elveinek betartása. Más szóval, az irisimo.com/hu mindenki számára itt van, akik valami újat szeretnének kipróbálni anélkül, hogy elveszítsék a garantált minőséget, az áru eredetiségét és a bónusz prémium szolgáltatásokat, beleértve a vásárlóorientált specialitásokat, mint a 36 hónapra hosszabbítható garancia, a VIP szerviz és a még nem viselt termék egy éves határidőn belüli visszaküldésének lehetősége.

Fedezze fel kivételességét az irisimo.com/hu weboldalon. Már szeptember 15-én!

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás