A 2018-as tavasz trendje: a Sunday Rose karórák, virágmotívumokkal árasztják el az utcákat

Michal Pindura 0 2018.03.11

Még ha ez odakint nem is nagyon mutatkozik, a tavasz nemsoká eljön. Azt mondogatjuk magunkban, hogy, végre! A téllel és a hóval nincs semmi gond, nincs velük bajunk, de a hosszú kabátokat, sálakat és a kesztyűket csak a szükség miatt viseljük – hisz, még mindig hideg van. Úgy gondoljuk, hogy a téli hónapok után önnél is ez a helyzet ????

2018-as tavaszi Moschino virágkollekció

Ha nem is holnap, de pár rövid hét múlva a várva várt tavasz teljes szépségében fog megjelenni. Minden az új élettől, az új energiáktól és az új inspirációktól fog duzzadni, melyeknek semmi más óhajuk sincs, mint hogy beépüljenek a ruhatárunkba. A szürke tél után eljön az üde színek, az új ötletek, egyszóval az olyan dolgok ideje, amelyeket az előző hónapokban nem engedett meg magának.

Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S02

Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S02

A melegebb napok szinte csábítanak az új trendek kipróbálására – mivel már nem kell viselnie az esetlen, tetőtől talpig eltakaró bundákat, mindenki azonnal látni fogja, hogy a divatvilág történéseit precízen tanulmányozta. Ha véletlenül nem tudná, a tengerész csíkok, a sötét denim és a színek közül, az ultra lila lesz a menő! Őt más optimista árnyalatok fogják követni, amelyek ugyanúgy hozzá tartoznak a tavaszhoz, mint a tenger a forró nyárhoz. Ezek azok:

A 2018-as tavasz trendi színei a Pantone szerint

Nem emlékeztetnek ezek a színek valamire? Mi a cseresznye virágát, a virágzó bazsarózsát, dália és levendula ágyasokat látjuk bennük. Biztos, hogy ez nem csak a véletlen műve. A 2018-as tavaszt érintő divat előrejelzésekben a virágok az egyik fő téma. Valakinek a tavasz és a virágok ötvözése lehet, hogy klisé, de ezúttal egy teljesen új dimenziót kapott. A virágmotívumok tavaszi trendje ugyanis a 60-as évekkel inspirált retro stílusban érkezik, amelyben érezhető a romantika, a felszabadultság és a kor jellegzetes szelleme. A virágok határozottan megérik, hogy a kifutókról és a lifestyle magazinokból az utcákra kerüljenek. A városok ennek köszönhetően is szebbek lesznek, és jobban fogjuk magunkat érezni bennük.

Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S04

Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S04

Ön is szeretne a következő hetekben hozzájárulni a tavaszi virágtrend terjesztéséhez? Kezdje az apró, de annál precízebben kidolgozott részletekkel úgy, ahogy azt például az új Sunday Rose modellek mutatják, és ha a virágok elnyerik tetszését (amiben biztosak vagyunk), engedje őket hódító útjukra.

Sunday Rose Fashion Ancient Garden SUN-F01

Sunday Rose Fashion Ancient Garden SUN-F01

A cseh presztízsmárka aktuális órakollekciójában a virágok fehér, illetve sugarasan kidolgozott számlapalapra kerülnek nyomtatásra, amelyek ennek köszönhetően megérdemelten uralják az órát. A dizájnőrök elegendő teret adtak a virágoknak, hogy kitűnjenek. A nyomás nem foglalja el a számlap egész felületét, nem hat nehézkesen és az óra úgy volt megtervezve, hogy az egész kompozíciót még könnyedebbé tegye. Kerek, nemesacélból készült tok, egyenes applikált indexek jellemzik, amelyeket stílusos római számok és kényelmes mesh- vagy valódi bőrből készült szíj egészíti ki.

A Sunday Rose új modellek számlapjait a virágmotívumok uralják

Sunday Rose Fashion Midnight Blossom SUN-F05

A Fashion és a Spirit szériából szármázó órák a mindennapi viselethez vannak igazítva, de legjobban azokban a pillanatokban tűnnek ki, amikor visszatükrözik a lemenő nap sugarait. Csak önön múlik, hogy a fényesebb, világos színekbe öltöztetett Ancient Garden, illetve Watercolor modelleket részesíti előnyben vagy inkább a visszafogottabb Midnight Blossom változatot. AZ biztos, hogy bármelyikükkel a 2018-as tavasz legnagyobb divattrendjét csempészi bele a viseletébe.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás