IRISIMO | Rólunk

Üdvözöljük az IRISIMO webáruházban, amely csak eredeti órákkal és divattermékekkel van feltöltve. Nemzetközi szinten működő társaság vagyunk, egészen 2005-ig visszanyúló gyökerekkel. Közvetlen együttműködésben a hivatalos forgalmazókkal és gyártókkal, ők a garanciánk a termékek eredetiségére és a problémamentes szervizelésére. Kínálatunkban minőségi karórákat, ékszereket, napszemüvegeket és divatkiegészítőket talál sok neves márkától.

Legjobban értékesített karórák

Legjobban értékesített ékszerek

Legjobban értékesített szemüvegek

IRISIMO | A vásárlás előnyei

HIVATALOS KERESKEDŐ

Kizárólag hivatalos forgalmazókkal és gyártókkal működünk együtt. Garantáljuk az áru eredetiségét.

MEGHOSSZABBÍTOTT GARANCIA

29.990,- Ft feletti karóra vásárlásával automatikusan és ingyenesen tesz szert a garancia 12 hónappal való meghosszabbítására.

12 HÓNAP AZ ÁRU VISSZAKÜLDÉSÉRE

Az áru visszaküldésére és cseréjére egy teljes év áll rendelkezésére. Ez a szolgáltatásunk azok számára ideális, akik ajándékba vásárolnak órát, ékszert vagy szemüveget.

ÓRASZÍJ INGYENES RÖVIDÍTÉSE

Minden fémszíjas órához ingyenes rövidítést biztosítunk. Tüntesse fel a kívánt méretet és a többit bízza ránk.

VIP SZERVIZ

Exkluzív gondoskodás a kiválasztott termékekhez. A garancia keretein felül bónusz szolgáltatásokra tesz szert, beleértve az elemcserét, a vízállóság nyomáspróbát, illetve a kisebb sérülés kijavítását.

BIZTONSÁGOS ONLINE FIZETÉS

Minden online fizetés a HTTPS protokoll segítségével történő titkosított adatátvitel és a Borgun SecurePay által van biztosítva.

Blog

6 tény, amelyet eddig talán még nem ismert a Tissot karórákról

Gondolja, hogy mindent tud a karórákról? Szinte biztosak vagyunk abban, hogy a Tissot márkáról szóló 6 TÉNY némelyikét nem is sejtette. Continue Reading

Karórák górcső alatt: Karóraüvegek, anyagok és tulajdonságaik

Akril, megkarcolhatatlan, zafír, fényvisszaverő, ásványi. Az üveghez tartozik az összes felsorolt és még sok más jellemző is. Pontosabban az óraüvegekhez. Az órák pótolhatatlan része több fejlesztési folyamaton ment keresztül. Kéz a kézben az óradizájn tökéletesítésével tettek hatalmas előre lépéseket a számlapok és

Rekordokkal teli rövid történelem. Így telt az idő a Casio G-Shock karórákkal

38 és 100.000.000. Ezen első látásra két egymástól távolálló számnak közös a nevezője – G-Shock karóra. Míg az elsővel a páncélozott kollekció majdnem kerek, jövő évben bekövetkező 35. évfordulójára szeretnénk rámutatni, a másik a „gék“ számát fejezi ki, amelyeket a japán Casio márka 1983-tól 2017-ig értékesített. Leegyszerűsítve,