A DKNY Chambers újdonságai bátor célokat tűznek maguk elé. Adottságaiknak köszönhetően elérhetik azokat.

Michal Pindura 0 2016.04.24

A DKNY Chambers újdonságai bátor célokat tűznek maguk elé. Adottságaiknak köszönhetően elérhetik azokat.

A DKNY divatmárka 12 friss tavaszi újdonságot szállított raktárunkba. A kozmopolita New York hangulatával rendelkező női modellek közül viszont csak kettő dicsekedhet a gyönyörűen kiegyensúlyozott aránnyal az elbűvölő külalak, funkciók és értékes anyagok között.

A DKNY Chambers 2223 és Chambers 2224 különböznek. Azon óráktól eltérően, melyek csak egyetlen „szerepre az életben” vannak szánva, ami a megjelenés kidíszítésénél kezdődik és fejeződik be, ezen a robusztus és egyúttal elegáns, acélból készült modellek többet akarnak bizonyítani. Ahogy a gyártójuk mondja, szeretnék kielégíteni a mostani modern hölgyek vágyait. Bár ez nem egyszerű feladat, adottságaiknak köszönhetően képesek rá.

Dizájnilag tulajdonképpen klasszikus órákról van szó – még ha néha be is kell hunyni az egyik szemünket, hogy a csillogó „smink” alatt meg tudjuk különböztetni a klasszikus formákat. A 38 mm-es óra a kerületébe beültetett tucatnyi csiszolt kővel álcázza azokat. A kis táblácskákra emlékeztető formákra csiszolt kristályok kétféle hatást keltenek – az egyik oldalon vonzzák a tekinteteket, a másikon mágneses erővel taszítanak ezen óra olyan felfogásától, mint klasszikusról.

DKNY Chambers 2223, Chambers 2224 | proKarórák.hu

Körülvéve a csillogással és az ásványi üveg védelme alatt, teljes pompájában megmutatkozik a fehér analóg számlap, mely ezt-azt már sejtet, hogy milyen cselekkel szándékozik a DKNY  márka beletrafálni a mai emancipált hölgyek ízlésébe. A kronográfhoz és a hét napját ábrázoló multifunkcionális dátumhoz tartozó négy szubszámlapot kiegészíti a három középmutató és a 4:30-as pozíción található dátumkijelző kisablak. Igen, a DKNY Chambers 2223 és DKNY Chambers 2224 a funkciókkal szerzik a pontokat. Dicséretes, hogy ennyi indikátor és az átlós fazettákkal alkalmazott indexek teljes szettje mellett sikerült megtartani a számlap áttekinthetőségét és légiességét. Öröm nézni.

A híres tervező, Donna Karan műhelyéből szármázó újdonságok kombinálják a kerület csillogását és a japán quartz szerkezet funkcióit az 50M/5ATM vízállóssággal és a kerámia minőségével. A fehér anyag, melyből a karkötő készült (a végén nemesacél óracsattal), ugyanis nem más, mint kerámia keverék. A vegyszerek, karcolások elleni magas ellenállósság jellemzi és ezen kívül abszolúte hipoallergén.

Az elbűvölő dizájn, a működő hármas fogat és fejlett anyagok. A DKNY Chambers 2223 és Chambers 2224 modellek mindezekkel tudnák kielégíteni az Önök szükségleteit is.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás