A feketét semmi sem tudja felülmúlni. Ennek a 6 fekete karórának a gyűjteményében a helye

Michal Pindura 0 2018.09.09

A feketét semmi sem tudja felülmúlni.

Bármennyire is igyekezne a többi szín, a divatalkotók egyetlen álló csillaga a mágikus fekete, amely minden gyorsan változó trendet túlél. De miért is van ez így? Amennyiben egy gyors áttekintést készítenénk arról, hogy mely árnyalatok egészítik ki és nem zavarják egymást, akkor ebből a mikro-párbajból a fekete szuverén győztesként jönne ki. Nem kell egy divatgurunak lennie ahhoz, hogy a feketében felismerje az univerzális színt, amely lehet sportos, elegáns, fényűző, karcsúsító, kontrasztos és feltűnésmentes is. Megbirkózna ezzel más szín is?

A karórák szférájában is domináns pozícióval bír az időtálló fekete. Alig találni olyan márkát, amelynek a dizájnalakításnál sikerült volna elkerülnie. Az okozatok után, miért is van ez így, nem kell sokáig nyomozni. A férfi- és hölgyvásárlók ugyanis imádják és igénylik a feketét. Mert a fekete karóra nem csak kiváló divat kiegészítő, de sok, többnyire társaságiasan hangolt esetben egy kötelező felszerelés is. Függetlenül a szezontól és attól, mit visel éppen, a fekete karórák sötét gyönyörűségében mindig teljes mértékben megbízhat.

fekete karórák, mint a hölgyeknek, úgy a férfiaknak is a különböző kialakítások, stílusok százait és anyagok tucatjait kínálják, miközben mindegyik különleges, ugyanakkor mind más. A következő sorokban megtalálja az általunk készített aktuális válogatást a legjobból, amit a fekete karórák kategóriája kínál. Inspirálódjon:

FEKETE KARÓRÁK FÉRFIAKNAK

1. TIMEX WATERBURY CLASSIC CHRONOGRAPH 40MM LEATHER STRAP WATCH TW2R71800

TIMEX WATERBURY CLASSIC CHRONOGRAPH 40MM LEATHER STRAP WATCH TW2R71800

Waterbury kollekcióból származó Timex férfi karóra, függetlenül a színétől, mindig telitalálat. A fekete TW2R71800 kronográfra ez duplán érvényes és nagyon könnyű megérteni, miért. A sportos hangulattal megspékelt modell, amely három regiszterrel és dátumkijelzővel is rendelkezik, a hatékonyságra épített, amely nem kelt zavaró hatást a komoly öltözettel való kombinációban sem. A patentírozott Indiglo megvilágítási rendszer már csak bónusz, amely hasznosságát sötétedésnél fogja értékelni.

2. POLICE CAVERN PL15396JSB/57M

Gótikával átszőtt olasz stílus. Pontosan ezeken a vizeken érzik magukat a legjobban a Police márka dizájnőrei. A rejtelmes hárommutatós Cavern modell központi elemét egy négyágú kereszt képzi, amelyhez a számlapon tematikus középkori virágmintás motívumok és nem feltűnő, találóan kiválasztott típusú számjegyek társulnak. A fehér színnel töltött kontrasztos mutatók elegendően szélesek, hogy a fekete és sötétszürke alapon ne tűnjenek el. Amennyiben egy olyan karórát keres, amely kihangsúlyozza az egyéniségét és nem fél az árral szemben úszni, akkor épp megtalálta.

3. TISSOT GENTLEMAN SWISSMATIC T098.407.36.052.00

TISSOT GENTLEMAN SWISSMATIC T098.407.36.052.00

A Tissot automatája a figyelem felkeltésben az előző modell abszolút ellenkezője. Nem azt mondjuk, hogy mellőzött marad, de az aduászai másban rejlenek. A Svájci gyártású karóra úszásra megfelelő 100M/10ATM szintig terjedő vízállósággal (ezt nem gondolná, ugye?), szinte megkarcolhatatlan zafírüveggel rendelkezik és a belsejében egy mechanikus szerkezet található, amelyet a Tissot mérnökei az áttörő sikerű Swatch Sistem51 kaliber alapjaira építettek.

FEKETE KARÓRÁK HÖLGYEKNEK

4. SUNDAY ROSE ALIVE PEONY DREAM SUN-S05

Szofisztikált és abszolút nőies. A cseh Sunday Rose márka új kollekciójából származó karórák azoknak a lányoknak és nőknek a szívét varázsolják el, akik minden tavasszal türelmetlenül várják a lenyűgöző pünkösdirózsák virágzását. A precízen megformázott virágok visszafogott vintage tónusokban vannak rányomtatva a fekete számlapra úgy, hogy ne üssék át a rózsaszín-arany árnyalatú római számok eleganciáját. Az óraszíjra is ideális megoldást találtak. Valódi bőrből készítik és a csuklón csak egy vékony fekete vonalat alakít.

5. ROSEFIELD THE MERCER BLACK BLACK MBB-M43

A mesh karkötőkről már más blogjainkban is, mint tartós trendről nyilatkoztunk. A velük felszerelt karórák kiválóan viselhetőek, gyönyörűen másolják a csukló formáját és tökéletesen légáteresztők. A mesh kecsességét a Mercer kollekcióból szármázó modell dizájnjában a karcsú mutatók és egyszerű egyenes indexek támogatják. És hol találkozhatunk ezzel a karórával? Egyértelműen a divatőrült hölgyek csuklóján, akik a  korporatív környezetben való problémamentes viselés lehetőségével rendelkező városi stílust részesítik előnyben.

6. KERBHOLZ FRIDA BLACK MARBLE – MIDNIGHT BLACK

Tippeljen, a német Kerbholz márkájú karóra melyik részét illeti a legtöbb szuperlatívusz? Természetesen, megint a számlapot. Ez viszont most nem a dizájnőrök kreativitásának érdeme, hanem a mindenható anyatermészetnek köszönhető. Ő a valódi márványlapon látható egyedi rajz szerzője és csak ő tehet arról, hogy a világon nem talál két egyforma textúrájú példányt. Azt tervezi, hogy megmutatja egyedi személyiségét? Higgyen nekünk, ehhez jobb karórát keresve sem talál.

Nem találtuk el az ízlését? Tekintse meg a patinás márkák fekete karóráinak teljes kínálatát és válassza ki az önnek legjobban megfelelőt.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás