12 HÓNAP AZ ÁRU VISSZAKÜLDÉSÉRE

12 hónapos határidőt nyújtunk az áru visszaküldésére, illetve cseréjére. Ezen határidő minden olyan vásárlónk számára értendő, aki a karórát vagy az ékszert ajándéknak vásárolta. Abban az esetben, ha a visszaküldött áru megfelel a követelményeknek, 12 hónapos határidőn belül visszautaljuk Önnek a pénzt, vagy kicseréljük a terméket. 

A visszaküldésre, illetve a 12 hónapos határidőben cserére szánt áru nem lehet használt, illetve viselt, nem látszódhatnak rajta az elhasználódás jelei és tartalmaznia kell az összes tartozékot, amely az áruval együtt volt kézbesítve (doboz, jótállási jegy, stb.).

Abban az esetben, ha a visszaküldött termék nem felel meg a termék visszaküldésének szabályzatában leírt feltételeknek, fenntartjuk a jogot a kérelem elutasítására!

Cím az áru visszaküldésére/cseréjére (a címet pontosan a leírtak szerint kérjük feltüntetni, beleértve a telefonszámot is. Köszönjük!):

Frogman s.r.o. (6518A) IRISIMO
East Gate Business park B1 - Magyar Posta
Fót 2151
Hungary

A visszaküldési cím a szállítónk átvételi pontjának a címe. A központunkba való kézbesítés és a feldolgozás a feladást követő 1-2 héten belül esedékes.

Az áru visszaküldésére vagy cseréjére vonatkozó teljes üzleti feltételeket a VISSZAKÜLDÉS ÉS CSERE részben vagy az ÜZLETI FELTÉTELEK részben találja meg.