A kék jó, de főleg divatos. A 33 ELEMENT megadja a férfiaknak, és a nőknek is

Michal Pindura 0 2016.03.13

A kék jó, de főleg divatos. A 33 ELEMENT megadja a férfiaknak, és a nőknek is

Ön is azon a véleményen van, hogy ez év hivatalos színei nem egyformán igazságosak mindkét nemhez? Nem kell senkit sem győzködni, a Serenity és a Rose Quartz árnyalatok, melyek a Pantone társaság szerint ott lesznek a divat és dizájn minden fontos eseményénél, inkább hölgyeknek, mint férfiaknak valók. Ha a színeket kommunikáló amerikai autoritást azzal szeretné gyanúsítani, hogy a gyengébbik nem pártját fogja, várjon. A döntést, mely árnyalatokat fogja megilletni a „Color of the Year“ megjelölés, ugyan nem változtatjuk meg, de nem kell a fejünket lógatni. Tudta, hogy nem hiányzott sok, és legalább a kék szín esetében a dolgok másképp is alakulhattak volna; valahogyan jobban unisexesen?

Bár a szakértői döntés a nemi egyenlősség kárára alakult, még semmi sincs veszve. A 33 ELEMENT márka mintha meghallgatta volna kívánságainkat (vagy panaszainkat?), és a legújabb kollekciójába három új 38 mm unisex modellt sorolt be, melyekkel a litván tervezők kiemelték a sötétkék szín univerzális minőségét. Elmúlt a gyermetegség és a pasztellszínű ártatlanság, itt a finom elegancia uralkodik. Teljesen mindegy, hogy a fényezett nemesacélt (331525) vagy az arany piros (331527), illetve sárga (331530) árnyalatát részesíti előnyben a tok PVD felületén. A komoly, de mindig élő hatást keltő bőrszíjakkal kombinálva, és a hozzájuk hangolt számlapokkal, egy nagyon divatos elemmel tudja kiegészíteni megjelenését.  

33 ELEMENT | proKarórák.hu

A látványra inkább egyszerűbb északi származású órák három mutatóval és dátumkijelző funkcióval, az aktuális színskálán és a kedvező áron kívül, olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, melyekkel a 33 ELEMENT márka elnyeri az európai vevők szívét is. Első sorban a szinte megkarcolhatatlan zafír üvegről van szó. A Mohs keménységi skáláján ezen anyag (a természetes formájában) csak egy lépcsővel helyezkedik el a legkeményebb ismert ásvány, a gyémánt alatt. A zafír kristály garantálja, hogy az óra számlápjára nézve, hosszabb használat után sem fog arra kényszerülni, hogy megszokja a csúnya karcolásokat és kopásokat.

A második bónusz, melyet ezen óra tulajdonosa megszerez, a hiteles svájci Ronda quartz óramű. Fontos Önnek a pontosság? Megkapja. És harmadjára, ha belső ranglétráján ugyanolyan fontos a megbízhatóság, mint a pontosság, akkor a sötétkék újdonságokat kedvelheti még a nevükben található számnak köszönhetően is. Talán már sejti, hogy a 33 nem csak üres szimbólum. Ugyanis éppen ennyi hónapos garanciát nyújt a 33 ELEMENT minden egyes termékére.

Nem tetszettek a 2016-os év színei? Ne korlátozza magát! A 33 ELEMENT márka unisex újdonságai átadják önnek a TOP 10 tavaszi árnyalatok egyikének visszafogottságát és stílusát.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás