A 2018-as év TOP 5 óratrendje, amelyet érdemes követni

Michal Pindura 0 2018.06.03

A 2018-as év TOP 5 óratrendje, amelyet érdemes követni

A trendek változása sosem áll meg. Ha már úgy tűnik, hogy semmi újat sem lehet kitalálni, a dizájnőrök és divatalkotók mindig meglepnek valamivel. Ha nem is sikerül teljes újdonsággal előállniuk, a tarsolyukban mindig elegendő inspiráció van a múltból, amelyet elég leporolni, kifényezni és máris megszületik az új csoda.

Míg tavaly a trendek a fashion karórák területén a 90-es évek stílusához való pompás visszatérés körül forogtak, ez az év még mélyebbre merült a múltba. Ez viszont nem minden. A következő sorokban betekintést talál a 2018-as év órás slágereinek trendjébe, amelyeket mindenképpen érdemes követnie, ha IN szeretne lenni.

VISSZATÉRNEK AZ EXCENTRIKUS 80-AS ÉVEK

A vad frizurák, a neonszínű „susogós“ melegítők és mai szemszögből az alaposan elszállt divat korszaka volt ez. De egyidejűleg az elhatalmasodó popkultúra, a fülbemászó zene és a technológiák fellendülésének időszaka is.

Melyik órák is képviselhetnék jobban ezt az utánozhatatlan korszakot, mint az érzelmeket és a nosztalgiát előidéző Casio Retro modellek? A 80-as években mindenki ilyen digitális karórát akart! Egyszerű időleolvasást kínálnak és többségük stopperrel és megvilágítással is rendelkezik. Erről az óráról nem hiányozhat a tipikus acélkarkötő – nélküle elveszne a személyiségük egy része.

VÝSTREDNÉ 80. ROKY SÚ SPÄŤ - Casio Retro

TIPPÜNK: a tökéletes benyomáshoz az örökzöld számológéppel ellátott modelleket ajánljuk.

A MÁRKALOGÓNAK LÁTSZÓDNIA KELL

A 80-as és 90-es évek fordulóján a márkalogók igazán nagyok voltak. Ebben az évben a büszke logók és a túlméretezett feliratok újra felragyognak.

VinK VinK 😁😍 Vai miten se meni? #calvinklein #ck #kellopuoti #calvinkleincolor #rannekello #kesä #keltainen #mustavalkea #väriäelämään

Príspevok, ktorý zdieľa Kellopuoti.fi (@kellopuoti.fi),

Mindegy, hogy olyan órát választ, amelynek a számlapján vagy a szíján van a nagy logó, ami fontos, az a terület, amelyet az elfoglal és az, hogy a márkajelzést már messziről lehessen látni. Azt, hogyan kellene a feltűnő emblémák stílusának kinéznie, azt például Calvin Klein mutatja be a Color és az Esprit kollekcióból származó modellekben, a Houston Bold újdonságokban.

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

A FÖLDIES SZÍNEK URALKODNAK

A 2018-as év a gyökerekhez való visszatérés jelében is zajlik. Kora tavasztól hódítanak a természetes anyagok és kellemes árnyalatok, amelyek a nyugalom atmoszféráját idézik. Ez nyáron sem lesz másképp.

Swarovski® crystals and rose gold accents. #FairfieldCrystals #timex

Príspevok, ktorý zdieľa Timex (@timex),

Amennyiben a visszafogottabb árnyalatok kedvelője, inspirálódjon az amerikai Timex márka karórakínálatával. Megtalálja benne a sportosabb, kronográffal ellátott férfi modelleket és az elegáns, Swarovski kristályokkal díszített női modelleket is. Komfortos textilszíjak kötik össze őket, amelyeket azonnal megkedvel, ahogyan a csuklójára csatolja.

A TÖBB MINDIG TÖBB

Azt mondják, hogy a kevesebb több. Van benne igazság, de nem ebben az évben! Ami a dizájnőrök hangulatait illeti, azok szépen ellazultak az aktuális kollekciók tervezésénél. Nem spóroltak a színekkel, a motívumok bonyolultságával, sem pedig a minták vonzóságával.

VIAC JE VŽDY VIAC - Tommy Hilfiger Candice a Zeppelin Grace

A prímet a szimmetrikus geometriai alakzatok viszik, amelyeket például az új Zeppelin Grace Lady és a Tommy Hilfiger Candice modellekben talál, de amennyiben ön egy romantikus lélek, akkor választhat a nem kevésbé vonzó virágmotívumokból is a Sunday Rose márka stílusában.

Nalaďte se na jaro 🌸💐 Barev není nikdy dost! Hodinky Sunday Rose Watercolour 💫 . . . #sundayrose #sundayrosewatches #livingsundayrose #sunday #chill #relax #goodvibes #vibes #girl #girly #spring #colours #colour #color #fashion #design #ootd #inspo #inspiration #pink #flowers #woman #lady #photo

Príspevok, ktorý zdieľa Sunday Rose By JVD (@sundayrose.watches),

GYÉMÁNTOK NÉLKÜL IS RAGYOGÓ

A tüzes gyémántok, különösen a társadalmi ruhával kombinálva, a luxus és a fényűzés jelei. De ebben az évben nem lesz rájuk szüksége a ragyogáshoz. Ugyanolyan jó szolgálatot tesznek a különböző mennyiségű és elrendezésű csillogó kövecskék is.

ŽIARIVÁ AJ BEZ DIAMANTOV - Michael Kors Portia

Amennyiben önt is megfogta a glamour téma, vessen egy pillantást a Michael Kors Portia modellekre. A lenyűgöző csiszolt szemeket megtalálja a kerületeken és a számlapokon is, ahol kör- vagy szívformába vannak kirakva.

Nem találta meg azt a trendet, amely meggyőzné önt? Pillantson rá az összes újdonságunkra és válassza ki a 2018-as év önnek legmegfelelőbb stílusát.

Hozzászólás hozzáadása

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás